Søg

GANNI

GANNI er en familiejet dansk modevirksomhed, som blev grundlagt i år 2000 i København. I år 2009 overtager kreativ direktør Ditte Reffstrup og direktør Nicolaj Reffstrup virksomheden og udvikler et super stærkt modebrand af høj kvalitet.

GANNI udvikler ready-to wear kvalitetsstyles til kvinder – nemt til hverdag og fest. Med inspiration fra rejser og oplevelser, stærke og modige kvinder jorden rundt, dog mest fra de chikke københavnske kvinder, vil GANNI udvikle produkter, som bryder med den klassiske skandinaviske mode. GANNI arbejder ud fra tre grundlæggende værdier for deres designs; Autencitet, kvalitet og bevidsthed, hvilket virkelig afspejler sig i deres tøj – der er tænkt nøje over materialer, personlighed og udtryk.

Gennem årene har GANNI udviklet sig markant og er blevet et meget stærkt modebrand. GANNI er i dag repræsenteret i over 400 danske og internationale butikker. Hvad der startede som en mindre virksomhed i Danmark der producerede almindelig basic tøj, er nu blevet til en kæmpe international modevirksomhed.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GANNI T2796 OVERSIZED RAGLAN SWEATSHIRT

Oversize sweatshirt fremstillet i økologiske bomuld og polyester med firkantede 3/4 ærmer. Sweatshirten har GANNI smiley foran samt teksten 'Have a Nice Day'. Produceret i 50% recycled bomuld & 50% polyester.
1000 Kr

GANNI T2925 SOFTWARE ISOLI SWEATPANTS GRÅ

Ganni 'software', elaske joggers med broderet Ganni-bogstav. Sweatpants har mid-rise, lang længde, elask ruched ankelkant, sidelommer. Materialet er klassisk, blødt og fleeceagtigt på indersiden af stoffets bagside. Bukserne findes sort samt grå sweatshirt, som du kan finde længere nede på siden. Denne model er fremstillet af 30 % genanvendt polyester og 70 % økologisk bomuld, hvilket reducerer miljøpåvirkningen fra tøjet betydeligt. Genbrugsfibre reducerer behovet for nye fibre, og økologisk bomuld reducerer vandforbruget, udledningen af drivhusgasser og mængden af anvendte kemikalier. GANNI SOFTWARE kan spores på trin 1-3 i forsyningskæden, og alle dele er fremstillet i Europa. Læs mere om de forskellige forsyningskædestadier og vores mål for sporbarhed on ganni lab
1000 Kr

GANNI T2925 SOFTWARE ISOLI SWEATPANTS BLACK

Ganni 'software', elaske joggers med broderet Ganni-bogstav. Sweatpants har mid-rise, lang længde, elask ruched ankelkant, sidelommer. Materialet er klassisk, blødt og fleeceagtigt på indersiden af stoffets bagside. Bukserne findes grå, som du kan finde længere nede på siden. Denne model er fremstillet af 30 % genanvendt polyester og 70 % økologisk bomuld, hvilket reducerer miljøpåvirkningen fra tøjet betydeligt. Genbrugsfibre reducerer behovet for nye fibre, og økologisk bomuld reducerer vandforbruget, udledningen af drivhusgasser og mængden af anvendte kemikalier. GANNI SOFTWARE kan spores på trin 1-3 i forsyningskæden, og alle dele er fremstillet i Europa. Læs mere om de forskellige forsyningskædestadier og vores mål for sporbarhed on ganni lab
1000 Kr

GANNI T2921 SOFTWARE ISOLI BALLOON SLEEVE SWEATSHIRT CREME

GANNI SOFTWARE isoli pullover i ansvarlig genbrugspolyester og økologisk bomuldsblanding med lange ballonærmer. Brug den over en bluse med krave og jeans eller sammen med de matchende sweatpants. Afslappet silhuet Let cropped længde Slids i siderne Pullover-model Klassisk sweatshirtstof med kraftig struktur og lidt stretch Blød og lodden på indersiden. Sweatshirten findes os i grå. Lavet i Portugal 30 % genanvendt polyester, 70 % økologisk bomuld GANNI SOFTWARE COLLECTION ANSVARLIG BLANDING Denne model er fremstillet af 30 % genanvendt polyester og 70 % økologisk bomuld, hvilket reducerer miljøpåvirkningen fra tøjet betydeligt. Genbrugsfibre reducerer behovet for nye fibre, og økologisk bomuld reducerer vandforbruget, udledningen af drivhusgasser og mængden af anvendte kemikalier. GANNI SOFTWARE kan spores på trin 1-3 i forsyningskæden, og alle dele er fremstillet i Europa.
1000 Kr

GANNI T2921 SOFTWARE ISOLI BALLOON SLEEVE SWEATSHIRT GRÅ

GANNI SOFTWARE isoli pullover i ansvarlig genbrugspolyester og økologisk bomuldsblanding med lange ballonærmer. Brug den over en bluse med krave og jeans eller sammen med de matchende sweatpants. Afslappet silhuet Let cropped længde Slids i siderne Pullover-model Klassisk sweatshirtstof med kraftig struktur og lidt stretch Blød og lodden på indersiden. Sweatshirten findes os i creme. Lavet i Portugal 30 % genanvendt polyester, 70 % økologisk bomuld GANNI SOFTWARE COLLECTION ANSVARLIG BLANDING Denne model er fremstillet af 30 % genanvendt polyester og 70 % økologisk bomuld, hvilket reducerer miljøpåvirkningen fra tøjet betydeligt. Genbrugsfibre reducerer behovet for nye fibre, og økologisk bomuld reducerer vandforbruget, udledningen af drivhusgasser og mængden af anvendte kemikalier. GANNI SOFTWARE kan spores på trin 1-3 i forsyningskæden, og alle dele er fremstillet i Europa.
1000 Kr

GANNI K1528 WOOL MIX VEST

Flot og klassisk vest med et twist i form af perle knapper fra GANNI. Vesten er med rund hals og har lukning i form af knapper ved halsen. Vesten er rib strikken og er afsluttet med en elastik kant forneden. Produceret i
1200 Kr

GANNI F6060 VISCOSE SATIN STRAP DRESS

Flot og elegant strop kjole fra GANNI med prikker. Kjolen er med stropper, har v-hals udskæring og har en drapering ned langs. Kjolen går lige lidt ned under knæet. Style evt. kjolen med en t-shirts indenunder.
1400 Kr

GANNI F6036 COTTON POPLIN WRAP BLOUSE

Flot og feminin ''slå om'' bluse fra Ganni med hvide linjer. Blusen har et lille ærme i form af flæsekanten, bindes i siden med et bånd.
800 Kr

GANNI F6105 PLEATED GEORGETTE DRESS

Flot blå stribet kjole fra GANNI. Kjolen har en løs pasform samt en v-hals udskæring. Kjolen har en smule balloneffekt og bliver afsluttet med elastik i ærmet.
1700 Kr

GANNI F6340 COTTON POPLIN WRAP TOP

Enkelt og fin wrap top fra Ganni. Toppen er let transparent og med strut ved ærmerne. En fin sommertop i 100% økologisk bomuld.
800 Kr

GANNI T2917 SOFTWARE O NECK T-SHIRT

Klassisk t-shirt fra Ganni med logo. 50% genanvendt bomuld & 50% genanvendt polyester. T-shirten findes i sort, grå og hvid.
500 Kr

GANNI F6031 PRTINTED COTTON POPLIN SMOCK BLOUSE

Klassisk GANNI bluse i pink med print af sorte roser. med rynket liv med stretch og albuelange ballonærmer. Blusen er figursyet foroven med empiretalje og fuld peplumsilhuet og har let cropped længde Indvendigt er der stropper, som kan sættes fast omkring bh-stropperne for at holde ærmerne med elastik på plads Der er lige, firkantet halsudskæring for og bag og blusen er en slip in-model uden lukning
1200 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 500 Kr Max: 1700 Kr
kr.500 kr.1700
Filters
Sort
display