Søg
Filters

Bluser

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Butterfly Copenhagen cashmere cardigan

Cardigan fra Butterfly Copenhagen i den blødeste cashmere kvalitet. Er du til stilsikkert, klassisk og behageligt tøj, så er denne style perfekt for dig. Denne style er fuldstændig klassisk i pasform og snit og er derfor størrelsessvarende.
800 Kr 720 Kr

Butterfly Copenhagen Cashmere pullover

Pullover fra Butterfly Copenhagen i den blødeste cashmere kvalitet. Er du til stilsikkert, klassisk og behageligt tøj, så er denne style perfekt for dig. Denne style er fuldstændig klassisk i pasform og snit og er derfor størrelsessvarende.
800 Kr 720 Kr

Inwear cardigan

Rita cardigan fra Inwear er en slim fit/tætsiddende style i et blødt materiale. Modellen har ribkant og små matchende knapper. Et musthave item i hverdagens basis garderobe.
500 Kr 350 Kr

Ichi bluse

Ihmarrakech LS er en langærmet bluse eller skjorte fra Ichi. Blusen er med rund udskæring med en knap foran. Denne style fra Ichi er rummelig i størrelsen. Perfekt basis bluse som er yderst anvendelig og klassisk.
200 Kr 100 Kr

Coster Copenhagen skjorte 194-1417

Smuk skjortebluse fra Coster Copenhagen. Stylen 194-1417 har lange ærmer, rund udskæring og knapper halvvejs ned af brysten. Skjorten fås i gult slangeskinds print og har desuden en fin detalje med en stribet rib kant og glimmertråd ved håndleddene.
700 Kr 350 Kr

Basic Apparel Mary long sleeved tee

Langærmet, sort t-shirt med rund udskæring i 100% viskose. Pasformen er loose og virkelig behagelig at have på.
350 Kr 245 Kr

Ichi bluse Ixsaga ss

Den fineste hvide bluse fra Ichi i 100% bomuld. Ixsaga ss er med kortere ærmer med puff, rund udskæring og lynlås i nakken. En anvendelig style som kan dresses op og ned efter anledning.
400 Kr 320 Kr

Nué Notes Jacqueline shirt

Jacqueline shirt fra Nué Notes er en smuk skjortebluse med lange ærmer, rund udskæring og knappe-lukning. Desuden har skjorten de fineste flæse-detaljer foran og bagpå. Jacqueline shirt er almindelig i størrelsen. Stylen er i sort med et småt, camel-farvet blomsterprint.
1200 Kr 600 Kr

Nué Notes Jacqueline shirt

Jacqueline shirt fra Nué Notes er en smuk skjortebluse med lange ærmer, rund udskæring og knappe-lukning. Desuden har skjorten de fineste flæse-detaljer foran og bagpå. Jacqueline shirt er almindelig i størrelsen. Stylen er i lyseblå med et småt, lyst blomsterprint.
1200 Kr 600 Kr

Basic Apparel Vera sweater

Vera sweater fra Basic Apparel med rund udskæring og rib. En virkelig klassisk, lækker og varm style i 100% merino uld. Brug den alene som bluse, men er i særdeles hed også velgenet som pullover over en skjorte mm. Stylen fås i camel og sort.
600 Kr 480 Kr

Inwear LouisIW V-blouse

Klassisk og elegant skjortebluse fra Inwear i mørkeblå med pinstripe print. Louis v-blouse har lange ærmer, v-udskæring samt krave. Blusen er almindelig i pasformen. En fin skjorte som både kan styles til jeans og strik til hverdag eller til skirts og fine sko til fest.
500 Kr 400 Kr

Ganni Bluse F4214

Ganni Bluse F4214 Seersucker Check Kalamata. Smuk top/bluse i mørkegrøn med shine og småternet print. Blusen har lynlås ved halsudskæringen samt fine ballonærmer med puf og elastik. Blusen er casual i pasformen, men med ærmer med volume og figursnit over skuldre. F4214 er almindelig i størrelsen og i et let materiale uden stretch. En virkelig fin style som kan bruges til både hverdag og fest.
1100 Kr 880 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 1400 Kr
kr.200 kr.1400