Søg
Filters

Bumbag

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Redesigned bumbag

Lækker og rå bumbag i et oversize look. Taskens opdeling består primært af to større rum, hvori der findes et lille rum i det bagerste store rum. Derudover er der placeret seks mindre rum på taskens yderside. Samtlige rum er med lynlåslukning og taskens rem er desuden justerbar.
700 Kr

Redesigned bumbag

Denne bumbag er lavet i det lækre og unikke vintage-design og kvalitet med en justerbar rem.. Den er inddelt i to større primære rum med lynlås som lukning, hvori det bagerste er indrettet med en lomme og en et mindre rum med lynlåslukning. På ydersiden er der yderligere to mindre rum - også med lynlåslukning.
1000 Kr

Redesigned bumbag

Vildt fed bumbag i et råt men enkelt udtryk og design. Stylen kommer med justerbar rem og er indrettet med et primært rum, som desuden indeholder to mindre lommer samt et lille rum med lynlåslukning. På ydersiden sidder to mindre lommer, som lukkes med tryknap.
700 Kr

Depeche bumbag

Meget klassisk bumbag/bæltetaske i det lækreste, bløde skind med hardware i sølv. Tasken har to rum med lynlåslukning, hvoraf det største også indeholder en mindre lynlås-lomme forinden. Desuden er taskens rem justerbar.
700 Kr

Depeche bumbag

Super fed bumbag/bæltetaske kobineret af almindelig skind og ruskind og med hardware i sølv. Taskens sørte og primære rum lukkes med lynlås og indeholder desuden to mobil-lommer samt et mindre rum med lynlåslukning. På taskens front er den designet med tre yderligere lynlåslommer. Desuden er taskens rem justerbar.
900 Kr

Depeche bumbag

Bumbag taske i blødt skind designet med nitter foran, der giveret råt look. Taskens største rum lukkes med lynlås og indeholder desuden to mobillommer samt lille rum med lynlåslukning. Taskens front er også dekoreret med to skråtsiddende lynlåslommer, som også bidrager til det flotte design og udtryk i tasken. Desuden er taskens rem justerbar.
800 Kr

Ichi bumbag Iatracy

Iatracy fra Ichi er en stor bumbag i ternet print.
350 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 350 Kr Max: 1000 Kr
kr.350 kr.1000