Søg
Filters

A. Kjærbede

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

A. Kjærbede George Solbrille

Flot og stilfuld George solbrille i olivengrøn stel med struktur. Solbrillen er med polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Hello Solbrille

Hello solbrillen fra A. Kjærbede er en klassisk solbrille med mørkegrønne glas og et tyndt guldfarvet stel. Kan styles både til romantiske og fine outfits samt det mere rå. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede JoJo Solbrille

Jojo er et par rigtig smarte solbriller fra A. Kjærbede i en virkelig lækker sommerbrun farve. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Marvin Solbrille

Marvin solbrillen fra A. Kjærbede er en meget almindelig og helt tidsløs model med runde glas og fås her med et flot og sommerligt brunt stel. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Marvin Solbrille

Marvin solbrillen fra A. Kjærbede er en meget almindelig og helt tidsløs model med runde glas og fås her i et olivengrønt stel med struktur. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Marvin Solbrille

Marvin solbrillen fra A. Kjærbede er en meget almindelig og helt tidsløs model med runde glas og sort stel. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Marvin Solbrille

Marvin solbrillen fra A. Kjærbede er en meget almindelig og helt tidsløs model med runde glas og brændt gult stel. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Mate Solbrille

Solbrillemodellen Mate fra A. Kjærbede er en super fed og klassisk solbrille med transparent "crystal" stel, der med garanti aldrig går af mode. Desuden har solbrillerne polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Mate Solbrille

Solbrillemodellen Mate fra A. Kjærbede er en super fed og klassisk solbrille med gråt stel, der med garanti aldrig går af mode. Desuden har solbrillerne polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Nancy Solbrille

Nancy er en smart solbrillemodel fra A. Kjærbede, der simpelt kan give dit outfit kant og et eksklusivt look med stelfarven "Light brown". Desuden har solbrillerne polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

Filter by:

Clear All