Søg

Continue

CONTINUE blev etableret i juni 2017 af Eva Gry, som kort efter teamede op hendes tidligere kollega gennem knap 20 år, Jeanette Nilsson.

Med over 20 års erfaring med design og salg til både det danske og internationale marked ønsker Eva og Jeanette at opfylde en længe ønsket drøm om at etablere et ekspresbrand, hvor man er helt tæt på kunderne og via en stærk relation sikre ramme netop deres behov, i dagens enormt konkurrencepræget marked.

Ved at rykke hurtigt på de nyeste tendenser i markedet, uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet, ønsker CONTINUE at sikre at kunderne løbende kan få “most wanted” styles på hylderne, i sæson.

De tror på at de traditionelle sæsoner er historie og deres kunder i langt højere grad skal kunne få stillet deres efterspørgsel i sæson. De ønsker derfor at levere nye styles til deres kunder hver uge. Designs i lækre kvaliteter, med perfekt pasform og til en fair og attraktiv pris.

Deres brand er skabt med en passion for mode, hvor de leverer de nyeste trends med en dynamisk og innovativ tilgang til designet.”

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

CONTINUE CPH DUFFY PANTS

Cool bukser fra Continue med elastik forenden af benene samt elastik og snøre i taljen. Duffy pants fås i army i et loose/relaxed look og pasform. Desuden er der to forlommer og lommer på lårene. Produceret i 92% polyester og 8% elastan.
600 Kr

CONTINUE CPH CLARA MESH DOT NOUGAT DOT

Fin nederdel fra Continue i mesh kvalitet med sorte prikker og detaljer i skirtet. Clara mesh dot har nude inderskirt og elastik i taljen. Nederdelen er super anvendelig og kan styles til hverdag og fest. Nederdelen er normal i størrelsen og produceret i 100% polyester.
500 Kr

CONTINUE CPH CLARA MESH DOT BLACK DOT

Fin nederdel fra Continue i mesh kvalitet med sorte prikker og detaljer i skirtet. Clara mesh dot har gråt inderskirt og elastik i taljen. Nederdelen er super anvendelig og kan styles til hverdag og fest. Nederdelen er normal i størrelsen og produceret i 100% polyester.
500 Kr

CONTINUE CPH AGATE SMALL CHECK DRESS

Agate dress fra Continue er en fin kjole i sort/sand små-ternet print. Der er fine flæser i halsen og v-udskæring. Der er elastik forenden af ærmerne og flæser i nederste kant. Produceret i 46%Polyester, 42% Viscose, 12% Nylon.
700 Kr

CONTINUE CPH DITTE DRESS

Virkelig fin og enkel kjole fra Continue. Kjolen er skinnende i stoffet. Der er fine flæser i halsen, på skuldrene og i nederste kant. Der er elastik forenden af ærmerne og i halsen. 50% polyester, 45% viscose, 5% bamboo
600 Kr

CONTINUE CPH AMY DRESS

Smuk sort kjole fra Continue Cph men mange fine detajler. Kjolen har længe ærmer med flæser ved albuen og som afsluttet med en flæsekant . Skørtet er med læg i niveauer og igen afsluttet en en flæsekant. Kjolen har rund hals med en kort flæsekrave, knaplukning til under brystet samt en smuk detalje med flæser hen over brystet. Kvaliteten er 65% viskose og 35 % polyester og utrolig behagelig at have på.
600 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 500 Kr Max: 700 Kr
kr.500 kr.700
Filters
Sort
display