Søg
Filters

Freequent

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Freequent edelyn dress

Super fin kjole fra Freequent i sort. Edelyn kjolen er creppet, har slidser i siderne, lange ærmer og høj hals. Desuden medfølger der sort underkjole med justerbare stropper. Klassiske kjole med god længde som både kan styles til hverdag og fest.
500 Kr

Freequent edelyn blouse

Edelyn blouse fra Freequent er en langærmet gennemsigtig bluse i meshkvalitet med zebra print. Blusen har båd-udskæring, lav skuldersøm og flæsekant på ærmerne og forneden. Blusen er regular fit.
300 Kr

Freequent ferona dress

Skøn, lang kjole fra Freequent i leopard printet mesh kvalitet. Kjolen er i etager, har rund hals og lange ærmer. Fq Ferona dress består af en transparent printet kjole med tilhørende strop underkjole. Kjolen fås i grøn.
500 Kr 400 Kr

Freequent Livy dress

Virkelig fin grøn ternet midi kjole fra Freequent i blød kvalitet og bæk og bølge struktur. Livy dress har opretstående halskrave, elastikant ved håndleddet samt skæring på underdelen. Kjolen er løstsiddende. Virkelig fin hverdagskjole eventuelt stylet med en strik over.
400 Kr

Freequent Edelyn Dress

Super fin kjole fra Freequent i zebra-print. Edelyn kjolen er creppet, har slidser i siderne, lange ærmer og høj hals. Desuden medfølger der sort underkjole med justerbare stropper.
500 Kr

Freequent Hill Cardigan

Utrolig lækker og flot cardigan fra Freequent i lys gråmalleret strik med struktur. Cardiganen er gennemknappet med brune naturkanpper. Ærmet har en lille ballon effekt forneden som desuden afsluttes med en ribkant. Den er kort i pasform men til den store side i størrelsen. Desuden er den super lækker i kvaliteten og meget behagelig at have på.
500 Kr

Freequent Hill Pullover

Utrolig lækker og flot strik fra Freequent i lys gråmalleret farve og struktur. Ærmet på trøjen har en lille ballon effekt forneden som desuden afsluttes med en ribkant ligesom ved halsen. Den er almindelig i pasform men til den store side i størrelsen. Desuden er den super lækker i kvaliteten og meget behagelig at have på.
500 Kr

Freequent Hill Pullover High Rib

Utrolig lækker og flot strik fra Freequent i lys gråmalleret farve. Strikken har mønster/struktur af rib i forskellige retninger og afsluttes desuden med "rigtig" rib ved både hals, ærme og forneden. Den er almindelig i pasform men til den store side i størrelsen. Desuden er den super lækker i kvaliteten og meget behagelig at have på.
500 Kr

Freequent moto s cardigan

Moto short cardigan fra Freequent er en kort, bred og strikket cardigan. Cardiganen har lange ærmer, v-udskæring, lommer foran samt knapper i natur. Desuden har cardiganen udvendige syninger, som gør den lidt mere rå i looket. Kan bruges både åben og lukket. Moto s cardigan fås her i grå i en dejlig uld blanding.
600 Kr 400 Kr

Freequent Signa Jakke

Super smart dunjakke fra Freequent i quiltet termo-look. Signa Jacket har skrå åbne lommer foran, ribkant ved hals og elastik ved ærmelukningen. Jakkens lukning består af store trykknapper. Virkelig et fund til prisen og et musthave til det danske omskiftelige vejr! Fås i grøn og i sort.
800 Kr

Freequent malou short dress

Skøn kjole i mørkeblå denim fra Freequent. Fq Malou dress er en skjortekjole med lange ærmer, krave og lommer på brystet. Desuden er kjolen gennemknappet hele vejen ned og har et bånd i taljen. Kjolen er i en dejlig og blød kvalitet, en perfekt kjole til hverdag.
500 Kr

Freequent Isabella Shorts

Skønne og enkle shorts fra Freequent. Stylen har to lommer på fronten, samt to fine snydelommer på bagsiden. Isabella shorts har en god længde til over knæ. Denne style fås her i hvid og er et must til de solrige dage! Produceret i et behageligt bomuldsmix med stræk.
300 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 300 Kr Max: 800 Kr
kr.300 kr.800