Søg

COSTER COPENHAGEN DRESS W. GATHERINGS AND SMOCK DETAILS

Super fin kjole med grafisk print i røde og blålige toner fra Coster Copenhagen. Den er lavet af 100% recycled polyester. Der er en kort flæsekant ved kraven og V-udskæring der kan lukkes med en lille knap. Medi-kjolen har lange ærmer der afsluttes med en elastik-rib og en flæsekant i skørtet. Kjolen og underkjolen kan bruges hver for sig. Kjolen findes også i en lang model.
Producent: Coster Copenhagen
Tilgængelighed: Venligst vælg påkrævede attributter
SKU: 205-5554 dress w. gatherings and sm
  • *
  • *
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
900 Kr
450 Kr
decrease increase
*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

SIBIN LINNEBJERG BELLA STRIK

Kortærmet strik fra Sibin Linnebjerg. Den finstrikkede bluse har et løst snit, rund halsudskæring og ærmer til albuerne. En fin, enkelt strik der er smuk i sig selv, men også fin uden på en skjorte for at give det en vest-effekt. Strikken er fremstillet i en let materiale som gør den utrolig behagelig at have på. 40% Ekstra fin Merino Uld, 25% Viskose, 25% Nylon, 10% Cashmere
700 Kr

COSTER COPENHAGEN JACKET W. HOUNDSTOOTH 206-6630

Smuk overgangsjakke eller overshirt fra Coster Copenhagen i polyester. Den rolige grønne farve, gør denne jakke perfekt som overgangsjakke til foråret. Kvaliteten gør at ærmerne bibeholder deres volumen og kraven dens form. Du kan også bruge den som en overskjorte hvis du vil gøre dit outfit mere spændene.
1300 Kr

GANNI F5066 MINI DRESS

Fin, enkelt kjole fra Ganni. Kjolen har et aftageligt bindebånd og ballonærmer der afsluttes med elastik. 53% Viskose, 47 % ECOVERO Viskose. Denne style er fremstillet af 47 % LENZING™ ECOVERO™, en mere bæredygtig viskosefiber, som har en dokumenteret lav miljøpåvirkning og har fået miljømærket EU-Blomsten. LENZING™ ECOVERO™-fibre er lavet af træ og træmasse fra ansvarligt skovbrug fra certificerede og kontrollerede kilder ved hjælp af en fremstillingsproces, der giver op til 50 % mindre udledning og vandpåvirkning i forhold til traditionel viskose.
1300 Kr 650 Kr

MODSTRÖM GRYFFIN KJOLE

Smuk, blomstret kjole i genanvendt polyester fra Modstöm. Gryffin print dress er løs i pasformen og knælang. De varme toner og den feminine silhuet skaber et retro inspireret look. 100% Recycled Polyester
800 Kr 400 Kr
Filters
Sort
display