Søg
Filters

Accessories

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Stine A halskæde

Halskæde med vedhæng formet som en tigers øverste hjørnetænder holdt sammen af tre hvide zirkon-sten i fronten.
1450 Kr

Stine A halskæde

Halskæde med vedhæng formet som en tigers øverste hjørnetænder holdt sammen af tre hvide zirkon-sten i fronten.
1450 Kr

Depeche bælte

Lækkert bælte i smart snakelook. Bæltet er designet med bæltespænde i sølv hardware.
500 Kr

Depeche bælte

Super lækkert og smalt bælte i sort med slangemotiv i sølv som bæltespænde.
400 Kr

Depeche smykke box

Lækker og stilet smykkebox i skind med gyldent hardware til dig, der ønsker at transportere eller udstille dine favoritsmykker på en elegant måde. Smykkeboxen åbnes med lynlås og indeholder blandt andet to stropper med tryknap til fingerringe samt små huller til øreringe. Derudover indeholder boxen også tre seperate lommer til eksempelvis halskæde eller armbånd med videre.
500 Kr

Depeche small bag/clutch

Super fed crossover taske i lækkert, blødt skind og aftagelig justerbar rem. Taskens største rum lukkes med lynlås og indeholder desuden to mobillommer samt lille rum med lynlåslukning. På taskens front sidder der yderlige fire lynlås-lommer.
700 Kr

Depeche pung

Klassisk lille pung i lækkert, blødt skind. Pungen indeholder små lommer til kreditkort og lukkes med lynlås i gyldent hardware.
200 Kr

Depeche pung

Klassisk pung i lækkert, blødt skind med gyldent hardware. Pungen er smart indrettet med et lynlås-rum til mønter, plads til mobiltelefon samt ekstra meget plads til kreditkort i form af en knap-ud funktion.
500 Kr

Depeche crossover taske

Super sej crossover taske lavet i blødt camouflage-printet ruskind med aftagelig og justerbar rem. Taskens største rum lukkes med lynlås og indeholder desuden to mobillommer samt lille rum med lynlåslukning. På taskens front sidder der yderlige fire lynlås-lommer.
1000 Kr 500 Kr

Depeche clutch/crossover taske

Smart, enkel og tidløs style, der både kan fungere som clutch og som en mindre crossover taske. Der medfølger nemlig en aftagelig og justerbar rem samt aftagelig håndrem. Tasken primære rum lukkes med lynlås, som blandt andet indeholder to små mobil-lommer samt et en mindre lomme med lynlåslukning. På taskens yderside er der også tilføjet en ekstra lynlåslomme som ekstra fed detalje.
600 Kr

Depeche bumbag

Super fed bumbag/bæltetaske kobineret af almindelig skind og ruskind og med hardware i sølv. Taskens sørte og primære rum lukkes med lynlås og indeholder desuden to mobil-lommer samt et mindre rum med lynlåslukning. På taskens front er den designet med tre yderligere lynlåslommer. Desuden er taskens rem justerbar.
900 Kr

Depeche bumbag

Bumbag taske i blødt skind designet med nitter foran, der giveret råt look. Taskens største rum lukkes med lynlås og indeholder desuden to mobillommer samt lille rum med lynlåslukning. Taskens front er også dekoreret med to skråtsiddende lynlåslommer, som også bidrager til det flotte design og udtryk i tasken. Desuden er taskens rem justerbar.
800 Kr

Depeche bumbag

Meget klassisk bumbag/bæltetaske i det lækreste, bløde skind med hardware i sølv. Tasken har to rum med lynlåslukning, hvoraf det største også indeholder en mindre lynlås-lomme forinden. Desuden er taskens rem justerbar.
700 Kr

Coster Copenhagen tørklæde

Lækkert stribet tørklæde fra Coster Copenhagen. Friskt tørklæde i den fineste farve kombination af gul og rosa.
600 Kr 300 Kr

Redesigned bumbag

Denne bumbag er lavet i det lækre og unikke vintage-design og kvalitet med en justerbar rem.. Den er inddelt i to større primære rum med lynlås som lukning, hvori det bagerste er indrettet med en lomme og en et mindre rum med lynlåslukning. På ydersiden er der yderligere to mindre rum - også med lynlåslukning.
1000 Kr

Redesigned bumbag

Lækker og rå bumbag i et oversize look. Taskens opdeling består primært af to større rum, hvori der findes et lille rum i det bagerste store rum. Derudover er der placeret seks mindre rum på taskens yderside. Samtlige rum er med lynlåslukning og taskens rem er desuden justerbar.
700 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 130 Kr Max: 1800 Kr
kr.130 kr.1800