Søg

Produkter tagget med 'continue cph'

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

CONTINUE CPH AMY DRESS

Smuk sort kjole fra Continue Cph men mange fine detajler. Kjolen har længe ærmer med flæser ved albuen og som afsluttet med en flæsekant . Skørtet er med læg i niveauer og igen afsluttet en en flæsekant. Kjolen har rund hals med en kort flæsekrave, knaplukning til under brystet samt en smuk detalje med flæser hen over brystet. Kvaliteten er 65% viskose og 35 % polyester og utrolig behagelig at have på.
600 Kr

CONTINUE CPH VELO VEST ROSE FLOWERPRINT

Sød sort vest fra Continue CPH med blomsterprint i orange og rosa nuancer. Vesten er åbenstående med to lommer og rund halsudskæring. Den er lavet i det blødeste quilt materiale i polyester, der gør den utrolig behagelig at have på. Denne vest er virkelig uundværlig denne sæson til at have uden på kjoler eller til et par jeans. Vesten findes også i en mørkere nuance.
500 Kr 300 Kr

CONTINUE CPH VELO VEST BLACK FLOWERPRINT

Sød sort vest fra Continue CPH med blomsterprint i orange og blå nuancer. Vesten er åbenstående med to lommer og rund halsudskæring. Den er lavet i det blødeste quilt materiale i polyester, der gør den utrolig behagelig at have på. Denne vest er virkelig uundværlig denne sæson til at have uden på kjoler eller til et par jeans. Vesten findes også i en lysere nuance.
500 Kr 300 Kr

CONTINUE CPH ASTA ROSE PAISLY

Smuk skjorte fra Continue CPH med flot paisley print i polyester i rosafarver. Skjorten er med lange ærmer med ribelastik ved håndledende og lille flæse ved skulderen. Halsen har en lille kinakrave med flæse og knapper til under brystet.
500 Kr 300 Kr

CONTINUE CPH ANNIKA ROSE PAISLY DRESS

Smuk kjole fra Continue CPH med flot paisley print i polyester. Kjolen er med lange ærmer med elastik ved håndledende og flæser forenden. Kjolen har en lille v-udskæring i halsen og knapper til under brystet. Skørtet består af flæser. Kjolen går til lige over knæet og kan derfor både bruges med strømpebukser eller som en tunika over et par jeans.
700 Kr 420 Kr

CONTINUE CPH CARO CARDIGAN SAND/BLUE

Smuk cardigan fra Continue Cph her i sand og lyseblå striber med fine glimmer detaljer som afslutning. Cardiganen er åbenstående og giver et afslappet look. Pasformen er en smule oversize men uden at miste det feminine. 56% akryl 25% polyester 15 % nylon 7% uld
550 Kr 330 Kr
Filters
Sort
display