Søg
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

ANGULUS CHUNKY STØVLE 7653-101-0316

Nu er den populære chunky støvle fra ANGULUS landet i denne fine brune farve. Støvlerne har elastik i siderne som gør den nem at få af og på. Desuden er støvlerne produceret i skind. Style støvlerne til kjoler og jeans for et mere råt look.
1400 Kr

ANGULUS 7637-101-0317 STØVLET BLACK

Lækker støvle i sort, glat skind fra Angulus. Støvlen har en spids snude med en runding samt et højt skaft. Style 7637-101-0317 har lynslås på indersiden, som gør den nem at få på og af. Desuden har den synlige syninger som giver er eksklusivt look. Støvlen har en hæl på ca. 4 cm, og under støvlen er der påsat gummi for ekstra god komfort og skridsikkerhed.
1500 Kr 700 Kr

COPENHAGEN SHOES SERIOUS BLACK

Støvle fra Copenhagen Shoes med low cut detalje og nitter. Serious har lynlås på indersiden, hvilket gør den let at komme i og ud af. Støvlen er produceret i ægte skind med tekstil foring. I indersålen er der indlagt blødt latex-skum som aflaster foden. Serious har 4,5 cm. blok-hæl der er let at gå på, samt en meget fleksibel og bøjelig ydersål, der kan bøjes helt sammen. Støvlen er normal i størrelsen dvs. den er størrelses svarende.
900 Kr 450 Kr

COPENHAGEN SHOES ROCK BLACK

Cool, rå støvle fra Copenhagen Shoes. Støvlen har kæde-snørehuller, lynlås på indersiden og regulerbar snørre, som gør at den sidder derfor godt til foden og er let at komme i og af. Rock er produceret i lækkert ægte læder og med blød textil-foring. Støvlen har 1 cm. bred hæl som er behagelig at gå på samt indlagt 5 mm. blødt latex-skum i indersålen. Desuden har Rock en fleksibel og profileret ydersål, og er normal i størrelsen dvs. den er størrelses svarende.
900 Kr 400 Kr

GARMENT PROJECT BROOKLYN WHITE VEGAN

Cool, sport sneakers fra Garment Project. Brooklyn fås her i hvid og er bla. lavet i vegansk skind.
1200 Kr 400 Kr

GARMENT PROJECT BROOKLYN LIGHT GREY VEGAN

Cool, sporty sneakers fra Garment Project. Brooklyn fås her i grå og er bla. produceret i vegansk skind.
1200 Kr 400 Kr

ANGULUS 7653-101-0316 CHUNKY STØVLE MED ELASTIK

Super cool støvler fra Angulus i chunky look. Støvlerne har elastik i siderne som gør den nem at få af og på. Desuden er støvlerne produceret i skind. Style støvlerne til kjoler og jeans for et mere råt look.
1400 Kr

ANGULUS 7546-103-0316 CHELSEA STØVLE

Klassisk og virkelig lækker støvle fra Angulus i blødt og glat skind. Støvlen har elastik i begge sider samt strop bagpå, som gør den nem at få af og på. Støvlen er foret med skind og sålen er lavet i rågummi med sort rand. Almindelig i pasform og størrelse.
1300 Kr 600 Kr

COPENHAGEN SHOES MILA

Lækre og klassiske skindstøvler fra Copenhagen Shoes. Mila har mønster i skind på forfoden og op af skaftet og bagtil glat skind og en guldfarvet strop som går ned bag på til hælen. Støvlen har elastik i siderne, så den er nem at smutte i, sålerne er rågummi og hælen er 3 cm. høj. Den er normal til smal i pasformen.
1300 Kr 300 Kr

COPENHAGEN SHOES MOLLY

Virkelig cool og fine loafers i kalveskind fra Copenhagen Shoes. Molly har en spids snude og er med skum i indersåle, så de er bløde at have på. Fine detaljer med sølvnitter i forskellige størrelse over hele skoen.
800 Kr 300 Kr

PAVEMENT RANDI BLACK

Skøn lædersandal med bred krydsrem foran og bred sling back bagpå fra Defeeter by Pavement. Sandalen har en lækker blød indersål som giver super komfort. Randi sandalen fås her i sort. Sandalen er til den lille side i størrelsen, så svinger du mellem to størrelser anbefaler vi den største.
500 Kr

COPENHAGEN SHOES MANDY PUMPS NUDE

Mandy pumps er en klassisk stilet i nude ruskind. Den har en 6 cm høj blok-hæl som er behagelig og let at gå på. Mandy har en 5mm blødt latexskum i indersålen og har en meget fleksibel og bøjelig gummi-ydersål, hvilket gør at man kan bøje den helt sammen.
1000 Kr 500 Kr
Filters
Sort
display