Søg
RSS

Nye produkter

PIESZAK POLINE ANKLE YORK JEANS

Skønne York jeans fra Pieszak. Poline ankle york jeans har en god pasform med høj talje og slidte cool detaljer ved anklen.
1000 Kr

PIESZAK POLINE SWAN JEANS EXCL JAPAN BLUE

Poline Swan fra Pieszak er et par højtaljet jeans i en blød, strechy denim kvalitet. Pasformen er skinny og går til anklerne. Nordic Swan Ecolabelled jeans er fremstillet af 87,5 % Organic Cotten, 9,85 % Recycled Polyester og 2,65 % Elastik
1200 Kr

STINE A BIG WAVE EARRING WITH PASTEL PINK AND BLUE STONES

Lækker ørestik med farvede sten fra Stine A. Ørestikken er i 18 karat forgyldt 925 sterling sølv med kubiske zirkoner og måler 16 mm x 3 mm. Bemærk at prisen er pr. styk
320 Kr

CRÂS SILVA FLOWER DRESS

Smuk midi kjole i et sort print med røde blomster. fra Crâs. Kjolen har korte pufærmer med ballon, rund hals og fine overskæringer. Desuden har den aftagelig underkjole og bindes med et bånd i nakken. Super smuk kjole, som både kan bruges til hverdag og fest. Produceret i 100% recycled polyester.
1000 Kr

HULTQUIST RUBY MOON EARSTUD

Smarte Ruby moon ørestikker fra Hultquist. Ørestikkerne er måneformet med 5 røde zirkoner og er 0,6 cm . De er i 18 karat forgyldt sterling sølv tilført 1 micron og e-coating der forlænger forgyldningens levetid.
350 Kr

HULTQUIST ISADORA EARRING

Fine Isadora øreringe fra Hultquist. Øreringene er i 18 karat forgyldt sterling sølv med hvide ferskvandsperler. Øreringene er 1,5 cm.
650 Kr
Filters
Sort
display