Søg

Denim Hunter

Kernen af Denim Hunter  ligger i deres passion for jeans. Det særlige udtryk et par jeans eller en cool jeans jakke giver dit outfit. Hos Denim Hunter tror de på at alle kvinder er skabt forskelligt, og at alle kvinder er forskellige. Det er deres mission at få kvinder til at føle sig smukke iført Denim Hunter.

De skaber ikke tøj til en bestemt alder, de skaber tøj til en stil... stil er en forlængelse af personlighed – alt kan bæres på meget forskellige måder – det handler om kvinden der bærer det. Hos Denim Hunter laver de tøj med hjertet – de bedste kvaliteter og den perfekt pasform.

DET ER ESSENSEN AF DENIM HUNTER.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

DENIM HUNTER 20 THE ARMY JACKET

Army jakken har store lommer og er skabet med en farveteknik der giver et cool og råt look, så hver jakke bliver helt unik. Der er små '' Træ look a like'' knapper ved hver lomme samt ved håndledet, hvor det er muligt at kunne spænde ind.
780 Kr

DENIM HUNTER 31 THE CELINA ZIP CUSTOM MEDIUM GREY WASH

Cool grå bukser fra Denim hunter. 31 the celina zip custom er med slim fit, regular waist, 7/8 dels længde og med lynlås ved anklerne. Bukserne fås i en klassisk denim kvalitet af bomuld med god stretch. Bukserne fås her i en cool og rå vask kaldet medium grey wash. Når du køber bomuldsprodukter fra D/H støtter du bæredygtig dyrkning. Produkter med dette logo indeholder mindst 50% bomuld, der er dedikeret til, at dyrke Better Cotton og investerer i Better Cotton Initiative.
700 Kr

DENIM HUNTER 31 THE CELINA ZIP CUSTOM MEDIUM BLUE VINTAGE WASH

Skønne mellemblå bukser fra Denim hunter. 31 the celina zip custom er med slim fit, regular waist, 7/8 dels længde og med lynlås ved anklerne. Bukserne fås i en klassisk denim kvalitet af bomuld med god stretch. Bukserne fås her i en flot mellemblå vask kaldet medium blue vintage wash. Når du køber bomuldsprodukter fra D/H støtter du bæredygtig dyrkning. Produkter med dette logo indeholder mindst 50% bomuld, der er dedikeret til, at dyrke Better Cotton og investerer i Better Cotton Initiative.
700 Kr

DENIM HUNTER 31 THE CELINA ZIP CUSTOM DARK BLUE WASH

Lækre mørkeblå bukser fra Denim hunter uden slid. 31 the celina zip custom er med slim fit, regular waist, 7/8 dels længde og med lynlås ved anklerne. Bukserne fås i en klassisk denim kvalitet af bomuld med god stretch. Bukserne fås her i en flot mørk blå vask kaldet dark blue wash.
700 Kr

DENIM HUNTER 39 THE CELINA ZIP BLACK ZIP

Sort buks fra Denim hunter med almindelig talje, 7/8 del længde og lynlås ved anklerne. 39 the celina black zip custom er en klassisk sort denim jeans uden sllid. Buksern er produceret i bomuld med god stretch. Når du køber bomuldsprodukter fra D/H støtter du bæredygtig dyrkning. Produkter med dette logo indeholder mindst 50% bomuld, der er dedikeret til, at dyrke Better Cotton og investerer i Better Cotton Initiative.
700 Kr

DENIM HUNTER 40 THE CELINA ZIP TORN CUSTOM MEDIUM BLUE VINTAGE WASH

Jeans fra Denim Hunter. Denne model, 40 the celina zip torn custom, er en klassisk buks med slim fit og regular waist. Buksen er desuden 7/8 længde og har lynlås ved anklerne. Buksen fås i farven medium blue vintage wash, som er en rigtig lækker blå vask vask. Desuden har buksen slid som er foret indenunder. Buksen er lavet i en rigtig god bomuldskvalitet med stretch.
800 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 700 Kr Max: 800 Kr
kr.700 kr.800
Filters
Sort
display