Søg

Blazere & skindjakker

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

FREEQUENT, JAKKE, CAMILLO, BLACK W. OFF WHITE

Blazer/jakke fra Freequent i en lækker kvalitet med striber. Blazeren er enkel i modellen med et bredt revers, én enkel knaplukning på fronten, frontlommer, lange ærmer samt slids bagpå, der giver blazeren et elegant udtryk. Der findes matchende bukser til og dem finder du længere nede på siden. Fremstillet i 100%b polyester.
598 Kr

LA ROUGE, BLAZER, SIGNE, NAVY

Signe blazeren fra La Rouge, er uden tvivl et must-have i garderoben! Den nålestribet blazer har et dobbeltradet design med krave og revers, klaplommer, skulderpuder samt slids bagpå. Ønsket det moderne, tailored look, kan blazeren med fordel styles med de matchende bukser. Find bukserne længere nede på siden. Fremstillet i 100% polyester.
898 Kr

MODSTROM GALE BLAZER BRIGHT OCEAN

Gale blazer har et klassisk og elegant design, som kommer til udtryk i den flotte reverskrave og den lange pasform. Blazeren har knaplukning fortil og en brystlomme i venstre side. Blazeren er lidt til den store side og hvis man ikke ønsker det oversize udtryk, så vælg nummeret mindre end normalt. Fremstillet i 76% Polyester, 19% Rayon, 5% Elastane. Blazeren findes i flere farver og de findes længere nede på siden.
1098 Kr

CRAS MAGGIE STUD BLAZER

Flot formsyet blazer med simili knap, rhinsten "print" og paspellommer foran. Fremstillet i 90% Recycled Polyester 10% Elastane.
1698 Kr 849 Kr

CRAS SAMYBLAZER

Blazeren fra Cras Cph er oversize med stofbetrukket hjerteknapper foran. Den har skulderpuder og super smuk at bruge over dine festkjoler og looks. Blazeren er stor og ønsker du derfor en normal pasform anbefaler vi at gå en str. ned. Fremstillet i 100% genanvendt polyester fra plastaffald.
1498 Kr

BASIC APPAREL SAGE LOOSE PANTS

Løs habitbuks med snører i livet i et oversized fit.Blazeren er fremstillet af 40% Polyester, 35% Polyester Recycled, 18% Viscose, 7% Elastane.
898 Kr 718 Kr

BASIC APPAREL SAGE JACKET

Den perfekte klassiske blazer i et oversized fit med knappelukning på midten. Blazeren er fremstillet af 40% Polyester, 35% Polyester Recycled, 18% Viscose, 7% Elastane
1498 Kr 1198 Kr

MY ESSENTIAL WARDROBE 27 THE TAILORED BLAZER

Klassisk navy blazer kan bruges til festlige anledninger eller til hverdag, blazeren kan også styles som et sæt til tilhørende bukser
1098 Kr

MODSTROM SONNY BLAZER ULD

Blazer i en oversize silhuet i et uld mix. Blazeren har en klassisk blazer krave, lommer med flap foran, samt 2 knapper på midten. Blazeren er fremstillet af 50% Polyester og 50% Uld.
1398 Kr

OBJECT SIGRID BLAZER

Denne fine langærmet blazer fra Object har almindelig pasform og har aftagelige skulderpuder samt 2 lommer foran. Materialer: 50% Genanvendt polyester, 24% Polyester, 20% Viskose, 6% Elastan; For: 100% Polyester. Blazeren findes i flere farver. Der findes matchende bukser til, som du finder længere nede på siden.
500 Kr

OBJECT SIGRID BLAZER BLUE INDIGO

Denne fine langærmet blazer fra Object har almindelig pasform og har aftagelige skulderpuder samt 2 lommer foran. Materialer: 50% Genanvendt polyester, 24% Polyester, 20% Viskose, 6% Elastan; For: 100% Polyester. Blazeren findes i flere farver. Der findes matchende bukser til, som du finder længere nede på siden.
500 Kr

MY ESSENTIAL WARDROBE YOLA BLAZER

Klassisk blazer med lange ærmer, knappelukning med fire knapper på fronten og regulært fit. Blazeren er lavet af 100% polyester.
1098 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 500 Kr Max: 1698 Kr
kr.500 kr.1698
Filters
Sort
display