Søg
Filters

Armbånd

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Hultquist Billie armbånd

Hultquist Billie armbånd er virkelig fint armbånd med barok perler. Perlerne udgør armbåndets fine detaljer og er nøje udvalgt på baggrund af shine og form. Armbåndet er lavet i 18K guldbelagt 925 sterling sølv og måler 65 mm. i diameter, men er justerbart.
1100 Kr

Hultquist Lions head armbånd

Fedt armbånd fra hultquist i 14K guldbealgt sterling sølv. Armbåndet består af stykker, som er sat sammen til en chunky-look kæde. Hultquist lionshead armbånd har et fint vedhæng med motivet af en løve. Armbåndet måler 18 cm. i længden og kan justeres.
500 Kr

Hultquist mini coin armbånd guld

Mini coin armbånd fra Hultquist har et elegant og feminint look. Et klassisk armbånd, men med små runde vedhæng påsat. Armbåndet er lavet i 18K forgyldt sterlingsølv og måler 16 cm. i længde + 5 cm. flex.
450 Kr

Hultquist mini coin armbånd sølv

Mini coin armbånd fra Hultquist har et elegant og feminint look. Et klassisk armbånd, men med små runde vedhæng påsat. Armbåndet er lavet i sterling sølv og måler 16 cm. i længde + 5 cm. flex.
425 Kr

hultquist doria bracelet

Flot armbånd fra Hultquist Copenhagen i 18K forgyldt sterling sølv med perler i farver. Doria bracelet måler 15 cm. i længden og 3 cm. i flex.
250 Kr

Hultquist leonora bracelet

Smukt armbånd fra Hultquist Copenhagen i 18k forgyldt sterling sølv med ferskvandsperler og perler i farver. Leonora bracelet måler 15 cm. i diameter og 3 cm. flex.
300 Kr

STINE A LIMITED EDITION RED BARNET LIGHT RAINBOW MIX AND KHAKIGREEN RIBBON BRACELET

Red Barnet x STINE A. Støt Red Barnet og deres arbejde for udsatte og sårbare børn. En del af overskuddet fra salget går direkte til Red Barnet. Skønt armbånd med et lækkert mix af ædelsten i flere farver, samt en lille SAJ 925-plade. Kugler samt SAJ 925-plade: produceret i 18 karat forgyldt sterling sølv. Ædelsten og nylonsnor. Mål: Omkreds: Fra 17 cm til 25 cm.
365 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 250 Kr Max: 1100 Kr
kr.250 kr.1100