Søg

DEPECHE

I årtier var det gamle havneområde ved fjorden i Horsens den daglige arbejdsplads for hårdtarbejdende mænd og kvinder. Dette vejrbidte område blev formet af hårdt arbejde og dedikationen til at gøre sit bedste, fordi intet andet var en mulighed.

Ude på havnen. Derude hvor den rå fortid møder fremtidens stilrene linjer ligger et renoveret bådhus, som i 2013 blev domicil for DEPECHE - de rå og stilfulde rammer på havnen var funderet på de værdier, DEPECHE har dedikeret sig til for at skabe et ærligt og underspillet design. Siden CEO Janni Hørdum revitaliserede DEPECHE i 2008, har de fokuseret på at gøre netop det, som vi er bedst til, da alt andet ikke er en mulighed.

Fra tidligere at have en bred vifte af forskellige produkter i mange materialer, er det nye koncept hos DEPECHE at fokusere på bælter og tasker i ægte læder af høj kvalitet. Jannis vision om at skabe et fashion brand, der er funderet i kvalitet, funktionalitet og med produkter i et tilgængeligt prisleje, danner nu værdigrundlag for virksomheden. Hendes kreative vision udspringer af modet til at stole på sin feminine intuition, en stærk forretningsforståelse og et skarpt øje for de vigtige detaljer. Med kåringen som “Årets Unge Erhvervsleder 2014” har Janni og teamet skabt et brand med en oprigtig passion for det grundige håndværk, de bedste materialer og underspillede detaljer. Alt det, der i dag gør DEPECHE til en ærlig dedikation til læder accessories, der er genuinely different.

DEPECHE.

Dare to be Genuine.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

DEPECHE BIG SHOPPER

Shopper taske i blød og lækker skindkvalitet fra Depeche. Tasken har et smukt vintage look, med en flot struktur i skindet og den lukkes i toppen med lynlås. Shopperen kan rumme alt fra en 13" computer til en A4 mappe, så den er perfekt som hverdags/ arbejdstaske. Indvendigt har tasken et stort primært rum med masser af plads, derudover indeholder shopper tasken en lille ekstra clutch indeni hvor du kan opbevare din pung, mobil mm. Shopper tasken har også en lille lynlås lomme samt to mindre mobillommer H: 41 x W: 47 x D: 1 cm
800 Kr

DEPECHE LÆDER BINDEBÆLTE CONGAC

Lækkert bindebælte der bindes med knude eller sløjfe i ægte læder. Kan f.eks bruges til at give en stor strik en feminint talje. Findes i brun, sort og congac.
300 Kr

DEPECHE 13998 JEANS BÆLTE SORT

4 cm bredt jeans bælte med sølvspænde i 100% skind. Bæltet findes i længde 85 cm og 95 cm
500 Kr

DEPECHE 13998 JEANS BÆLTE BRUN

4 cm bredt jeans bælte med guldspænde i 100% skind. Bæltet findes i længde 85 cm og 95 cm
500 Kr

DEPECHE 14382 OVERSIZE BUMBAG

Stor bumbag i blødt skind fra Depeche. Tasken er dekoreret i det fineste flettede mønster på fronten og lukkes med lynlås. Indvendigt har tasken et stort rum med god plads til både pung, mobiltelefon mm. Derudover er der en lille lynlåslomme og en åben mobillomme Crossbody remmen er justerbar. H: 21,5 x B: 42 x D: 6 cm
1100 Kr

DEPECHE 14380 MOBILE BAG

Lækker taske fra Depeche i flettet skind på fronten. Tasken er en smule større end en almindelig mobiltaske og giver derfor plads til det mest nødvendige. Der følger en lang, justerbar og aftagelige rem med til tasken. Selve tasken har et stort rum med et lille lynlåsrum i siden samt 4 lommer til kredit kort. Tasken måler 19 x 12 x 3 cm.
600 Kr

DEPECHE 14268 SHOPPER SORT

Shoppertaske i blød og lækker skindkvalitet. Tasken har et smukt vintage look, med en flot struktur i skindet og den lukkes i toppen med lynlås. Shopperen kan rumme alt fra en 13" computer til en A4 mappe, så den er perfekt som hverdags/ arbejdstaske. Indvendigt har tasken har et stort rum med masser af plads, derudover indeholder shopper tasken en lille ekstra clutch indeni hvor du kan opbevare din pung, mobil mm. Shopper tasken har også en lille lynlås lomme samt to mindre mobillommer. Tasken findes i sort og brun. H: 41 x W: 47 x D: 1 cm
800 Kr 560 Kr

DEPECHE LÆDER BINDEBÆLTE BRUN

Lækkert bindebælte der bindes med knude eller sløjfe i ægte læder. Kan f.eks bruges til at give en stor strik en feminint talje. Findes i brun og sort.
300 Kr

DEPECHE LÆDER BINDEBÆLTE SORT

Lækkert bindebælte der bindes med knude eller sløjfe i ægte læder. Kan f.eks bruges til at give en stor strik en feminint talje. Findes i brun og sort.
300 Kr

DEPECHE PUNG 13856

Cool, mindre pung fra Depeche i præget koskind i det flotteste brune croco print. Pungen lukkes med lynlås. Pungen er opdelt i 3 mindre sektioner, hvor den ene lukkes med lynlås med plads til mønter. Der er plads til 4 kreditkort i pungen og den er produceret i 100 % skind. Pungen måler: H: 8 x W: 11 x D: 2 cm. Produceret i 100% skind.
300 Kr

DEPECHE 11768 PUNG

Lille pung i utroligt lækkert og blød skindkvalitet, som indeholder plads til både kontanter og kreditkort, og lukkes med lynlås.
200 Kr

DEPECHE PUNG MUD 14140

Denne klassiske pung fra depeche er lavet i den lækreste nude-farvede skindkvalitet og rummer plads til diverse kontanter samt kreditkort. Pungen er desuden dekoreret med lynlås og andre små detaljer i guld.
500 Kr
Filters
Sort
display