Søg
Filters

Øreringe

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Stine A ørering

Ørering med en hvid zirkon-sten placeret mellem to sølvkugler i fronten. Motivet i fronten 10 mm. i højden og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørering

Ørering med en grøn zirkon-sten placeret mellem to sølvkugler i fronten. Motivet i fronten 10 mm. i højden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med harlekin-motiv og en hvid zirkon-sten i fronten. Motivet i fronten måler 5 mm. og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
160 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med harlekin-motiv og en hvid zirkon-sten i fronten. Motivet i fronten måler 5 mm. og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
160 Kr

Stine A ørestik

Ørestik af tre hvide zirkon-sten placeret på en smule buet række i fronten. Motivet i fronten 6 mm. i højden og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med hjerte-motiv i fronten. Motivet i fronten måler 3 mm. i højden, 3 mm. i bredden og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
160 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med hjerte-motiv i fronten. Motivet i fronten måler 3 mm. i højden, 3 mm. i bredden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
160 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med motiv af en tigers øverste hjørnetænder holdt sammen af tre hvide zirkon-sten i fronten. Motivet i fronten måler 18 mm i diameter og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
520 Kr 260 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med motiv af en tigers øverste hjørnetænder holdt sammen af tre hvide zirkon-sten i fronten. Motivet i fronten måler 18 mm i diameter og er lavet af sort rhodineret sterling sølv.
520 Kr 260 Kr

Stine A ørestik

Ørestik til venstre øre af syv hvide zirkon-sten placeret på en smule buet række i fronten. Måler 1,4 cm i højden og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
365 Kr

Stine A ørestik

Ørestik til venstre øre af syv hvide zirkon-sten placeret på en smule buet række i fronten. Måler 1,4 cm i højden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
365 Kr

Stine A ørestik

Ørestik af tre hvide zirkon-sten placeret på en smule buet række i fronten. Motivet i fronten 6 mm. i højden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
210 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 60 Kr Max: 1000 Kr
kr.60 kr.1000