Søg
Filters

Freequent

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Freequent Ari bluse

Ari bluse fra Freequent i et printet mønster i sort, hvid, orange og bordeaux nuancer. Skjorten har lange ærmer, rund udskæring samt knapper hele vejen ned. En flot og behagelig bluse til hverdag i viscose kvalitet.
400 Kr

Freequent Ari dress

Ari dress fra Freequent i et printet mønster i sort, hvid, orange og bordeaux nuancer. Kjolen har lange ærmer, rund udskæring samt knapper hele vejen ned. Desuden har kjolen et aftageligt bånd i taljen. En flot og behagelig kjole i viscose kvalitet. Kjolen kan bruges oversize uden bånd eller med bånd for mere form, desuden kan den bruges over strømpebukser eller styles over bukser som tunika.
500 Kr

Freequent Joanne Pullover

Joannne pullover fra Freequent i den blødeste kvalitet. Den har et loose fit, med et cut off look i bunden af blusen samt i bunden af ærmerne og i hals. Den har en udvendig syning langs blusens længde.
300 Kr

Freequent Lisa blouse

Fin bluse fra Freequent i print. Blusen har lange ærmer og rund udskæring. Desuden er blusen med knapper ved halsen samt fine guldknapper ved ærmer og øverst ved halsen. Brug Lise blouse til jeans for et klassisk og flot hverdagslook. Blusen fås i sort med hvidt print eller bordeaux med blåt print.
300 Kr

Freequent Moto S Pu Rib strik

Smuk, lyseblå strik i rib fra Freequent. Strikken er i regular pasform og med rund udskæring samt lange ærmer med opsmøg. Strikken fås i denne virkelig flotte, lyse efterårsfarve og er en perfekt style til nederdel og jeans for et lækkert hverdagslook.
500 Kr

Freequent Mozon cardigan

Mozon cardigan fra Freequent er en fin, mellemlang cardigan i gul ribstrik. Cardiganen er åben og uden lynslås eller knapper.
400 Kr

Freequent skjorte Lova

Lova bluse fra Freequent er en fin skjorte i rosa med et småblomsteret print. Skjorten har rund udskæring og lange ærmer med volumen.
300 Kr

Freequent Viba highneck pullover

Viba highneck pullover fra Freequent med striber i mørkeblå og rust. En flot og behagelig style til efteråret, som er god at have som en del af efterårs- og vinter garderoben.
300 Kr

Freequent Kuki shorts

Kuki shorts fra Freequent er fine sommer shorts i sart lyserød med et stort blomsterprint. Shortsene er i loose fit og med elastik samt snøre i taljen.
300 Kr

Freequent shorts

Lækre knæ-lange shorts fra Freequent i en flot lys/hvid farve. Isabella shorts har et "suit" look og en rigtig god pasform. Det perfekte hverdags shorts.
300 Kr

Freequent top

Freequent Bird blouse er en fin top med korte ærmer. Kan bruges med rund udskæring eller som off-shoulder top. Toppen fås i lyseblå med sorte og orange striber.
300 Kr

Freequent blazer

Denne blazer fra Freequent er den perfekte blazer til hverdag. Den er produceret i en blød jersey-kvalitet, som gør at den er bevægelig og behagelige at have på en hel dag. Stylen er formsyet og har en rigtig klædelig pasform. Få stylen i den klassiske sorte eller mørkeblå farve, som er flot og stilsikker samt anvendelig.
400 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 300 Kr Max: 500 Kr
kr.300 kr.500