Søg
Filters

A. Kjærbede

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

A. Kjærbede Eazy Solbrille

Eazy fra A. Kjærbede er en smart og foldbar solbrille polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer. Transparent, foldbart stel med mat plastkant og runde glas.
200 Kr

A. Kjærbede George Solbrille

Flot og stilfuld George solbrille i olivengrøn stel med struktur. Solbrillen er med polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Frese Solbrille

Frese fra A. Kjærbede er en solbrille inspireret af 50’ernes og 60’ernes cat-eye tendens, der er i den grad er kommet igen. Modellen giver kant, og er et must i sommerens solskinsdage. Solbrillen er med polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Gray Solbrille

Gray er en flot og tidsløs solbrillemodel fra A. Kjærbede. Her med en flot fade af tortoise mønstret omkring glasset i farven demi tortoise yellow. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Gray Solbrille

Den sorte model Gray fra A. Kjærbede er den ultimative klassiske solbrille i et flot, tidsløst og feminint design. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Gray Solbrille

Gray er en flot og tidsløs solbrillemodel fra A. Kjærbede. Denne "light gray" farve har en smule nude/rosa toner, der virkelig skaber et roligt og behageligt udtryk. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Hello Solbrille

Hello solbrillen fra A. Kjærbede er en klassisk solbrille med mørkegrønne glas og et tyndt guldfarvet stel. Kan styles både til romantiske og fine outfits samt det mere rå. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede JoJo Solbrille

Jojo er et par rigtig smarte solbriller fra A. Kjærbede i en virkelig lækker sommerbrun farve. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Marvin Solbrille

Marvin solbrillen fra A. Kjærbede er en meget almindelig og helt tidsløs model med runde glas og fås her med et flot og sommerligt brunt stel. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Marvin solbrille

Marvin solbrillen fra A. Kjærbede er en meget helt tidsløs model i et klassisk design. Solbrillen er med runde glas og fås her i den sommerlige "champagne" farve. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Marvin Solbrille

Marvin solbrillen fra A. Kjærbede er en meget almindelig og helt tidsløs model med runde glas og fås her i et olivengrønt stel med struktur. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

A. Kjærbede Marvin Solbrille

Marvin solbrillen fra A. Kjærbede er en meget almindelig og helt tidsløs model med runde glas og sort stel. Solbrillerne har polykarbonatlinser, der giver dig UV400 beskyttelse og er modstandsdygtige over for ridser og skrammer.
200 Kr

Filter by:

Clear All