Søg
Filters

Freequent

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Freequent adney ss shirt dots

Fin og anvendelig kortærmet skjorte fra Freequent. Adney ss shirt har krave, kortere ærmer og knapper hele vejen ned. Skjorten fås i hvid med et print af sorte prikker. Stylen er lavet i en behagelig viskose kvalitet.
250 Kr

Freequent adney ss shirt dots

Fin og anvendelig kortærmet skjorte fra Freequent. Adney ss shirt har krave, kortere ærmer og knapper hele vejen ned. Skjorten fås i sort med et print af hvide prikker. Stylen er lavet i en behagelig viskose kvalitet.
250 Kr

Freequent flynn shirt

Klassisk, elegant skjorte fra Freequent i farven chambray blue. Flynn shirt har krave, lomme på brystet samt en stolpe-lukning med flotte natur knapper. Skjorten er normal i størrelse og pasform.
300 Kr

Freequent Hella Shirt

Hella shirt fra Freequent i lyseblå/chambray blue. Toppen er uden ærmer, med krave, to lommer på brystet og knaplukning. Let og lækker kvalitet af viskose og hør.
300 Kr

Freequent Hella shirt

Fin, kortærmet skjorte fra Freequent i burnt olive. Hella shirt tie har krave, opsmøg ved ærmer, knapper, en lomme på brystet samt en knude. Stylen er almindelig i pasformen/størrelsen og produceret i et lækkert mix af viskose og hør.
300 Kr

Freequent Hella Shirt Tie

Fin, kortærmet skjorte fra Freequent i farven beige sand. Hella shirt tie har krave, opsmøg ved ærmer, knapper, en lomme på brystet samt en knude. Stylen er almindelig i pasformen/størrelsen og produceret i et lækkert mix af viskose og hør.
300 Kr

Freequent Isabella Shorts

Skønne og enkle shorts fra Freequent. Stylen har to lommer på fronten, samt to fine snydelommer på bagsiden. Isabella shorts har en god længde til over knæ. Denne style fås her i hvid og er et must til de solrige dage! Produceret i et behageligt bomuldsmix med stræk.
300 Kr

Freequent Wee Dress

Flot skjortekjole fra Freequent i denim. Wee dress har krave, lange ærmer og kanpper hele vejen ned samt samlinger i skirtet. Kjolen fås i en flot, medium denim blå farve i en lækker lyocell kvalitet.
400 Kr

Freequent Angela Dress

Virkelig fin kjole fra Freequent i army grøn med broderie anglaise. Kjolen er med krave, v-udskæring samt indsnævring i taljen. Desuden har Angela dress korte ærmer med meget diskret puff og knap. I skirtet er en flæse-detalje nederst. Kjolen har en cirka længde til lige under knæene samt en tynd underkjole således den ikke er gennemsigtig. Angela dress er produceret i ren bomuld. Kjolen kan med fordel bruges med bare ben eller styles udover jeans for et mere casual look.
500 Kr

Freequent CUBI Dress

Kjole fra Freequent i army grøn med flotte detaljer. Cubi dress har 3/4 ærmer, hvor der kan laves et opsmøg. Kjolen har en åbning med knapper i den øverste del, og den har lommer i siderne samt en venstre brystlomme. Kjolen har et bindebånd i taljen, som skaber et feminint udtryk.
400 Kr

Freequent Hegen Shorts

Klassiske shorts med lommer fra Freequent i afslappet, loose fit. Hegen shorts har elastik i livet samt opsmøg ved ben. Shorts fås i sort og er i en stretchy kvalitet.
300 Kr

Freequent Isabella Shorts Army

Skønne og enkle shorts fra Freequent. Stylen har to lommer på fronten, samt to fine snydelommer på bagsiden. Isabella shorts har en god længde til over knæ. Denne style fås her i army grøn og er et must til de solrige dage! Produceret i et behageligt bomuldsmix med stræk.
300 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 250 Kr Max: 600 Kr
kr.250 kr.600