Søg
Filters

Freequent

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Freequent blazer

Denne blazer fra Freequent er den perfekte blazer til hverdag. Den er produceret i en blød jersey-kvalitet, som gør at den er bevægelig og behagelige at have på en hel dag. Stylen er formsyet og har en rigtig klædelig pasform. Få stylen i den klassiske sorte eller mørkeblå farve, som er flot og stilsikker samt anvendelig.
400 Kr

Freequent buks

Denne buks fra Freequent er den perfekte buks til hverdag. Den er produceret i en blød jersey-kvalitet, som gør at den er bevægelig og behagelige at have på en hel dag. Desuden er stylen stadig flot og klassisk med sit suit-look. Få stylen i den klassiske sorte eller mørkeblå farve, som begge er flotte og stilsikker samt anvendelige.
300 Kr

Freequent regnjakke med foer

Regnjakke fra Freequent. Denne style er lang og med foer, hvilket betyder at den udover at være vandtæt også er varm at have på i kulden. Jakken er med lommer og hætte og har en relaxed pasform. Jakken fås i den flotteste mørkeblå farve.
800 Kr

Freequent shorts

Lækre knæ-lange shorts fra Freequent i en flot lys/hvid farve. Isabella shorts har et "suit" look og en rigtig god pasform. Det perfekte hverdags shorts.
300 Kr

Freequent top

Freequent Bird blouse er en fin top med korte ærmer. Kan bruges med rund udskæring eller som off-shoulder top. Toppen fås i lyseblå med sorte og orange striber.
300 Kr

Freequent Kuki shorts

Kuki shorts fra Freequent er fine sommer shorts i sart lyserød med et stort blomsterprint. Shortsene er i loose fit og med elastik samt snøre i taljen.
300 Kr

Freequent skjorte Lova

Lova bluse fra Freequent er en fin skjorte i rosa med et småblomsteret print. Skjorten har rund udskæring og lange ærmer med volumen.
300 Kr

Freequent Viba highneck pullover

Viba highneck pullover fra Freequent med striber i mørkeblå og rust. En flot og behagelig style til efteråret, som er god at have som en del af efterårs- og vinter garderoben.
300 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 300 Kr Max: 800 Kr
kr.300 kr.800