Søg
Filters

Bumbag

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Redesigned bumbag

Lækker og rå bumbag i et oversize look. Taskens opdeling består primært af to større rum, hvori der findes et lille rum i det bagerste store rum. Derudover er der placeret seks mindre rum på taskens yderside. Samtlige rum er med lynlåslukning og taskens rem er desuden justerbar.
700 Kr

Redesigned bumbag

Utrolig lækker bumbag i rigtig blød kvalitet. Tasken indeholder to rum med lynlåslukning samt en justerbar rem.
600 Kr

Redesigned bumbag

Enkel og klassisk bumbag i vintage-læder look og kvalitet. Tasken er opdelt i to rum, som er lukket med lynlås, hvori der findes to små lommer samt et et mindre rum med lynlåslukning i det bagerste store rum.
900 Kr

Ichi bumbag Iatracy

Iatracy fra Ichi er en stor bumbag i ternet print.
350 Kr 280 Kr

Depeche bumbag 13860

Stor og oversize bumbag i den lækreste skindkvalitet. Tasken er designet med én lynlåslomme på fronten foruden det primære rum, der også lukkes med lynlås. indvendigt er tasken indrettet med endnu en lynlåslomme på den inderste side. Bumbaggens rem er justerbar.
900 Kr

Redesigned Mette bumbag

Mette bumbag fra Redesigned er en fin og alm. størrelse bumbag i sort skind. Tasken har et stort rum og lukkes med lynlås i fronten. Remmen er justerbar. Tasken er onesize.
400 Kr

Coster Copenhagen Belt bumbag 195-9560

Coster Copenhagen Bælte taske i PU og polyester kvalitet i en nude farve. Tasken har et stribet bælte, synlig lynlås og har derudover en sød perle detalje ved lynlås. Tasken kan både bruges crossover, men også rundt om taljen.
500 Kr 400 Kr

Redesigned Rooky

Bumbag i rygsæk-look fra Redesigned. Rooky bumbag har hele fire rum og lommer med lynlås og findes i sort skind. Bumbagen bruges crossover. Tasken måler 31 cm. i højden, 17 cm. i bredden og 6 cm. i dybden.
800 Kr

Ganni A2190 Bæltetaske

Ganni Bæltetaske A2190 Tech Fabric Leopard. Fin og praktisk bæltetaske i leopardmønstret nylon. Tasken har to udvendige lommer med lynlås, lukning med D-ring samt karabinhager. Kan bruges som en crossbody-taske eller i taljen. Tasken måler 32 x 17 x 5 cm og har to rum med lynlås. Bæltetasken hat transparent gummimærke med GANNI logo.
700 Kr 560 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 350 Kr Max: 900 Kr
kr.350 kr.900