Søg
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

ANGULUS 7637-101-0317 STØVLET BLACK

Lækker støvle i sort, glat skind fra Angulus. Støvlen har en spids snude med en runding samt et højt skaft. Style 7637-101-0317 har lynslås på indersiden, som gør den nem at få på og af. Desuden har den synlige syninger som giver er eksklusivt look. Støvlen har en hæl på ca. 4 cm, og under støvlen er der påsat gummi for ekstra god komfort og skridsikkerhed.
1500 Kr

COPENHAGEN SHOES SERIOUS BLACK

Støvle fra Copenhagen Shoes med low cut detalje og nitter. Serious har lynlås på indersiden, hvilket gør den let at komme i og ud af. Støvlen er produceret i ægte skind med tekstil foring. I indersålen er der indlagt blødt latex-skum som aflaster foden. Serious har 4,5 cm. blok-hæl der er let at gå på, samt en meget fleksibel og bøjelig ydersål, der kan bøjes helt sammen. Støvlen er normal i størrelsen dvs. den er størrelses svarende.
900 Kr

COPENHAGEN SHOES ROCK BLACK

Cool, rå støvle fra Copenhagen Shoes. Støvlen har kæde-snørehuller, lynlås på indersiden og regulerbar snørre, som gør at den sidder derfor godt til foden og er let at komme i og af. Rock er produceret i lækkert ægte læder og med blød textil-foring. Støvlen har 1 cm. bred hæl som er behagelig at gå på samt indlagt 5 mm. blødt latex-skum i indersålen. Desuden har Rock en fleksibel og profileret ydersål, og er normal i størrelsen dvs. den er størrelses svarende.
900 Kr

GARMENT PROJECT BROOKLYN WHITE VEGAN

Cool, sport sneakers fra Garment Project. Brooklyn fås her i hvid og er bla. lavet i vegansk skind.
1200 Kr

GARMENT PROJECT BROOKLYN LIGHT GREY VEGAN

Cool, sporty sneakers fra Garment Project. Brooklyn fås her i grå og er bla. produceret i vegansk skind.
1200 Kr

ANGULUS 7546-103-0653 CHELSEA STØVLE LAK

Klassisk og virkelig lækker støvle fra Angulus. Støvlen har elastik i begge sider, som gør den nem at få af og på. Desuden er den lavet i skindlak, som liver giver støvlen et ekstra pift. Støvlen er foret med skind og sålen er lavet i rågummi. Almindelig i pasform og størrelse.
1400 Kr
Filters
Sort
display