Søg

ESME STUDIOS

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor det skal være så svært at finde et mode brand, der er både bæredygtigt og pænt designet? 

Ved esmé studios behøver du ikke gå på kompromis mellem bæredygtighed og æstetik, da hver kollektion er baseret på organiske og bæredygtige materialer.
Desuden omfavner Esmé Studios de spilskiftende innovationer inden for produktionsmetoder med det formål at efterlade en minimal miljøpåvirkning 
og lavt CO2 (kulstofaftryk) 

Esmé studios vælger langsom mode frem for hurtig mode ved at skabe organiske stykker, som du kan nyde livet igennem.
Det vigtigste nøgleord til deres designs er minimalisme, som efterlader dig med en minimal mængde tøj, der giver dig virkelig værdi og glæde.
Esmé studios - Et bæredygtigt mode brand mener de ikke, at forbrugerne skal være dem, der bekymrer sig om forsyningskæden.
I stedet burde det være en selvfølge, at hver forbruger ved, hvad deres tøj er lavet af, og hvordan det er produceret.
esmé studios er stolte over at indtage en af ​​de førende positioner i denne sag. Gennemsigtighed er et vigtigt begreb for at nå dette mål,
og vi sørger for åbent at dele oplysninger om, hvordan, hvor og af hvem vores produkter fremstilles. 
Hver eneste af vores beklædningsgenstande produceres på certificerede fabrikker, og vores partnere er BSCI, Fairtrade og GOTS certificeret. 
Med andre ord kan de garantere, at alle esmé studios ’produkter produceres under de bedste betingelser.  
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

ESME STUDIOS, KJOLE, IBI, CHATEAU GRAY

Flot og klassisk kjole fra Esme Studios. Kjolen har fine detaljer, med ''rillet'' mønster i toppen, et lille bånd til taljen, kan os undlades. Fremstillet i 100% organic bomuld.
898 Kr

ESME STUDIOS JO CAP

Fin og enkel kasket fra Esme Studios med stort logo broderi foran. Justerbar i nakken. Fremstillet i 100% økologisk bomuld.
300 Kr

ESME STUDIOS, JAKKE, BLAIR, SORT

Kort jakke der er fremstillet af 100% recycled polyester. Jakken har Esmé Studios logo på venstre bryst, stiklommer i siden samt lynlås ned langs fronten.
900 Kr

ESME STUDIOS, SWEATER, SAGA, BIRCH

Saga zip neck med høj hals og lange ærmer samt et lille Esmé Studios logo på fronten, der er fremstillet af 100% recycled polyester.
800 Kr

ESME STUDIOS, SWEATER, CARO, FALCON

Caro sweatshirt med o-neck, lange ærmer samt Esmé Studios' logo trykt på forsiden. Sweatshirten er fremstillet af 100% økologisk bomuld.
700 Kr

ESME STUDIOS, T-SHIRT, CORNELIA, BIRCH

Strikket tætsiddende t-shirt med rund hals, der er fremstillet i 50% økologisk bomuld og 50% bomuld.
600 Kr

ESME STUDIOS AIMIE QULT VEST

Højhalsede vest med quilt detaljer. Vesten har to lommer i hver side og lukkes med lynlås. Der er broderet logo på venstre bryst. Vesten er fremstillet af 100% recycled polyester.
800 Kr 600 Kr

ESME STUDIOS AIMIE QULT VEST

Højhalsede vest med quilt detaljer. Vesten har to lommer i hver side og lukkes med lynlås. Der er broderet logo på venstre bryst. Vesten er fremstillet af 100% recycled polyester.
800 Kr 600 Kr

ESME STUDIOS MABEL SKIRT

Skøn lang nederdel med elastik i taljen. Fremstillet af 100% økologisk bomuld.
500 Kr 250 Kr

ESME STUDIOS MABEL 2/4 BLOUSE

Fin hvid t-shirt fra Esme Studios med boat-neck og 3/4 ærmer med elastik forenden. Fremstillet i 100% bomuld.
500 Kr 250 Kr

ESME STUDIOS MADELINE RETRO SWEAT

Super lækker sweatshirt i økologisk bomuld. Sweatshirten har broderet log på forsiden.
800 Kr 400 Kr

ESME STUDIOS ALANA BAG

Esmé Studios Alana Bag er en cool shopper i økologisk bomuld. Tasken har et print foran og lukkes med en trykknap. Størrelsen er justerbar med knapper i siderne. Indvendig har tasken en lille lomme med lynlås. Alana Bag er fremstillet i bæredygtige materialer og er den perfekte taske til indkøb, en tur på stranden eller når du er på farten.
400 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 300 Kr Max: 900 Kr
kr.300 kr.900
Filters
Sort
display