Søg
Filters

Depeche

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Depeche 11768 pung

Lille pung i utroligt lækkert og blød skindkvalitet, som indeholder plads til både kontanter og kreditkort, og lukkes med lynlås.
200 Kr

Depeche small bag 13784

Elegant sort clutch-taske fra Depeche i sprængt croco-style med flotte guld detaljer. Tasken lukkes foran med spænde og klap og indeholder en lynlåslomme samt mobillomme. Skulderemmen er justerbar og aftagelig, så produktet kan på den måde anvendes både som clutch og/eller taske.
600 Kr

Depeche taske 13804

Virkelig flot og klassisk taske fra depeche i lækker og blød skindkvalitet. Dens rummelige og kvardratiske rum gør den super anvendelig som arbejdstaske. Tasken er opdelt i tre store og rummelige rum, der alle lukkes med lynlås. Invendigt er tasken udstyrret med mindre rum med lynlåslukning samt mobillommer. Desuden medfølger der en aftagelig og justerbar crossbody-rem.
1600 Kr

Depeche taske 13810

Lækker og blød mindre taske/clutch fra Depeche i kraftig skindkvalitet. Produktet er designet med en udvendig lynlåslomme og er indvendigt opdelt i to lynlås-sektioner samt et mindre lynlåsrum. Der medfølger en aftagelig og justerbar crossbody-rem dertil, som dermed skaber mulighed for at anvende produktet både som clutch og/eller crossbodytaske. Produktet fås enten i den mørkebrune farve "winther brown" eller i et lysere vintage-look.
700 Kr

Depeche taske 13842

Sort cross-over taske i virkelig lækker og blød skindkvalitet fra Depeche. Tasken har super flotte guld detaljer og guldlynlås, der fører ind til taskens to indvendige sektioner, hvoraf den ene indeholder en mindre lynlås lomme og den anden med to mindre mobillommer. Taskens rem er justerbar og aftagelig.
1100 Kr

Depeche bælte

Super lækkert og smalt bælte i sort med slangemotiv i sølv som bæltespænde.
400 Kr

Depeche clutch/crossover taske

Smart, enkel og tidløs style, der både kan fungere som clutch og som en mindre crossover taske. Der medfølger nemlig en aftagelig og justerbar rem samt aftagelig håndrem. Tasken primære rum lukkes med lynlås, som blandt andet indeholder to små mobil-lommer samt et en mindre lomme med lynlåslukning. På taskens yderside er der også tilføjet en ekstra lynlåslomme som ekstra fed detalje.
600 Kr

Depeche pung

Klassisk pung i lækkert, blødt skind med gyldent hardware. Pungen er smart indrettet med et lynlås-rum til mønter, plads til mobiltelefon samt ekstra meget plads til kreditkort i form af en knap-ud funktion.
500 Kr

Depeche pung

Klassisk lille pung i lækkert, blødt skind. Pungen indeholder små lommer til kreditkort og lukkes med lynlås i gyldent hardware.
200 Kr

Depeche small bag/clutch

Super fed crossover taske i lækkert, blødt skind og aftagelig justerbar rem. Taskens største rum lukkes med lynlås og indeholder desuden to mobillommer samt lille rum med lynlåslukning. På taskens front sidder der yderlige fire lynlås-lommer.
700 Kr

Depeche smykke box

Lækker og stilet smykkebox i skind med gyldent hardware til dig, der ønsker at transportere eller udstille dine favoritsmykker på en elegant måde. Smykkeboxen åbnes med lynlås og indeholder blandt andet to stropper med tryknap til fingerringe samt små huller til øreringe. Derudover indeholder boxen også tre seperate lommer til eksempelvis halskæde eller armbånd med videre.
500 Kr

Depeche bumbag 13860

Stor og oversize bumbag i den lækreste skindkvalitet. Tasken er designet med én lynlåslomme på fronten foruden det primære rum, der også lukkes med lynlås. indvendigt er tasken indrettet med endnu en lynlåslomme på den inderste side. Bumbaggens rem er justerbar.
900 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 1600 Kr
kr.200 kr.1600