Søg

Ganni

GANNI er en familiejet dansk modevirksomhed, som blev grundlagt i år 2000 i København. I år 2009 overtager kreativ direktør Ditte Reffstrup og direktør Nicolaj Reffstrup virksomheden og udvikler et super stærkt modebrand af høj kvalitet.

GANNI udvikler ready-to wear kvalitetsstyles til kvinder – nemt til hverdag og fest. Med inspiration fra rejser og oplevelser, stærke og modige kvinder jorden rundt, dog mest fra de chikke københavnske kvinder, vil GANNI udvikle produkter, som bryder med den klassiske skandinaviske mode. GANNI arbejder ud fra tre grundlæggende værdier for deres designs; Autencitet, kvalitet og bevidsthed, hvilket virkelig afspejler sig i deres tøj – der er tænkt nøje over materialer, personlighed og udtryk.

Gennem årene har GANNI udviklet sig markant og er blevet et meget stærkt modebrand. GANNI er i dag repræsenteret i over 400 danske og internationale butikker. Hvad der startede som en mindre virksomhed i Danmark der producerede almindelig basic tøj, er nu blevet til en kæmpe international modevirksomhed.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GANNI F5812 TECH-FABRIC COLLARED JACKET

Dobbeltradet jakke i genanvendt quiltet funktionsmateriale med GANNI skildpadde-duffelcoatknapper af acetat og den velkendte GANNI Peter Pan-krave. Jakken er lidt boxy i pasformen og i praktisk og let quiltet ripstopmateriale med let polstring og vandafvisende overflade. Brug den som en hverdagsjakke om vinteren sammen med GANNI strik og jeans. 100 % GENANVENDT POLYESTER Denne style er fremstillet af 100 % certificeret genanvendt polyester, hvilket mindsker afhængigheden af petroleum som råstof og hjælper med at undgå, at plast ender på en losseplads.
2200 Kr

GANNI F5929 SEERSUCKER CHECK MAXI DRESS

Signaturkjole fra Ganni i ternet bæk og bølge, med elastisk rynket liv, rynkede skulderstropper og bølgende flæsekant forneden. Perfekt til et nemt sommerlook med sneakers eller med en langærmet T-shirt i de koldere måneder. ANSVARLIGT BLANDINGSMATERIALE Denne model er fremstillet af 37 % genanvendt polyester og 57 % økologisk bomuld, hvilket reducerer miljøpåvirkningen fra tøjet betydeligt. Genbrugsfibre reducerer behovet for nye fibre, og økologisk bomuld reducerer vandforbruget, udledningen af drivhusgasser og mængden af anvendte kemikalier.
1700 Kr

GANNI F5859 PLEATED GEORGETTE SKIRT

Klassisk midinederdel med høj talje i leopardmønstret, plisseret georgette fremstillet af 100 % genanvendt polyester fra Ganni. Brug den sammen med din yndlings-T-shirt fra GANNI, eller sæt den sammen med en af de matchende toppe. 100 % GENANVENDT POLYESTER Denne model er fremstillet af 100 % certificeret genanvendt polyester. Brug af genanvendt polyester mindsker afhængigheden af petroleum som råstof og hjælper med at undgå, at plast ender på en losseplads.
1000 Kr

GANNI F5828 SEERSUCKER CHECK SHORTS

Højtaljede shorts i ternet bæk og bølge med elastik i taljen og baglomme fra Ganni. Denne model er fremstillet af 37 % genanvendt polyester og 57 % økologisk bomuld, hvilket reducerer miljøpåvirkningen fra tøjet betydeligt. Genbrugsfibre reducerer behovet for nye fibre, og økologisk bomuld reducerer vandforbruget, udledningen af drivhusgasser og mængden af anvendte kemikalier.
900 Kr

GANNI F5824 V-NECK DRESS

Kort kjole i ternet bæk og bølge med V-udskæring i genbrugsmateriale fra Ganni. Kjolen har læg midtpå i godet-stil og albuelange ballonærmer med elastik. Kjolen har en afslappet, voluminøs silhuet, som er figursyet over skuldrene med tiltagende vidde nedefter og er en slip in-model uden lukning. Denne model er fremstillet af 37 % genanvendt polyester og 57 % økologisk bomuld, hvilket reducerer miljøpåvirkningen fra tøjet betydeligt. Genbrugsfibre reducerer behovet for nye fibre, og økologisk bomuld reducerer vandforbruget, udledningen af drivhusgasser og mængden af anvendte kemikalier. Nyt GANNI print til SS21
14000 Kr

GANNI F5928 MIXED STRIPE DENIM

Nyhed fra Ganni. Jeans med en afslappet silhuet. Den er high-rise, har lige ben og er cropped i længden. Der er de klassiske 5 lommer og en dekorative-acetat knaplukning. GANNI logo'et er broderet på baglommen i turkis. Stoffet er lidt struktureret, har ikke stretch og er en tyk denimkvalitet. Bemærk at de er lidt små i størrelsen.
1200 Kr

GANNI F5862 PLEATED GEORGETTE DRESS

Klassisk midikjole i genanvendt plisseret georgette med høj flæsekrave og ballonærmer med elastik forneden. Brug den under ærmeløs strik eller alene sammen med GANNI chelseastøvler. 100 % GENANVENDT POLYESTER Denne model er fremstillet af 100 % certificeret genanvendt polyester. Brug af genanvendt polyester mindsker afhængigheden af petroleum som råstof og hjælper med at undgå, at plast ender på en losseplads. Figursyet omkring halsudskæringen og over skuldrene og afslappet silhuet Lynlås i ryggen Krusede kanter Let, transparent georgette med bittesmå læg Helforet Nyt GANNI print til SS21
1500 Kr

GANNI F5875 PRINTED GEORGETTE BLOUSE

Bluse i georgette med høj hals, fint bindebånd og ballonærmer i trompetstil med elastik forneden. Afslappet silhuet Høj, stående hals Slip-on model med fin bindebåndslukning i halsudskæringen Let, lidt transparent georgette i 100 % viskose Foret liv og transparente ærmer Sæsonens GANNI print - en calicoblomst spættet med GANNI logo
900 Kr

GANNI F5877 PRINTED GEORGETTE DRESS

Midikjole i georgette med høj hals og ballonærmer til albuen. Brug den under en vest for et mere casual look. Afslappet silhuet Rynkeeffekt ved skuldrene for ekstra fyldige ærmer Lynlås i ryggen Let, lidt transparent georgette i 100 % viskose For- og bagstykke er med for; ærmerne er transparente Sæsonens GANNI print - en calicoblomst spættet med GANNI logo
1000 Kr

GANNI T2762 ISOLI SWEAT

Nyhed fra Ganni. Isoli er oversized sweatshirt med 3/4 ærmer og en boxy pasform. På fronten er der Ganni-logo, Ganni-smiley og teksten "Have a nice day! Please recycle". Matriale: 50% recycled cotton and 50% recycled polyester.
1000 Kr

GANNI T2785 SOFTWARE LIGHTWEIGHT LONG-SLEEVE TEE

GANNI SOFTWARE let T-shirt med lange ærmer fremstillet af certificeret genanvendt EcoLife®-garn med trykt GANNI logo. Boxy silhuet Slids i siderne Let, tynd jerseykvalitet med stretch 50 % genanvendt polyester, 50 % genanvendt bomuld Lavet i Grækenland GANNI SOFTWARE COLLECTION CERTIFICERET GENANVENDT BLANDING EcoLife® GANNI Software er en kollektion af off-duty styles med lav miljøbelastning fremstillet af certificeret genanvendt garn fra EcoLife®. EcoLife® er fremstillet af genanvendt polyester fra forbrugsleddet (fx plastikflasker) og genanvendt bomuld (af bomuldsrester fra produktionsleddet, som ellers ville gå til spilde). Brugen af genanvendte fibre reducerer behovet for nye fibre og mindsker derved tøjets miljømæssige fodaftryk. GANNI SOFTWARE kan spores på trin 1-3 i forsyningskæden, og alle dele er fremstillet i Europa. Læs mere om de forskellige forsyningskædestadier og vores mål for sporbarhed on ganni lab
600 Kr

GANNI T2921 SOFTWARE ISOLI BALLOON SLEEVE SWEATSHIRT

GANNI SOFTWARE isoli pullover i ansvarlig genbrugspolyester og økologisk bomuldsblanding med lange ballonærmer. Brug den over en bluse med krave og jeans eller sammen med de matchende sweatpants. Afslappet silhuet Let cropped længde Slids i siderne Pullover-model Klassisk sweatshirtstof med kraftig struktur og lidt stretch Blød og lodden på indersiden Lavet i Portugal 30 % genanvendt polyester, 70 % økologisk bomuld GANNI SOFTWARE COLLECTION ANSVARLIG BLANDING Denne model er fremstillet af 30 % genanvendt polyester og 70 % økologisk bomuld, hvilket reducerer miljøpåvirkningen fra tøjet betydeligt. Genbrugsfibre reducerer behovet for nye fibre, og økologisk bomuld reducerer vandforbruget, udledningen af drivhusgasser og mængden af anvendte kemikalier. GANNI SOFTWARE kan spores på trin 1-3 i forsyningskæden, og alle dele er fremstillet i Europa.
1000 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 400 Kr Max: 14000 Kr
kr.400 kr.14000
Filters
Sort
display