Søg

Depeche

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

DEPECHE 13998 JEANS BÆLTE SORT

4 cm bredt jeans bælte med sølvspænde i 100% skind. Bæltet findes i længde 85 cm og 95 cm
500 Kr

DEPECHE 13998 JEANS BÆLTE BRUN

4 cm bredt jeans bælte med guldspænde i 100% skind. Bæltet findes i længde 85 cm og 95 cm
500 Kr

DEPECHE 14418 CLUTCH

Lille taske/ clutch i super lækker skindkvalitet. Tasken har et smukt, klassisk og feminint look, hvilket gør den super anvendelig til fx en aften i byen. Den er dekoreret med guldfarvede trim som er en smuk detaljer. Clutchen lukkes med flap og magnetisk knap på fronten. Indvendigt har clutchen har et primært rum med god plads til fx. mobiltelefon, lipgloss, pung mm. Derudover er der en lille lynlås lomme til fx nøgler eller mønter og to små åbne mobillommer Tasken har en lang aftagelig og justerbar crossbody rem. H: 18 x B: 32 x D: 1 cm
800 Kr

DEPECHE 14382 OVERSIZE BUMBAG

Stor bumbag i blødt skind fra Depeche. Tasken er dekoreret i det fineste flettede mønster på fronten og lukkes med lynlås. Indvendigt har tasken et stort rum med god plads til både pung, mobiltelefon mm. Derudover er der en lille lynlåslomme og en åben mobillomme Crossbody remmen er justerbar. H: 21,5 x B: 42 x D: 6 cm
1100 Kr

DEPECHE 14380 MOBILE BAG

Lækker taske fra Depeche i flettet skind på fronten. Tasken er en smule større end en almindelig mobiltaske og giver derfor plads til det mest nødvendige. Der følger en lang, justerbar og aftagelige rem med til tasken. Selve tasken har et stort rum med et lille lynlåsrum i siden samt 4 lommer til kredit kort. Tasken måler 19 x 12 x 3 cm.
600 Kr

DEPECHE 14268 SHOPPER SORT

Shoppertaske i blød og lækker skindkvalitet. Tasken har et smukt vintage look, med en flot struktur i skindet og den lukkes i toppen med lynlås. Shopperen kan rumme alt fra en 13" computer til en A4 mappe, så den er perfekt som hverdags/ arbejdstaske. Indvendigt har tasken har et stort rum med masser af plads, derudover indeholder shopper tasken en lille ekstra clutch indeni hvor du kan opbevare din pung, mobil mm. Shopper tasken har også en lille lynlås lomme samt to mindre mobillommer. Tasken findes i sort og brun. H: 41 x W: 47 x D: 1 cm
800 Kr

DEPECHE LÆDER BINDEBÆLTE BRUN

Lækkert bindebælte der bindes med knude eller sløjfe i ægte læder. Kan f.eks bruges til at give en stor strik en feminint talje. Findes i brun og sort.
300 Kr

DEPECHE LÆDER BINDEBÆLTE SORT

Lækkert bindebælte der bindes med knude eller sløjfe i ægte læder. Kan f.eks bruges til at give en stor strik en feminint talje. Findes i brun og sort.
300 Kr

DEPECHE PUNG 13856

Cool, mindre pung fra Depeche i præget koskind i det flotteste brune croco print. Pungen lukkes med lynlås. Pungen er opdelt i 3 mindre sektioner, hvor den ene lukkes med lynlås med plads til mønter. Der er plads til 4 kreditkort i pungen og den er produceret i 100 % skind. Pungen måler: H: 8 x W: 11 x D: 2 cm
300 Kr

DEPECHE TASKE 13810

Lækker og blød mindre taske/clutch fra Depeche i kraftig skindkvalitet. Produktet er designet med en udvendig lynlåslomme og er indvendigt opdelt i to lynlås-sektioner samt et mindre lynlåsrum. Der medfølger en aftagelig og justerbar crossbody-rem dertil, som dermed skaber mulighed for at anvende produktet både som clutch og/eller crossbodytaske. Produktet fås enten i den mørkebrune farve "winther brown" eller i et lysere vintage-look.
700 Kr

DEPECHE 11768 PUNG

Lille pung i utroligt lækkert og blød skindkvalitet, som indeholder plads til både kontanter og kreditkort, og lukkes med lynlås.
200 Kr

DEPECHE BUMBAG 14072

Bumbag fra Depeche i blød skindkvalitet. Bumbag'en er dekoreret med smukke små guldfarvede nitter rundt i kanten på hele taskens front. Denne bumbag har et smukt og feminint udtryk. Tasken har et primært rum, samt en lille lynlås lomme til alle ens mindre ting fx. nøgler eller lipgloss. Crossbody remmen er justerbar og tasken er produceret i 100% skind. Tasken måler: H: 16 x W: 37 x D: 7 cm.
800 Kr 480 Kr
Filters
Sort
display