Søg
Filters

Crossbody taske

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Redesigned crossbody taske

Enkel og klassisk crossbody-taske i lækker, blød kvalitet. På ydersiden sidder et rum med spændelukning. Inde i tasken findes to lommer og et lille rum med lynlåslukning. Desuden medfølger der en justerbar crossover-rem.
800 Kr

Redesigned crossbody taske

Enkel og klassisk crossbody-taske i lækker, blød kvalitet. På ydersiden sidder et rum med spændelukning. Inde i tasken findes to lommer og et lille rum med lynlåslukning.
1100 Kr

Redesigned taske

Enkel og klasssisk taske med lynklåslukning og justerbar rem. Tasken består af ét stort rum, med to lommer på den ene inderside og ét lille rum med lynlåslukning på den anden inderside.
1000 Kr

Redesigned taske

Smart taske med to lommer foruden og lynlåslukning for oven. Uden på taskens front sidder to lommer med lynlåslukning, mens tasken indeholder to lommer samt et lille rum med lynlåslukning forinden i det store rum.
700 Kr

Redesigned taske

Emmely-tasken kommer i et super klassisk og tidløst design. Tasken er indrettet med ét rum, som lukkes med lynlås, hvori der findes to små lommer samt et lille rum med lynlåslukning forinden. Udenpå er tasken designet med to åbne lommer og en justerbar crossover rem.
800 Kr

Depeche taske 13810

Lækker og blød mindre taske/clutch fra Depeche i kraftig skindkvalitet. Produktet er designet med en udvendig lynlåslomme og er indvendigt opdelt i to lynlås-sektioner samt et mindre lynlåsrum. Der medfølger en aftagelig og justerbar crossbody-rem dertil, som dermed skaber mulighed for at anvende produktet både som clutch og/eller crossbodytaske. Produktet fås enten i den mørkebrune farve "winther brown" eller i et lysere vintage-look.
700 Kr

Depeche taske 13842

Sort cross-over taske i virkelig lækker og blød skindkvalitet fra Depeche. Tasken har super flotte guld detaljer og guldlynlås, der fører ind til taskens to indvendige sektioner, hvoraf den ene indeholder en mindre lynlås lomme og den anden med to mindre mobillommer. Taskens rem er justerbar og aftagelig.
1100 Kr

Redesigned Esta bag

Esta bag fra Redesigned er en fin og anvendelig mellemstørrelse taske i sort skind. Tasken har et stort rum med to mindre inderlommer og en lynlås lomme og lukkes med lynlås. Der medfølger en justerbar crossover rem. Desuden har tasken fin en lomme på siden. Tasken er onesize.
1100 Kr

Markberg Stella crossbody bag

Stella tasken fra Markberg er endnu en sort klassisk og tidløs crossbodytaske i et meget karakteristisk markberg-design. Tasken er designet i struktureret kalveskind med en forklap i vegetabilsk indfarvet læder på ydersiden og foret med bomuld. Indvendigt er den opdelt i to store rum, som er indrettet med en lynlåslomme samt to små mobillommer, mens der på indersiden af taskens yderside også er placeret en lynlåslomme. Tasken lukkes med magnetknap og kommer med en aftagelig og justerbar rem i polyester.
1400 Kr

Markberg Arabella Crossbody Bag Black suede

Flot og klassisk crossbody taske fra Markberg i sort. Arabella har to rum indvendig, hvor der også er to lynlås lommer. Desuden er der også en lomme med lynlås på bagsiden og tasken lukkes med en skjult magnet. Tasken er produceret i kalveskind og ruskind samt med bomuldsfor. Fronten er i ruskind og en fin detalje er taskens todelte kvalitet samt muligheden for at bruge forskellig stropper på tasken. Der medfølger en fin Finley Guitar strap i sort, guld, mørkegrøn og sølv samt en anden sort strop i læder. Begge stropper er justerbare og aftagelige. En virkelig fin og tidsløs taske til hverdag samt fest.
1600 Kr

Markberg Elea Crossbody Bag Bordeaux

Flot og klassisk mindre crossbody taske fra Markberg i bordeaux. Elea har et stort indvendigt rum med et ekstra lille rum samt en lomme foran med lynlås. Tasken er produceret i lammeskind med struktur fra New Zealand samt i bomuldsfor. Taskens læder er vegetabilsk indfarvet baseret på naturlige materialer. En fin detalje er at man kan benytte og udskifte mellem forskellige remme. Der medfølger en Finley Guitar strap i bordeaux og pink, som er både aftagelig og justerbar. En praktisk, flot og anvendelig taske til hverdag og fest.
1000 Kr

Markberg Vanya Crossbody bag, black suede

Fin og klassisk crossbody taske fra Markberg i sort. Tasken er i kalveskind og med ruskind på fronten. Vanya har to lynlås lommer indvendig, en lynlåslomme på bagsiden og lukkes med en skjult magnet. Desuden har tasken en justerbar og aftagelig crossbody rem. En god taske til det mest nødvendige til både hverdag og fest. Bredde: 20 cm. Højde: 14 cm. Dybde: 5 cm.
1200 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 700 Kr Max: 1600 Kr
kr.700 kr.1600