Søg
Filters

Bluser

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Butterfly Copenhagen cashmere cardigan

Cardigan fra Butterfly Copenhagen i den blødeste cashmere kvalitet. Er du til stilsikkert, klassisk og behageligt tøj, så er denne style perfekt for dig. Denne style er fuldstændig klassisk i pasform og snit og er derfor størrelsessvarende.
800 Kr

Butterfly Copenhagen Cashmere pullover

Pullover fra Butterfly Copenhagen i den blødeste cashmere kvalitet. Er du til stilsikkert, klassisk og behageligt tøj, så er denne style perfekt for dig. Denne style er fuldstændig klassisk i pasform og snit og er derfor størrelsessvarende.
800 Kr

Coster Copenhagen bluse

En super fin style fra Coster Copenhagen. Blusen er med volumiøse ærmer og fine knapper ved udskæringen på brystet. Blusen fås i den fine lyse farve med orange strib.
600 Kr

Inwear cardigan

Rita cardigan fra Inwear er en slim fit/tætsiddende style i et blødt materiale. Modellen har ribkant og små matchende knapper. Et musthave item i hverdagens basis garderobe.
500 Kr

Ichi bluse

Ihmarrakech LS er en langærmet bluse eller skjorte fra Ichi. Blusen er med rund udskæring med en knap foran. Denne style fra Ichi er rummelig i størrelsen. Perfekt basis bluse som er yderst anvendelig og klassisk.
200 Kr 100 Kr

Coster Copenhagen skjorte 194-1417

Smuk skjortebluse fra Coster Copenhagen. Stylen 194-1417 har lange ærmer, rund udskæring og knapper halvvejs ned af brysten. Skjorten fås i gult slangeskinds print og har desuden en fin detalje med en stribet rib kant og glimmertråd ved håndleddene.
700 Kr 350 Kr

Basic Apparel Mary long sleeved tee

Langærmet, sort t-shirt med rund udskæring i 100% viskose. Pasformen er loose og virkelig behagelig at have på.
350 Kr

Ichi bluse Ixsaga ss

Den fineste hvide bluse fra Ichi i 100% bomuld. Ixsaga ss er med kortere ærmer med puff, rund udskæring og lynlås i nakken. En anvendelig style som kan dresses op og ned efter anledning.
400 Kr

Nué Notes Jacqueline shirt

Jacqueline shirt fra Nué Notes er en smuk skjortebluse med lange ærmer, rund udskæring og knappe-lukning. Desuden har skjorten de fineste flæse-detaljer foran og bagpå. Jacqueline shirt er almindelig i størrelsen. Stylen er i sort med et småt, camel-farvet blomsterprint.
1200 Kr 600 Kr

Nué Notes Jacqueline shirt

Jacqueline shirt fra Nué Notes er en smuk skjortebluse med lange ærmer, rund udskæring og knappe-lukning. Desuden har skjorten de fineste flæse-detaljer foran og bagpå. Jacqueline shirt er almindelig i størrelsen. Stylen er i lyseblå med et småt, lyst blomsterprint.
1200 Kr 600 Kr

Ichi ihkava bluse

Ihkava fra Ichi er en tynd strik med highneck og lange ærmer. Blusen har fine detaljer som rib ved kanter, en lomme på brystet samt en lille slids i begge sider. Stylen fås her i creme farve. En rigtig flot og anvendelig style til efteråret samt vinterens hverdags-garderobe.
350 Kr 175 Kr

Inwear ClaraIW bluse

Smuk bluse fra Inwear i en lys, creme farve med shine i stoffet. ClaraIw blouse har lange ærmer, v-udskæring og utrolig fine detaljer ved ærmerne. Blusen er almindelig i pasform og størrelse. En meget anvendelig style, som nemt kan dresses op og ned efter anledning.
600 Kr 300 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 1200 Kr
kr.200 kr.1200