Søg
Filters

Bumbag

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Redesigned bumbag

Utrolig lækker bumbag i rigtig blød kvalitet. Tasken indeholder to rum med lynlåslukning samt en justerbar rem.
600 Kr

Redesigned bumbag

Vildt fed bumbag i et råt men enkelt udtryk og design. Stylen kommer med justerbar rem og er indrettet med et primært rum, som desuden indeholder to mindre lommer samt et lille rum med lynlåslukning. På ydersiden sidder to mindre lommer, som lukkes med tryknap.
700 Kr

Depeche bumbag

Super fed bumbag/bæltetaske kobineret af almindelig skind og ruskind og med hardware i sølv. Taskens sørte og primære rum lukkes med lynlås og indeholder desuden to mobil-lommer samt et mindre rum med lynlåslukning. På taskens front er den designet med tre yderligere lynlåslommer. Desuden er taskens rem justerbar.
900 Kr

Ichi bumbag Iatracy

Iatracy fra Ichi er en stor bumbag i ternet print.
350 Kr

Depeche bumbag 13860

Stor og oversize bumbag i den lækreste skindkvalitet. Tasken er designet med én lynlåslomme på fronten foruden det primære rum, der også lukkes med lynlås. indvendigt er tasken indrettet med endnu en lynlåslomme på den inderste side. Bumbaggens rem er justerbar.
900 Kr

Redesigned Mette bumbag

Mette bumbag fra Redesigned er en fin og alm. størrelse bumbag i sort skind. Tasken har et stort rum og lukkes med lynlås i fronten. Remmen er justerbar. Tasken er onesize.
400 Kr

Coster Copenhagen Belt bumbag 195-9560

Coster Copenhagen Bælte taske i PU og polyester kvalitet i en nude farve. Tasken har et stribet bælte, synlig lynlås og har derudover en sød perle detalje ved lynlås. Tasken kan både bruges crossover, men også rundt om taljen.
500 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 350 Kr Max: 900 Kr
kr.350 kr.900