Søg
Filters

Armbånd

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Stine A armbånd

Yndigt armbånd af knyttet sort nylonsnor. Der er sorte Black-Spinel ædelsten for oven, som afsluttes af to perler i 18 karat forgyldt sterling sølv. Ved den justerbare lukning sidder der én forgyldt perle i hver sin ende og en SAJ 925-coin af 18 karat forgyldt sterling sølv i midten.
260 Kr

Hultquist Billie armbånd

Hultquist Billie armbånd er virkelig fint armbånd med barok perler. Perlerne udgør armbåndets fine detaljer og er nøje udvalgt på baggrund af shine og form. Armbåndet er lavet i 18K guldbelagt 925 sterling sølv og måler 65 mm. i diameter, men er justerbart.
1100 Kr

Hultquist Lions head armbånd

Fedt armbånd fra hultquist i 14K guldbealgt sterling sølv. Armbåndet består af stykker, som er sat sammen til en chunky-look kæde. Hultquist lionshead armbånd har et fint vedhæng med motivet af en løve. Armbåndet måler 18 cm. i længden og kan justeres.
500 Kr

Hultquist mini coin armbånd guld

Mini coin armbånd fra Hultquist har et elegant og feminint look. Et klassisk armbånd, men med små runde vedhæng påsat. Armbåndet er lavet i 18K forgyldt sterlingsølv og måler 16 cm. i længde + 5 cm. flex.
450 Kr

Hultquist mini coin armbånd sølv

Mini coin armbånd fra Hultquist har et elegant og feminint look. Et klassisk armbånd, men med små runde vedhæng påsat. Armbåndet er lavet i sterling sølv og måler 16 cm. i længde + 5 cm. flex.
425 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 260 Kr Max: 1100 Kr
kr.260 kr.1100