Søg
Filters

Crossbody taske

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Redesigned crossbody taske

Enkel og klassisk crossbody-taske i lækker, blød kvalitet. På ydersiden sidder et rum med spændelukning. Inde i tasken findes to lommer og et lille rum med lynlåslukning. Desuden medfølger der en justerbar crossover-rem.
800 Kr

Redesigned crossbody taske

Enkel og klassisk crossbody-taske i lækker, blød kvalitet. På ydersiden sidder et rum med spændelukning. Inde i tasken findes to lommer og et lille rum med lynlåslukning.
1100 Kr

Redesigned taske

Enkel og klasssisk taske med lynklåslukning og justerbar rem. Tasken består af ét stort rum, med to lommer på den ene inderside og ét lille rum med lynlåslukning på den anden inderside.
1000 Kr

Redesigned taske

Emmely-tasken kommer i et super klassisk og tidløst design. Tasken er indrettet med ét rum, som lukkes med lynlås, hvori der findes to små lommer samt et lille rum med lynlåslukning forinden. Udenpå er tasken designet med to åbne lommer og en justerbar crossover rem.
800 Kr

Redesigned Esta bag

Esta bag fra Redesigned er en fin og anvendelig mellemstørrelse taske i sort skind. Tasken har et stort rum med to mindre inderlommer og en lynlås lomme og lukkes med lynlås. Der medfølger en justerbar crossover rem. Desuden har tasken fin en lomme på siden. Tasken er onesize.
1100 Kr

Markberg Elea Crossbody Bag Black

Flot og klassisk mindre crossbody taske fra Markberg i sort. Elea har et stort indvendigt rum med et ekstra lille rum samt en lomme foran med lynlås. Tasken er produceret i kalveskind med struktur samt i bomuldsfor. En fin detalje er at man kan benytte og udskifte mellem forskellige remme. Der medfølger en Finley Guitar strap i sort, som er både aftagelig og justerbar. En praktisk, flot og anvendelig taske til hverdag og fest.
900 Kr

Markberg Vanya Crossbody bag, black grain

Fin og klassisk crossbody taske fra Markberg i sort. Tasken er i kalveskind med struktur. Vanya har to lynlås lommer indvendig, en lynlåslomme på bagsiden og lukkes med en skjult magnet. Desuden har tasken en justerbar og aftagelig crossbody rem. En god taske til det mest nødvendige til både hverdag og fest. Bredde: 20 cm. Højde 14 cm. Dybde: 5 cm.
1200 Kr

Redesigned Frecia Bag

Frecia tasken fra redesigned er en stilet crossbodybag i den flotteste lækre skindkvalitet. Tasken lukkes med en magnetklap, der åbner op til taskens hovedrum, der desuden lukkes med lynlås. Indvendigt findes der desuden en mindre lynlåslomme på taskens inderste væg. Taskens skulderrem er justerbar i form af en bæltestrop. Brug den som din nye hverdags crossbody, der kan rumme alle de små nødvendigheder i din hverdag.
1100 Kr

Depeche 13952 Bumbag

Klassisk og flot sort bumbag fra Depeche med to store lynlåslommer i guld. Lynlåsene er rå og grove, hvilket skaber et virkelig cool look. Det ene af de primære rum indeholder endvidere en mindre lynlåslomme. Bumbaggen kan både bruges som crossover og som almindelig bæltetaske, da remmen er justerbar.
700 Kr

Depeche 13952 Bumbag

Klassisk og flot sort bumbag fra Depeche med to store lynlåslommer i sølv. Lynlåsene er rå og grove, hvilket skaber et virkelig cool look. Det ene af de primære rum indeholder endvidere en mindre lynlåslomme. Bumbaggen kan både bruges som crossover og som almindelig bæltetaske, da remmen er justerbar.
700 Kr

Depeche 14066 Crossover Taske Rosa

Denne crossover taske fra Depeche er en mindre boxy-formet taske i en lækker, blød rosafarvet skindkvalitet. Tasken er dekoreret med små guldfarvede nitter rundt i hele kanten på fronten. Indvendigt er tasken opdelt i to sektioner, som begge lukkes med lynlås, og derudover indrettet med en mindre lynlåslomme og mobillomme. Til tasken medfølger der en aftagelig justrerbar rem.
800 Kr

Depeche 14198 Clutch/Small bag Sort

Denne style fra depeche kan både bruges som taske og som clutch. Den er lavet i det lækreste, bløde sorte skind i et vintagelook, hvilket skaber et casual look. Tasken har på fronten en mindre lynlåslomme. Det store primære rum er indvendigt indrettet med en mindre lynlåslomme med plads til diverse samt 4 lommer til kreditkort. Remmen er aftagelig og justerbar, hvilket netop giver mulighed for både at anvende den produktet som clutch og taske.
600 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 600 Kr Max: 1400 Kr
kr.600 kr.1400