Søg
Filters

Copenhagen Shoes

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Copenhagen shoes mila

Lækre og klassiske skindstøvler fra Copenhagen Shoes. Mila har mønster i skind på forfoden og op af skaftet og bagtil glat skind og en guldfarvet strop som går ned bag på til hælen. Støvlen har elastik i siderne, så den er nem at smutte i, sålerne er rågummi og hælen er 3 cm. høj. Den er normal til smal i pasformen.
1300 Kr

Copenhagen shoes moss

Skøn, sort støvle fra Copenhagen shoes med med fine detaljer. Moss er i ruskind, men med todelt skind detalje på snuden. Støvlen har elastik på begge sider. Støvlen har en spids snude, hælen er ca. 4,5 cm høj og denne style er normal i størrelsen.
900 Kr

Copenhagen shoes molly

Virkelig cool og fine loafers i kalveskind fra Copenhagen Shoes. Molly har en spids snude og er med skum i indersåle, så de er bløde at have på. Fine detaljer med sølvnitter i forskellige størrelse over hele skoen.
800 Kr

Copenhagen shoes mandy

Mandy pumps er en klassisk stilet i nude ruskind. Den har en 6 cm høj blok-hæl som er behagelig og let at gå på. Mandy har en 5mm blødt latexskum i indersålen og har en meget fleksibel og bøjelig gummi-ydersål, hvilket gør at man kan bøje den helt sammen.
1000 Kr

Copenhagen shoes mandy

Mandy pumps er en klassisk stilet i sort ruskind. Den har en 6 cm høj blok-hæl som er behagelig og let at gå på. Mandy har en 5mm blødt latexskum i indersålen og har en meget fleksibel og bøjelig gummi-ydersål, hvilket gør at man kan bøje den helt sammen.
1000 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 800 Kr Max: 1300 Kr
kr.800 kr.1300