Søg
Filters

Bumbag

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Redesigned Faust Bumbag Sort

Utrolig lækker bumbag i rigtig blød kvalitet. Tasken indeholder to rum med lynlåslukning samt en justerbar rem.
600 Kr

Redesigned bumbag

Enkel og klassisk bumbag i vintage-læder look og kvalitet. Tasken er opdelt i to rum, som er lukket med lynlås, hvori der findes to små lommer samt et et mindre rum med lynlåslukning i det bagerste store rum.
900 Kr

Depeche bumbag 13860

Stor og oversize bumbag i den lækreste skindkvalitet. Tasken er designet med én lynlåslomme på fronten foruden det primære rum, der også lukkes med lynlås. indvendigt er tasken indrettet med endnu en lynlåslomme på den inderste side. Bumbaggens rem er justerbar.
900 Kr

Depeche bumbag 13930

Bumbag i croco-style i virkelig lækker skindkvalitet fra Depeche. Tasken har ét primært rum, med guldlynlås som lukning. Indvendigt er den designet med en ekstra lynlåslomme og er desuden udstyret med en justerbar rem. Tasken fås i brun og sort.
600 Kr

Redesigned Mette bumbag

Mette bumbag fra Redesigned er en fin og alm. størrelse bumbag i sort skind. Tasken har et stort rum og lukkes med lynlås i fronten. Remmen er justerbar. Tasken er onesize.
400 Kr

Redesigned Rooky

Bumbag i rygsæk-look fra Redesigned. Rooky bumbag har hele fire rum og lommer med lynlås og findes i sort skind. Bumbagen bruges crossover. Tasken måler 31 cm. i højden, 17 cm. i bredden og 6 cm. i dybden.
800 Kr

Ganni A2190 Bæltetaske

Ganni Bæltetaske A2190 Tech Fabric Leopard. Fin og praktisk bæltetaske i leopardmønstret nylon. Tasken har to udvendige lommer med lynlås, lukning med D-ring samt karabinhager. Kan bruges som en crossbody-taske eller i taljen. Tasken måler 32 x 17 x 5 cm og har to rum med lynlås. Bæltetasken hat transparent gummimærke med GANNI logo.
700 Kr 525 Kr

Redesigned Camelia Bumbag Black

Camelia bumbag fra Redesigned er en super fed hverdagstaske i et tidsløst og cool design udtrykket af fine nittedetaljer og hardware i guld. Tasken bæres som en bumbag, hvis rem er i læder og justerbar med en selelukning på. Taskens hovedrum er med lynlåslukning under nitterne, og er indvendigt indrettet med en mindre lomme også med lynlåslukning. Tasken fås i denne sorte farve eller i nude.
800 Kr

Redesigned Camelia Bumbag Nude

Camelia bumbag fra Redesigned er en super fed hverdagstaske i et tidsløst og cool design udtrykket af fine nittedetaljer og hardware i guld. Tasken bæres som en bumbag, hvis rem er i læder og justerbar med en selelukning på. Taskens hovedrum er med lynlåslukning under nitterne, og er indvendigt indrettet med en mindre lomme også med lynlåslukning. Tasken fås i denne nude-farve eller i sort.
800 Kr

Redesigned Carola Bumbag Black

Carola bumbag fra Redesigned er en stilet og tidsløs bumbagtaske med fede nittedetaljer og hardware i guld. Taskens justerbare rem er lavet af ledder og kan åbnes og lukkes af et selespænde. Taskens hovedrum har lynlåslukning under nitterne, og åbner op til ét stort rum. På indersiden findes en mindre lynlåslomme til diverse. Carola bumbaggen fås i både sort eller nude.
900 Kr

Redesigned Carola Bumbag Nude

Carola bumbag fra Redesigned er en stilet og tidsløs bumbagtaske med fede nittedetaljer og hardware i guld. Taskens justerbare rem er lavet af ledder og kan åbnes og lukkes af et selespænde. Taskens hovedrum har lynlåslukning under nitterne, og åbner op til ét stort rum. På indersiden findes en mindre lynlåslomme til diverse. Carola bumbaggen fås i både i denne nudefarve eller i sort.
900 Kr

Depeche 13952 Bumbag

Klassisk og flot sort bumbag fra Depeche med to store lynlåslommer i guld. Lynlåsene er rå og grove, hvilket skaber et virkelig cool look. Det ene af de primære rum indeholder endvidere en mindre lynlåslomme. Bumbaggen kan både bruges som crossover og som almindelig bæltetaske, da remmen er justerbar.
700 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 400 Kr Max: 1000 Kr
kr.400 kr.1000