Søg
Filters

Basic Apparel

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Basic Apparel kjole

Saga dress fra Basic Apparel er den ultimative sommerkjole. Det er en t-shirt kjole som er virkelig behagelig at have på grundet bomuldskvaliteten og den rummelige pasform. Den fås i denne strib i en kombination af rå hvid og sort.
400 Kr

Basic Apparel kjole

Tyra kjolen er en sand favorit. Kjolen har et loose fit over hofte og bagdel. Den er med trekvarte ærmer og v-udskæring. Den fås i farven Navy poeny som er en flot mellem blå/kobolt blå nuance.
500 Kr

Basic Apparel kjole

Penny dress er en let og luftig kjole i en utrolig behagelig kvalitet. Kjolen kan være perfekt til stranden, men kan også styles over et par jeans. Kjolen er med v-hals, drop down skuldre, og et længere "kort" ærme med bredde. Kjolen fås i navy strib.
550 Kr

Basic Apparel maxi skirt

Tyra nederdelen er en vaskeægte favorit hos mange. Det er en gulvlang nederdel med elastik i taljen. Klassisk, nem og fin. Den kan fås i sort eller navy poeny som er en frisk og flot blå nuance.
500 Kr

Basic Apparel shorts

Penny shorts er en style der er behagelig og nem at have på. Modellen kan styles med en hvid t-shirt eller den matchende bluse Penny top også fra Basic Apparel. Disse shorts er med elastik i taljen som er praktisk fordi den er foldet på bagsiden, men helt lige og clean på front. Derudover har Penny shorts skrålommer foran. De fås i denne fine stribet version af navy og grå.
450 Kr

Basic Apparel top

Penny top er en let og behagelig bluse. Den er afslappet i pasform og er ellers fuldstændig klassisk i udformining med kortere ærmer, rund hals og lukke-knap i nakken. Den fås i denne version med navy og grå strib.
450 Kr

Basic Apparel Kenya Shirt

Flot og klassisk skjorte fra Basic Appeal i loose fit. Kenya shirt har lange ærmer, krave med lille V-udskæring og knapper hele vejen ned. Stylen fåes her i sort, men er også tilgængelig i army grøn. Skjorten er blød og lækker kvaliteten.
550 Kr

Basic Apparel Kenya Shirt

Flot og klassisk skjorte fra Basic Appeal i loose fit. Kenya shirt har lange ærmer, krave med lille V-udskæring og knapper hele vejen ned. Stylen fåes her i army grøn, men er også tilgængelig i sort. Skjorten er blød og lækker kvaliteten.
550 Kr

Basic Apparel Gaya Ls dress

Gaya Ls dress fra Basic Apparel er en enkel og klassisk kjole med rund udskæring og lange ærmer med opsmøg. Kjolen er straight/rummelig i pasformen og findes i grøn eller sort. En fin detalje er at materialet giver kjolen en smule shine.
600 Kr

Basic Apparel Mary long dress

Lang, blød og behagelig kjole fra Basic Apparel. Mary long dress er med rund udskæring og lange ærmer samt slids forneden i begge sider. En enkel og flot kjole i sort og i 100% viskose.
450 Kr

Basic Apparel Mary long sleeved tee

Langærmet, sort t-shirt med rund udskæring i 100% viskose. Pasformen er loose og virkelig behagelig at have på.
350 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 350 Kr Max: 600 Kr
kr.350 kr.600