Søg
Filters

Basic Apparel

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Basic Apparel Betina skjortekjole

Smuk, enkel og klassisk skjortekjole fra Basic Apparel. Betina shirt dress har krave, lange ærmer og knapper hele vejen ned. Den fås i mørkegrøn med et fint print af fine, små, sorte prikker. Stylen kan bruges alene over strømpebukser, men også som tunika over skinny jeans.
800 Kr

Basic Apparel Vera dress

Lækker kjole i strik fra Basic Apparel. Vera dress har midi-længde, er med rund udskæring og rib. Desuden er der en slids i hver side forneden, som gør kjolen mere bevægelig at have på. Vera dress fås i camel farve og er produceret i merino uld. En lækker og behagelig style til hverdag denne sæson.
900 Kr

Basic Apparel Vera sweater

Vera sweater fra Basic Apparel med rund udskæring og rib. En virkelig klassisk, lækker og varm style i 100% merino uld. Brug den alene som bluse, men er i særdeles hed også velgenet som pullover over en skjorte mm. Stylen fås i camel og sort.
600 Kr

Basic Apparel Dagmar jacket

Dagmar Jacket fra Basic Apparel er den lækreste jakke til den lange vinter. Jakken er lang og med hætte, lange ærmer med ribkant, lynlås og knap lukning samt fine, store lommer i siden. Jakken er i moderne, enkelt dunjakke look og er almindelig i størrelsen. En dejlig varm og ikke mindst super flot style. Basic Apparel Dagmar jacket findes her i sort, men forhandles også her i army grøn.
1200 Kr

Basic Apparel Dagmar Jacket

Dagmar Jacket fra Basic Apparel er den lækreste jakke til den lange vinter. Jakken er lang og med hætte, lange ærmer med ribkant, lynlås og knap lukning samt fine, store lommer i siden. Jakken er i moderne, enkelt dunjakke look og er almindelig i størrelsen. En dejlig varm og ikke mindst super flot style. Basic Apparel Dagmar jacket findes her i army grøn, men forhandles også her i sort.
1200 Kr

Basic Apparel Etta shirt

Fed kanvas jakke fra Basic Apparel. Etta shirt findes i grøn og er i en kraftig kvalitet. Etta shirt er i skjortelook med krave, knapper, lommer og lange ærmer. Den kan bruges lukket som overgangs-jakke nu, men også skjorte til vinter. Den er rar at have på og kan også styles over en kjole eller til et par jeans.
800 Kr

Basic Apparel Gaya Ls dress

Gaya Ls dress fra Basic Apparel er en enkel og klassisk kjole med rund udskæring og lange ærmer med opsmøg. Kjolen er straight/rummelig i pasformen og findes i grøn eller sort. En fin detalje er at materialet giver kjolen en smule shine.
600 Kr

Basic Apparel Kenya Shirt

Flot og klassisk skjorte fra Basic Appeal i loose fit. Kenya shirt har lange ærmer, krave med lille V-udskæring og knapper hele vejen ned. Stylen fåes her i sort, men er også tilgængelig i army grøn. Skjorten er blød og lækker kvaliteten.
550 Kr

Basic Apparel Kenya Shirt

Flot og klassisk skjorte fra Basic Appeal i loose fit. Kenya shirt har lange ærmer, krave med lille V-udskæring og knapper hele vejen ned. Stylen fåes her i army grøn, men er også tilgængelig i sort. Skjorten er blød og lækker kvaliteten.
550 Kr

Basic Apparel Mary long dress

Lang, blød og behagelig kjole fra Basic Apparel. Mary long dress er med rund udskæring og lange ærmer samt slids forneden i begge sider. En enkel og flot kjole i sort og i 100% viskose.
450 Kr

Basic Apparel Mary long sleeved tee

Langærmet, sort t-shirt med rund udskæring i 100% viskose. Pasformen er loose og virkelig behagelig at have på.
350 Kr

Basic Apparel kjole

Saga dress fra Basic Apparel er den ultimative sommerkjole. Det er en t-shirt kjole som er virkelig behagelig at have på grundet bomuldskvaliteten og den rummelige pasform. Den fås i denne strib i en kombination af rå hvid og sort.
400 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 350 Kr Max: 1200 Kr
kr.350 kr.1200