Søg
Filters

Blazer

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Coster Copenhagen blazer

Flot og klassisk blazer fra Coster Copenhagen. Blazeren er med stræk og er produceret i en tekstilblanding som fremstår glat og lækker. Denne style har rib-detaljer på indersiden af ærmerne for at få en mere behagelig pasform. Desuden er den med single-knap lukning, to funktionelle for-lommer og en lille slids bagtil.
1000 Kr

Freequent blazer

Denne blazer fra Freequent er den perfekte blazer til hverdag. Den er produceret i en blød jersey-kvalitet, som gør at den er bevægelig og behagelige at have på en hel dag. Stylen er formsyet og har en rigtig klædelig pasform. Få stylen i den klassiske sorte eller mørkeblå farve, som er flot og stilsikker samt anvendelig.
400 Kr

Pieszak blazer

Er du på udkig efter den perfekte blazer til både hverdag og fest, er denne Alex Structure blazer fra Pieszak et godt bud. Den er klassisk og taknemmelig i pasformen, hvor form-fittet gør at den er virkelig feminin klædelig på. Blazeren er med krave og lommer foran. Der er fine knappe-detaljer ved ærmerne og en flot, prikket struktur i blazeren. Den fås i sort og mørkeblå.
1800 Kr

Ichi Ihhavana Jakke

Leopardmønstret blazerjakke/overgangsjakke i middellang pasform med lommer ved både brystet og i taljen, der lukkes med fine blanke knapper. Jakken er foret og kan derfor sagtens bruges som en overgangsjakke til efteråret.
800 Kr

Coster Copenhagen Jacket w. rib at side B8200

Flot og klassisk blazer fra Coster Copenhagen. Blazeren er med stræk og er produceret i en tekstilblanding som fremstår glat og lækker. Denne style har rib-detaljer på indersiden af ærmerne for at få en mere behagelig pasform. Desuden er den med single-knap lukning, to funktionelle for-lommer og en lille slids bagtil. Blazeren fås i en rød/orange brændt farve.
1000 Kr

Ichi Ihidalilla Blazer

Rå, skøn og festlig blazer fra Ichi som er perfekt til denne sæson. Ihidalilla blazer er loose/oversize i pasformen. Blazeren er med v-udskæring, to knap-lukning og har en længde til omkring hofteren. Denne style er fuld glimmer og fås i farven gold, som changerer i både sølv og guld.
600 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 400 Kr Max: 1800 Kr
kr.400 kr.1800