Søg

Copenhagen Shoes

Copenhagen Shoes er et helt nyt dansk skobrand. Mærket har ikke mange år på bagen, men folkene bag er velkendte personer inden for branchen, så har mange års erfaring indenfor design og produktion af sko til det danske marked.

Copenhagen shoes laver sko af højeste kvalitet i den nyeste mode.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

COPENHAGEN SHOES SERIOUS BLACK

Støvle fra Copenhagen Shoes med low cut detalje og nitter. Serious har lynlås på indersiden, hvilket gør den let at komme i og ud af. Støvlen er produceret i ægte skind med tekstil foring. I indersålen er der indlagt blødt latex-skum som aflaster foden. Serious har 4,5 cm. blok-hæl der er let at gå på, samt en meget fleksibel og bøjelig ydersål, der kan bøjes helt sammen. Støvlen er normal i størrelsen dvs. den er størrelses svarende.
900 Kr 450 Kr

COPENHAGEN SHOES ROCK BLACK

Cool, rå støvle fra Copenhagen Shoes. Støvlen har kæde-snørehuller, lynlås på indersiden og regulerbar snørre, som gør at den sidder derfor godt til foden og er let at komme i og af. Rock er produceret i lækkert ægte læder og med blød textil-foring. Støvlen har 1 cm. bred hæl som er behagelig at gå på samt indlagt 5 mm. blødt latex-skum i indersålen. Desuden har Rock en fleksibel og profileret ydersål, og er normal i størrelsen dvs. den er størrelses svarende.
900 Kr 400 Kr

COPENHAGEN SHOES MILA

Lækre og klassiske skindstøvler fra Copenhagen Shoes. Mila har mønster i skind på forfoden og op af skaftet og bagtil glat skind og en guldfarvet strop som går ned bag på til hælen. Støvlen har elastik i siderne, så den er nem at smutte i, sålerne er rågummi og hælen er 3 cm. høj. Den er normal til smal i pasformen.
1300 Kr 300 Kr

COPENHAGEN SHOES MOLLY

Virkelig cool og fine loafers i kalveskind fra Copenhagen Shoes. Molly har en spids snude og er med skum i indersåle, så de er bløde at have på. Fine detaljer med sølvnitter i forskellige størrelse over hele skoen.
800 Kr 300 Kr

COPENHAGEN SHOES MANDY PUMPS NUDE

Mandy pumps er en klassisk stilet i nude ruskind. Den har en 6 cm høj blok-hæl som er behagelig og let at gå på. Mandy har en 5mm blødt latexskum i indersålen og har en meget fleksibel og bøjelig gummi-ydersål, hvilket gør at man kan bøje den helt sammen.
1000 Kr 500 Kr

COPENHAGEN SHOES MANDY PUMPS BLACK

Mandy pumps er en klassisk stilet i sort ruskind. Den har en 6 cm høj blok-hæl som er behagelig og let at gå på. Mandy har en 5mm blødt latexskum i indersålen og har en meget fleksibel og bøjelig gummi-ydersål, hvilket gør at man kan bøje den helt sammen.
1000 Kr 500 Kr
Filters
Sort
display