Søg
Filters

Basic Apparel

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Basic appareal fleur top

Fleur top fra Basic Apparel er lavet i en let og blød viscose, og kommer i den smukkeste støvet mørkeblå farve som bliver brudt af det lyse print. T-shirten har et loose fit og er derfor rigtig behagelig at have på. Der er indsnit ved barmen og et elastikbånd ude i enderne af ærmerne. Fleur kan nemt dresses op og ned.
500 Kr

Basic apparel fleur dress

Fleur dress fra Basic Apparel er lavet i en let og blød viscose, og kommer i den smukkeste støvet mørkeblå farve som bliver brudt af det lyse print. Kjolen er oversize og er derfor rigtig behagelig at have på. Den går til lige over knæet, har en knapper hele vejen ned, slidser i begge sider og et aftageligt bindebånd. Fleur kan nemt dresses op og ned. Brug den eventuelt uden på bukser eller som kimono ved at knappe den helt op.
800 Kr

Basic Apparel elvine dress

Elvine kjolen fra Basic Apparel er en lækker casual kjole med loose fit - perfekt til hele året. Den er let, blød og meget behagelig at have på. Elvine serien er lavet af 100% bomuld. Længden går til under knæet og har slidser i begge sider. Kjolen kan nemt styles til både ude og hjemme-brug. Det er en meget oversized model, som vi anbefaler du vælger 1-2 størrelser mindre end du plejer.
500 Kr

Basic Apparel Enya Sweater

Virkelig lækker strik fra Basic Apparel i en flot rød farve. Enya strikken er lavet af 100% økologisk bomuld. Strikken har lange ærmer og rund udskæring. Enya får et super cool look grundet strukturen i strikken. Den har et løst fit som gør den rigtig behagelig at have på.
600 Kr

Basic Apparel Enya Sweater

Virkelig lækker strik fra Basic Apparel i navy blå. Enya strikken er lavet af 100% økologisk bomuld. Strikken har lange ærmer og rund udskæring. Enya får et super cool look grundet strukturen i strikken. Den har et løst fit som gør den rigtig behagelig at have på.
600 Kr

Basic Apparel Enya Sweater

Virkelig lækker strik fra Basic Apparel i en flot lys farve. Enya strikken er lavet af 100% økologisk bomuld. Strikken har lange ærmer og rund udskæring. Enya får et super cool look grundet strukturen i strikken. Den har et løst fit som gør den rigtig behagelig at have på.
600 Kr

Basic Apparel Vilde Shirt Dress

Vilde shirt dress fra Basic apparel er en utrolig behagelig og casual skjortekjole i den flotteste rustrøde farve. Den er en anelse oversize og lavet i en rigtig lækker økologisk bomuldskvalitet. Den er en smule længere bagpå end foran og har slidser i begge sider samt én brystlomme. Brug den over jeans eller med bare ben til sommer.
700 Kr

Basic Apparel Felicia Skirt

Gulvlang nederdel i blød og behageligt look samt kvalitet, der skaber et helt enormt flot fald og udtryk. Nederdelen har eleastik i taljen og fås i armygrøn.
600 Kr

Basic Apparel Harriet Shirt

Harriet shirt fra Basic Apparel i den sommerlige blå-hvide bomuldsvævning. Skjorten er med korte ærmer i et løst fit og med knappelukning hele vejen ned.
550 Kr

Basic Apparel Saga Dress

Saga dress fra Basic Apparel er den ultimative sommerkjole. Det er en t-shirt kjole, som er virkelig behagelig at have på grundet bomuldskvaliteten og den rummelige pasform. Kjolen er marineblå med hvid stribe.
400 Kr

Basic Apparel Trine Shirt

Trine shirt fra Basic apparel er en let og luftig model i et lidt oversize look. Skjorten skaber et behageligt casual look, med knapper i "natur" som en fed detalje og kontrast. Skjorten er en virkelig klassisk og alsidig style, som gør det super fedt til eksempelvis et par blå jeans, grove støvler eller sneaks.
600 Kr

Basic Apparel Trine Tunic Hvid

Trine tunikaen fra Basic Apparel må blive sommerens absolutte musthave! Den er ikke bare utrolig behagelig at have på, men har også den fedeste, luftige og lette pasform, som skaber et oversize casual look. Tunikaen er med lange ærmer og "skjulte" lommer i hver side, der følger sidesømmene. Brug den over stramme jeans i grove støvler med en chunky strikcardigan over på de køligere dage, eller smid den på over bikinien og hop i sandalerne, når solen skinner. Trine Tunic findes i marineblå, sort og hvid.
700 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 300 Kr Max: 1200 Kr
kr.300 kr.1200