Søg

FREEQUENT

Freequent blev grundlagt i 2009 af Niels Haahr Christensen og består af kollektioner af moderne materialer af høj kvalitet der omdannes til klassiske og innovative, skandinaviske designs og altid med en karakteristisk, flatterende pasform.

De gør deres yderste for at forhindre, at både mennesker og miljø udsættes for skadelige kemikalier. En tæt dialog, deres langsigtede relationer med deres leverandører og løbende inspektion af deres varer hjælper dem med at sikre et højt sikkerhedsniveau.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

FREEQUENT TUALIPA DRESS

Flot blomstede skjorte kjole fra Freequent. Kjolen er med kina krave, gennemknappet hele vejen ned og med halv lange ærmer. Printet findes også i en bluse og den finder du længere nede på siden. Produceret i
398 Kr

FREEQUENT TUALIPA SHIRT

Flot blomstrede skjorte fra Freequent. Skjorten er med kinakrave og har knapper ned til brystet som rib ved håndleddet. Printet findes også i kjole og den kan du finde længere nede på siden. Produceret i
348 Kr

FREEQUENT BABARA BLOUSE LOGO PRINT BROWN

Mesh bluse fra Freequent med deres eget logo i en let, transparent kvalitet. Blusen er enkel i modellen med lange ærmer, en rund halsudskæring samt en regulær pasform. En casual bluse i den lækreste kvalitet. Den fåes også i brun og den finder du længere nede på siden. Produceret i 98% polyester & 2% elastane
198 Kr

FREEQUENT RAIN JACKET BROWN

Regn jakke fra Freequent med lynlåslukning og lommer i siderne. Jakken har en mellem længde. Produceret i 100% polyester. Regnjakken findes også i grøn, den finder du længere nede på siden.
698 Kr

FREEQUENT RAIN JACKET

Regn jakke fra Freequent med lynlåslukning og lommer i siderne. Jakken har en mellem længde. Produceret i 100% polyester. Regnjakken findes også i brun, den finder du længere nede på siden.
698 Kr

FREEQUENT STUNNING DRESS

Flot og elegant skjortekjole fra Freequent i en lækker kvalitet med let skinnende pepitatern. Kjolen er enkel i modellen med en klassisk kravekant, en skjult lynlåslukning på fronten, lange ærmer med brede ribkanter samt et bindebånd i taljen, der giver kjolen et elegant udtryk. Produceret i 100% viskose.
598 Kr

FREEQUENT HILL DRESS

Ribstrikket kjole fra Freequent i en blød kvalitet. Kjolen er enkel i modellen med lange ærmer, en høj hals med lynlåslukning, brede ribkanter samt en løs pasform. En skøn kjole, som der kan dresse's op og ned.
698 Kr

FREEQUENT KATIE CARDIGAN BUTTON

Freequent cardigan med fine knapper ned langs fronten, samt lange ærmer. Denne cardigan er fremstillet af 82% viskose, 16% polyamid og 2% elastan.
348 Kr

FREEQUENT OLGA LONG JACKET

Lang, vatteret jakke i en blød kvalitet med et flot kviltet mønster. Jakken er enkel i modellen med lange ærmer, en høj hals, frontlommer, trykknapslukning på fronten samt en afrundet bundkant. En skøn jakke i den blødeste kvalitet. Jakken er fremstillet af 100% Polyester.
798 Kr

FREEQUENT OLGA LONG JACKET

Lang, vatteret jakke i en blød kvalitet med et flot kviltet mønster. Jakken er enkel i modellen med lange ærmer, en høj hals, frontlommer, trykknapslukning på fronten samt en afrundet bundkant. En skøn jakke i den blødeste kvalitet. Jakken er fremstillet af 100% Polyester.
798 Kr

FREEQUENT MOLINA BLOUSE

Bluse i en smuk kvalitet med blonde- og flæsedetaljer samt det fineste hulmønster. Blusen er enkel i modellen med en løs pasform, en høj hals, lange ærmer samt knaplukning på ryggen. Blusen er fremstillet af 100% Bomuld.
398 Kr

FREEQUENT OLGA WAISTCOAT

Vest i en blød, vatteret kvalitet. Vesten er enkel i modellen med knaplukning på fronten, en høj hals med rynkedetaljer, sidelommer samt korte ærmer. Vesten er fremstillet af 100% polyester.
498 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 198 Kr Max: 798 Kr
kr.198 kr.798
Filters
Sort
display