Søg
Filters

Freequent

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Freequent blazer

Denne blazer fra Freequent er den perfekte blazer til hverdag. Den er produceret i en blød jersey-kvalitet, som gør at den er bevægelig og behagelige at have på en hel dag. Stylen er formsyet og har en rigtig klædelig pasform. Få stylen i den klassiske sorte eller mørkeblå farve, som er flot og stilsikker samt anvendelig.
400 Kr

Freequent buks

Denne buks fra Freequent er den perfekte buks til hverdag. Den er produceret i en blød jersey-kvalitet, som gør at den er bevægelig og behagelige at have på en hel dag. Desuden er stylen stadig flot og klassisk med sit suit-look. Få stylen i den klassiske sorte eller mørkeblå farve, som begge er flotte og stilsikker samt anvendelige.
300 Kr

Freequent nederdel

Lang nederdel med slå-om effekt og flæse detaljer fra Freequent. Et skirt i et flot sort og grå meleret print. Kan styles til hverdag med basic t-shirts, bluser og sneakers eller sandaler for et afslappet look. Dog er det også en nederdel som er særdeles velegnet til fest. Et musthave i gardoroben til forår og sommer.
400 Kr 240 Kr

Freequent nederdel

Fin mellemlang nederdel fra Freequent. Batel skirt er med elastik i taljen, hvilket gør skirtet rummeligt i størrelsen. En nederdel i den fineste lysegule farve med et hvidt blomsterprint. Styles over strømper eller med bare ben når vejret tillader det. En rigtig fin forår/sommer style.
350 Kr 210 Kr

Freequent regnjakke med foer

Regnjakke fra Freequent. Denne style er lang og med foer, hvilket betyder at den udover at være vandtæt også er varm at have på i kulden. Jakken er med lommer og hætte og har en relaxed pasform. Jakken fås i den flotteste mørkeblå farve.
800 Kr

Freequent shorts

Lækre knæ-lange shorts fra Freequent i en flot lys/hvid farve. Isabella shorts har et "suit" look og en rigtig god pasform. Det perfekte hverdags shorts.
300 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 300 Kr Max: 800 Kr
kr.300 kr.800