Søg

COSTER COPENHAGEN LONG SHIRT WITH HIGH NECK AND BRODERIE ANGLAISE 202-1256

Smuk langærmet skjorte-kjole fra Coster Copenhagen i hundrede procent bomuld kvalitet. Skjortekjolen har lange ærmer, kina krave og knapper på langs. Læg mærke til den fine detalje med broderie anglaise på ryggen. En flot, klassisk skjortekjole med et twist.
Producent: Coster Copenhagen
Tilgængelighed: Venligst vælg påkrævede attributter
SKU: 202-1256 long shirt w high neck
  • *
  • *
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
900 Kr
300 Kr
150 Kr
decrease increase

Produceret i 100% bomuld.

Produceret i 100% bomuld.

*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

INWEAR GINNAIW BLOUSE

Klassik og fin bluse fra Inwear med v-hals udskæring og med en pæn lukning ved ærmet. En klassisk bluse er altid et must have i ens klædeskab, da den kan bruges til mange lejligheder. Style evt. blusen sammen med en lædernederdel el. almindelig jersey nederdel. Produceret i 50% viskose & 50% polyester.
500 Kr 250 Kr

INWEAR PICAIW BLOUSE

Fineste bluse fra Inwear i et creme og sort meleret print. Picaiw bluse har en høj hals, lange ærmer med ballonærmer samt peplum facon i bunden. I blusen er der derudover den fineste smock/elastik struktur, pånær ved ærmer og peplum. Blusen er produceret i viskose og er slim fit i pasformen.
700 Kr 300 Kr

ICHI IXDOLLA DRESS

Skjortekjole fra Ichi i denim. Ichi ixdolla dress har krave, trekvarte ærmer, lommer på brystet samt knapper hele vejen ned. Kjolen er tight fit i pasformen og er med knæ-længde. En virkelig cool kjole i en god bomulds kvalitet med stretch.
700 Kr 350 Kr
Filters
Sort
display