Søg
Filters

Freequent

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Freequent Sus Skjorte

Sus shirt fra Freequent. Skjorten fås i mørkeblå med et print i rød/hvide bølger. Skjorten har lange ærmer, samt v-udskæring med liggende krave og knapper hele vejen ned. Skjorten er fremstillet i en blød og lækker viskose kvalitet. Skjorten er i relaxed fit og er normal- stor i størrelsen.
350 Kr

Freequent Tadney Bluse

Tadney bluse fra Freequent i mørkeblå med et print af orange blomster. Blusen har lange ærmer og v-udskæring. Blusen er fremstillet i en let og behagelig kvalitet af viskose. Blusen er anvendelig og ned at style op og ned til fest og hverdag.
400 Kr

Freequent Signa Jacket

Freequent Signa Jacket er en flot overgangsjakke i grøn. Jakken har en fin quiltet struktur. Desuden har jakken rund udskæring med rib-kant, lommer foran og lukkes med knapper hele vejen ned. Jakken har en mellemlang længde med et lækkert, varm fyld af fjer og dun.
800 Kr

Freequent Moto Cardigan

Lækker cardigan i strik fra Freequent i uldblanding. Moto cardigan er med lange ærmer og ribkant uden lynlås. Cardiganen har en mellemlang længde og har fine lommer foran. En virkelig lækker hverdags-style til den kolde tid. Style cardiganen til jeans over toppe, bluser og skjorter. Cardiganen er rummelig i størrelsen og fås i farverne: sand, grå og sort.
600 Kr 400 Kr

Freequent Ari bluse

Ari bluse fra Freequent i et printet mønster i sort, hvid, orange og bordeaux nuancer. Skjorten har lange ærmer, rund udskæring samt knapper hele vejen ned. En flot og behagelig bluse til hverdag i viscose kvalitet.
400 Kr

Freequent top

Freequent Bird blouse er en fin top med korte ærmer. Kan bruges med rund udskæring eller som off-shoulder top. Toppen fås i lyseblå med sorte og orange striber.
300 Kr

Freequent blazer

Denne blazer fra Freequent er den perfekte blazer til hverdag. Den er produceret i en blød jersey-kvalitet, som gør at den er bevægelig og behagelige at have på en hel dag. Stylen er formsyet og har en rigtig klædelig pasform. Få stylen i den klassiske sorte eller mørkeblå farve, som er flot og stilsikker samt anvendelig.
400 Kr

Freequent buks

Denne buks fra Freequent er den perfekte buks til hverdag. Den er produceret i en blød jersey-kvalitet, som gør at den er bevægelig og behagelige at have på en hel dag. Desuden er stylen stadig flot og klassisk med sit suit-look. Få stylen i den klassiske sorte eller mørkeblå farve, som begge er flotte og stilsikker samt anvendelige.
300 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 300 Kr Max: 800 Kr
kr.300 kr.800