Søg
Filters

Butterfly Copenhagen

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Butterfly Copenhagen Short pencil skirt 10739

Et skind-skirt i den lækreste og blødeste kvalitet af lammeskind. Denne style er fuldstændig klassisk i udformning og pasform men fornyes af den mørkegrønne farve.
1100 Kr

Butterfly Copenhagen skind skirt

Et skind-skirt i den lækreste og blødeste kvalitet af lammeskind. Denne style er fuldstændig klassisk i udformning og pasform.
1100 Kr

Butterfly Copenhagen cashmere cardigan

Cardigan fra Butterfly Copenhagen i den blødeste cashmere kvalitet. Er du til stilsikkert, klassisk og behageligt tøj, så er denne style perfekt for dig. Denne style er fuldstændig klassisk i pasform og snit og er derfor størrelsessvarende.
800 Kr

Butterfly Copenhagen Cashmere pullover

Pullover fra Butterfly Copenhagen i den blødeste cashmere kvalitet. Er du til stilsikkert, klassisk og behageligt tøj, så er denne style perfekt for dig. Denne style er fuldstændig klassisk i pasform og snit og er derfor størrelsessvarende.
800 Kr

Butterfly Copenhagen skind leggins

Er du på udkig efter de perfekte skind-bukser, så er disse skind-leggins fra Butterfly Copenhagen et godt bud. Modellen er slim/tætsiddende, men yderst behagelige at have på.
3000 Kr

Butterfly Copenhagen skindjakke

En utrolig flot og lækker skindjakke fra Butterfly Copenhagen i lammeskind. Denne model er formsyet. Denne style er med liggende krave, som gør at dens fremtoning er mere rå.
1700 Kr

Butterfly Copenhagen skindjakke

En utrolig smuk og feminin skindjakke fra Butterfly Copenhagen. Denne style fås i den lækreste og blødeste kvalitet af lammeskind. Jakken er formsyet og de fleste vælger den mindste af sin størrelse, hvor den udelukkende bruges åben, for at få den optimale form og figur. Skindjakken har fine detaljer, såsom lukningen ved hals, fire lommer samt lynelåse herved og ved ærmer.
2300 Kr

Butterfly Copenhagen skindbukser

De lækreste strechable skindbukser/leggins fra Butterfly Copenhagen i sort lammeskind, som er en ekstra blød og behagelig kvalitet. Skindet er bonded med lycra som giver buksen en masse stræk. Buksens pasform er skinny/tætsiddende med høj talje og fuld længde i benene. I taljen er der eksta elastik som lukkes med en stor knap i sølv. Desuden har skindbuksen forlommer, som er med til at give et bukse-look man ikke altid ser på skindleggins. Lommernes lynlåse er i sølv, chunky og synlige. Perfekte bukser til fest med en flot top, men også til hverdag med en chunky strik og støvler eller sneakers.
3200 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 800 Kr Max: 3200 Kr
kr.800 kr.3200