Søg
Filters

Continue

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Continue CPH Lotus Check

Smuk bluse fra Continue Copenhagen i et lækkert, vævet materiale. Lotus bluse har v-udskæring samt en lille flæse ved halsen. Ærmerne har albue-længde og et lille puf ved skuldre. Blusen fås i det fineste print i lyseblå tern med sølv tråde.
500 Kr

CONTINUE CPH ASTA SHIRT FLOWER GOLD SPLASH

Fin, feminin og transparent skjorte fra Continue. Asta shirt er med knapper fortil ned til taljen. I smuk pastel farve med blomster print og fine guld detaljer. Ved hals og håndled er der flæser. Der er bred elastik ved håndledet. Skjorten er længere bagtil end fortil. Almindelig i størrelsen.
500 Kr 375 Kr

Continue CPH Grace Leo Shirt

Flot skjorte fra Continue med høj hals, knaplukning på brystet og langt ærme med bred manchet. Materialet har en flot skinnende effekt, der giver den klassiske skjorte noget ekstra kant. Grace skjorten fås i et fint, småt leopard print. Style skjorten med jeans til hverdag eller en nederdel til fest.
600 Kr 480 Kr

Continue CPH Lotus bluse

Lotus blusen fra Continue Copenhagen er en virkelig smuk bluse i et silkeagtigt udtryk med små leo-prikker. Skjorteblusen har v-udskæring samt en lille flæse ved halsen. Ærmerne har albue-længde.
500 Kr 375 Kr

Continue CPH Alexandra bluse

Fin og feminin skjortebluse fra Continue CPH. Skjorten er i denne smukke dust rose farve med små matte leo-pletter. Skuldrene har en diskret puf-effekt, der sammen med den lille flæse i halsen skaber et yndigt look. Skjorten fås desuden også i grøn.
500 Kr 375 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 500 Kr Max: 600 Kr
kr.500 kr.600