Søg
Filters

Basic Apparel

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Basic Apparel kjole

Nova dress er den fineste sommerkjole fra Basic Apperal. Kjolen er med korte ærmer og en afslappet pasform, der gør at den hverken skal sidde slim eller meget løst, hvilket er klædeligt for de fleste. Kjolen fås i en flot blå farve med lyst print.
600 Kr

Basic Apparel kjole

Rebekka dress organic tee er et musthave til sommer. Kjolen er lang og med slids i siderne. En virkelig god og blød basis style, som både kan fås i en lysere rødlig nuance eller i navy blå.
300 Kr

Basic Apparel kjole

Saga dress fra Basic Apparel er den ultimative sommerkjole. Det er en t-shirt kjole som er virkelig behagelig at have på grundet bomuldskvaliteten og den rummelige pasform. Den fås i denne strib i en kombination af rå hvid og sort.
400 Kr

Basic Apparel kjole

Tyra kjolen er en sand favorit. Kjolen har et loose fit over hofte og bagdel. Den er med trekvarte ærmer og v-udskæring. Den fås i farven Navy poeny som er en flot mellem blå/kobolt blå nuance.
500 Kr

Basic Apparel kjole

Penny dress er en let og luftig kjole i en utrolig behagelig kvalitet. Kjolen kan være perfekt til stranden, men kan også styles over et par jeans. Kjolen er med v-hals, drop down skuldre, og et længere "kort" ærme med bredde. Kjolen fås i navy strib.
550 Kr

Basic Apparel Kortærmet skjorte

Helle shirt fra Basic Apparel er fuldstændig klassisk i pasform og snit for en kortærmet skjorte. Den er fremstillet i en lækker og behagelig bomuldskvalitet. Den fås i en ligeså flot og klassisk lyseblå farve.
450 Kr

Basic Apparel maxi skirt

Tyra nederdelen er en vaskeægte favorit hos mange. Det er en gulvlang nederdel med elastik i taljen. Klassisk, nem og fin. Den kan fås i sort eller navy poeny som er en frisk og flot blå nuance.
500 Kr

Basic Apparel shorts

Penny shorts er en style der er behagelig og nem at have på. Modellen kan styles med en hvid t-shirt eller den matchende bluse Penny top også fra Basic Apparel. Disse shorts er med elastik i taljen som er praktisk fordi den er foldet på bagsiden, men helt lige og clean på front. Derudover har Penny shorts skrålommer foran. De fås i denne fine stribet version af navy og grå.
450 Kr

Basic Apparel top

Penny top er en let og behagelig bluse. Den er afslappet i pasform og er ellers fuldstændig klassisk i udformining med kortere ærmer, rund hals og lukke-knap i nakken. Den fås i denne version med navy og grå strib.
450 Kr

Basic Apparel top

Nova top fra Basic Apparel er en utrolig fin style med afslappet pasform. Toppen er med rund hals og korte ærmer. Toppen fås i denne flotte rødlige nuance med hvidt print.
400 Kr 240 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 300 Kr Max: 600 Kr
kr.300 kr.600