Søg
Filters
Skøn kjole fra Freequent i et flot blomster-print. Kjolen har lange ærmer med manchet og en rundet halsudskæring med stolpelukning. Der er peplum effekt omkring taljen, som skaber fine flæser i skørtet. Freequent Totti Dress er lavet i en lækker og luftig viskose kvalitet. Kjolen er oplagt til både hverdag og særlige lejligheder, da den kan styles op og ned. Den kan styles med eksempelvis et par jeans og sneaks til hverdag. Til særlige lejligheder kan den styles med et par strømpebukser og høje hæle. Kjolen fås i mørkeblå og mint.
Producent: Freequent
SKU: FQ Totti DR
  • *
  • *
300 Kr
240 Kr

Produceret i 100% viskose. 

Produceret i 100% viskose. 

*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

Ichi Ixgry kjole

Ixgry er en rigtig fin kjole fra Ichi i skjorte look. Kjolen er med rund udskæring, knapper ned til taljen samt korte ærmer. Kjolens skirt er volumiøst og starter fra omkring hofterne. Denne style er i loose fit med en længde til over knæene. Kjolen fås i lyseblå med striber som er et klassisk sommerprint.
400 Kr 320 Kr

Modström Bea Print Dress

Feminin skjortekjole fra Modström i stribet print. Kjolen har 3/4 ærmer samt bindebånd og bæltestropper dertil i taljen. Kjolen er lavet i en lækker og blød viskosekvalitet, der er rigtig rar at have på. Style kjolen over jeans på de kølige forårsdage eller med bare ben, når sommeren tillader det. Kan eventuelt også bruges åbenstående som cardigan med kimonoeffekt til jeans og t-shirt.
800 Kr 640 Kr

Modström Bellis Print Shirt

Rigtig fin skjorte fra Modström. Skjorten har kinakrave, knappelukning hele vejen ned og manchetter ved ærmelukningen. Skjorten er lavet i et tyndt og transparent gyldentbrunt materiale med et grafisk print, som skaber et flot og elegant udtryk. Brug skjorten til jeans eller en chino buks til hverdag og til en nederdel i festlige anledninger.
550 Kr 440 Kr