Søg
Filters

Freequent

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Freequent Signa Jacket

Freequent Signa Jacket er en flot overgangsjakke i grøn. Jakken har en fin quiltet struktur. Desuden har jakken rund udskæring med rib-kant, lommer foran og lukkes med knapper hele vejen ned. Jakken har en mellemlang længde med et lækkert, varm fyld af fjer og dun.
800 Kr

Freequent Moto Cardigan

Lækker cardigan i strik fra Freequent i uldblanding. Moto cardigan er med lange ærmer og ribkant uden lynlås. Cardiganen har en mellemlang længde og har fine lommer foran. En virkelig lækker hverdags-style til den kolde tid. Style cardiganen til jeans over toppe, bluser og skjorter. Cardiganen er rummelig i størrelsen og fås i farverne: sand, grå og sort.
600 Kr 400 Kr

Freequent Pu Round Strik

Flot og behagelig strik fra Freequent i uldblanding. Denne Pu Round strik er klassisk i pasform og snit med rund udskæring, lange ærmer og ribkanter. En rigtig fin og anvendelig strik til hverdag. Kan styles til bukser og over kjoler. Cardiganen er almindelig i størrelsen og fås i farverne: grå, gul og sort.
500 Kr 300 Kr

Freequent Tenza Jacket

Dejlig dunjakke fra Freequent med høj hals og lynlås. Freequent tenza jacket har en medium længde og er en lun jakke til den kolde vinter. Jakken fås i grøn og sort.
700 Kr 350 Kr

Freequent Ari bluse

Ari bluse fra Freequent i et printet mønster i sort, hvid, orange og bordeaux nuancer. Skjorten har lange ærmer, rund udskæring samt knapper hele vejen ned. En flot og behagelig bluse til hverdag i viscose kvalitet.
400 Kr

Freequent Ari dress

Ari dress fra Freequent i et printet mønster i sort, hvid, orange og bordeaux nuancer. Kjolen har lange ærmer, rund udskæring samt knapper hele vejen ned. Desuden har kjolen et aftageligt bånd i taljen. En flot og behagelig kjole i viscose kvalitet. Kjolen kan bruges oversize uden bånd eller med bånd for mere form, desuden kan den bruges over strømpebukser eller styles over bukser som tunika.
500 Kr

Freequent Joanne Pullover

Joannne pullover fra Freequent i den blødeste kvalitet. Den har et loose fit, med et cut off look i bunden af blusen samt i bunden af ærmerne og i hals. Den har en udvendig syning langs blusens længde.
300 Kr 210 Kr

Freequent Lisa blouse

Fin bluse fra Freequent i print. Blusen har lange ærmer og rund udskæring. Desuden er blusen med knapper ved halsen samt fine guldknapper ved ærmer og øverst ved halsen. Brug Lise blouse til jeans for et klassisk og flot hverdagslook. Blusen fås i sort med hvidt print eller bordeaux med blåt print.
300 Kr 210 Kr

Freequent Moto S Pu Rib strik

Smuk, lyseblå strik i rib fra Freequent. Strikken er i regular pasform og med rund udskæring samt lange ærmer med opsmøg. Strikken fås i denne virkelig flotte, lyse efterårsfarve og er en perfekt style til nederdel og jeans for et lækkert hverdagslook.
500 Kr 300 Kr

Freequent top

Freequent Bird blouse er en fin top med korte ærmer. Kan bruges med rund udskæring eller som off-shoulder top. Toppen fås i lyseblå med sorte og orange striber.
300 Kr

Freequent blazer

Denne blazer fra Freequent er den perfekte blazer til hverdag. Den er produceret i en blød jersey-kvalitet, som gør at den er bevægelig og behagelige at have på en hel dag. Stylen er formsyet og har en rigtig klædelig pasform. Få stylen i den klassiske sorte eller mørkeblå farve, som er flot og stilsikker samt anvendelig.
400 Kr

Freequent buks

Denne buks fra Freequent er den perfekte buks til hverdag. Den er produceret i en blød jersey-kvalitet, som gør at den er bevægelig og behagelige at have på en hel dag. Desuden er stylen stadig flot og klassisk med sit suit-look. Få stylen i den klassiske sorte eller mørkeblå farve, som begge er flotte og stilsikker samt anvendelige.
300 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 300 Kr Max: 800 Kr
kr.300 kr.800