Søg
Filters

Bluser

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Butterfly Copenhagen cashmere cardigan

Cardigan fra Butterfly Copenhagen i den blødeste cashmere kvalitet. Er du til stilsikkert, klassisk og behageligt tøj, så er denne style perfekt for dig. Denne style er fuldstændig klassisk i pasform og snit og er derfor størrelsessvarende.
800 Kr

Butterfly Copenhagen Cashmere pullover

Pullover fra Butterfly Copenhagen i den blødeste cashmere kvalitet. Er du til stilsikkert, klassisk og behageligt tøj, så er denne style perfekt for dig. Vi anbefaler at gå én størrelse op end normalt.
800 Kr

Basic Apparel Vera sweater

Vera sweater fra Basic Apparel med rund udskæring og rib. En virkelig klassisk, lækker og varm style i 100% merino uld. Brug den alene som bluse, men er i særdeles hed også velgenet som pullover over en skjorte mm. Stylen fås her i sort.
600 Kr

Inwear LouisIW V-blouse

Klassisk og elegant skjortebluse fra Inwear i mørkeblå med pinstripe print. Louis v-blouse har lange ærmer, v-udskæring samt krave. Blusen er almindelig i pasformen. En fin skjorte som både kan styles til jeans og strik til hverdag eller til skirts og fine sko til fest.
500 Kr 400 Kr

Ichi Ihmafa Rollneck

Ichi Ihmafa rollneck er en klassisk og lækker bluse i en tynd strik kvalitet af viscose. Blusen har lange ærmer samt rollneck og fås i mørkeblå. En anvendelig, flot og behagelig style til hverdag som er en uundværlig del af basis-garderoben. Brug blusen alene eller style den under en blazer, cardigan eller kimono.
250 Kr

Ichi Ihmafa Rollneck

Ichi Ihmafa rollneck er en klassisk og lækker bluse i en tynd strik kvalitet af viscose. Blusen har lange ærmer samt rollneck og fås i sort. En anvendelig, flot og behagelig style til hverdag som er en uundværlig del af basis-garderoben. Brug blusen alene eller style den under en blazer, cardigan eller kimono.
250 Kr

Basic Apaarel Felicia Top

Felicia top i dejlig, blød og armygrøn viscosekavalitet skåret i et loose og casual t-shirt fit - perfekt til forår og sommer!
400 Kr

Ganni T2501 Pullover

T2501 blusen fra Ganni er den perfekte stribede økologiske bomuldsbluse! Denne gang i rød/hvid, som er en sikker vinder til blå jeans eller F4489 nederdelen fra samme SS20 Ganni-kollektion.
800 Kr

Modström Cosmo Top Hvid

Feminin top i en lækker hør kvalitet i hvid fra Modström. Cosmo top har et enkelt design med en løs pasform og 3/4 lange ærmer. Toppen har v-udskæring, som giver detalje til designet.
600 Kr 350 Kr

Modström Cosmo Top Sort

Feminin top i en lækker hør kvalitet i sort fra Modström. Cosmo top har et enkelt design med en løs pasform og 3/4 lange ærmer. Toppen har v-udskæring, som giver detalje til designet.
600 Kr 350 Kr

Coster Copenhagen Blouse With V-neck and buttons 202-1270

Smuk bluse i bomuld kvalitet fra Coster Copenhagen. Blusen besidder v-halsudskæring med knapper til taljen samt lurex detaljer. Style 202-1270 fås i farven desert sand med fine, lodrette striber i rosa og guld glimmer.
500 Kr 300 Kr

Coster copenhagen top with button closure 203-1352

Fin og enkel top fra Coster Copenhagen i hundred procent viskose kvalitet. Toppen besidder korte ærmer, høj hals og front knappelukning. Toppen fås her i sort. Virkelig anvendelig og klædelig style til alle underdele.
550 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 250 Kr Max: 1000 Kr
kr.250 kr.1000