Søg
Filters

Coster Copenhagen

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Coster Copenhagen skjorte

194-1412 shirt in lava print fra Coster Copenhagen er en klassisk skjorte med rund udskæring, knapper hele vejen ned samt lange ærmer. Stylen bliver piftet op af det nye flotte print i brun og sort med en gul streg omkring.
700 Kr

Coster Copenhagen skjorte

Klassisk og casual hvid bomuldsskjorte fra Coster Copenhagen. Skjorten er med kinakrave, lange ærmer, knapper hele vejen ned foran og to brystlommer.
500 Kr 250 Kr

Coster Copenhagen skjortekjole

Coster Copenhagen skjortekjole 194-5412 er fin og klassisk style i sort, som har nogen fine detaljer såsom knuden i taljen og den shiny overflade. Desuden har kjolen krave, knapper hele vejen ned samt lange ærmer.
1200 Kr

Coster Copenhagen strik cardigan

Multifarvet strikket cardigan fra Coster Copenhagen.
1400 Kr

Coster Copenhagen bluse

En super fin style fra Coster Copenhagen. Blusen er med volumiøse ærmer og fine knapper ved udskæringen på brystet. Blusen fås i den fine lyse farve med orange strib.
600 Kr

Coster Copenhagen buks

B3415 fra Coster Copenhagen er en finere, sort buks i et materiale som fremstår en anelse shiny. Buksen er cropped i længden, tætsiddende og med almindelig taljehøjde. Stylen har baglommer samt forlommer med lynlås.
900 Kr

Coster Copenhagen kjole

En fin sommerkjole fra Coster Copenhagen. Denne style er med v-udskæring og bånd i taljen. Få kjolen i den flotteste orange farve med stort print i sart rosa og lysegul. Stylen er fremstillet i en cupro blanding, hvilket giver kjolen den fineste shine.
1100 Kr

Coster Copenhagen kjole

Lang kjole fra Coster Copenhagen med slids og lomer. Desuden er kjolen med v-udskæring og t-shirt ærmer. Kjolen har indsnævring med elastik for at give form og kan placeres hvor det klæder bedst. Få kjolen i en flot orange farve, som er virkelig fin til netop denne sæson.
1100 Kr

Coster Copenhagen kjole

Lang kjole fra Coster Copenhagen med slids og lommer. Desuden er kjolen med v-udskæring og t-shirt ærmer. Kjolen har indsnævring med elastik for at give form og kan placeres hvor det klæder bedst. Kjolen fås i sort, så den er klassiske og anvendelig hele året rundt.
1100 Kr

Coster Copenhagen kjole

Coster Copenhagen 192-5212 dress in valley print with smock. Smuk, lang kjole i gul med et flot blomster print. Kjolens overdel en er en fin top med en rund udskæring som lukkes i nakken og uden ærmer. Kjolen har en indsnævring i taljen som giver looket af et todelt sæt. Skirtet er med flæsedetaljer og en lille slids.
1200 Kr

Coster Copenhagen nederdel

Flot og lang nederdel med flæser og bindebånds-detaljer fra Coster Copenhagen. Få nederdelen i sort med shine grundet cupro-kvaliteten.
900 Kr

Coster Copenhagen nederdel

Virkelig fin lang nederdel fra Coster Copenhagen med plisseringer og elastik bånd i taljen. Nederdelen fås i en flot gul farve ned småt, rødligt blomster print.
800 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 150 Kr Max: 2600 Kr
kr.150 kr.2600