Søg
Filters

Ganni

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GANNI frakke

Den klassiske og ultra lækre frakke fra Ganni. Frakken lukkes i taljen med en skjult knappe og/eller med et aftageligt bindebånd, og har store, synlige lommer som en fed detalje foran. Kraven kan enten ligges ned eller stå efter egen smag og styling. Denne style F2851 fås i farverne sort og knækket hvid.
2100 Kr

GANNI kjole

Den fineste kjole fra Ganni. Denne kjole er i den populære ”baby doll” pasform. F2904 er med lange ærmer med lille flæse ved håndleddene, og har en udskæring med hægte ved halsen. Kjolen falder fra brystet og ned og er meget rummelig. Den fås i et sort/sart rosa zebra print.
1500 Kr

GANNI maxi kjole

Flot, sort og lang kjole fra Ganni i mesh kvalitet og små velourprikker. Kjolen har en afrundet høj udskæring, transparente ærmer og en indsnævring i taljen. Selve toppen og skirtet er i dobbelt mesh kvalitet og derfor ikke gennemsigtigt.
1800 Kr

GANNI midi dress

Elm Georgette, smuk mellem lang kjole fra GANNI. Style F3177 har en elegant v-udskæring samt trekvart lange ærmer. Snittet skærer under brystet og medvirker til at kjolen
0 Kr

GANNI nederdel

Elm Georgette Fin mønstret nederdel fra Ganni. Style F3175 er en kortere nederdel med volumen skabt af et bredt stykke elastik ved hofte samt draperinger i selve skirtet. Nederdelen er i et flot creme farvet print med sorte prikker. Rummelig og anvendelig nederdel til foråret og sommer. Styles med sorte strømper, men kan også bruges uden når sommeren tillader det.
0 Kr

GANNI skjorte

Den klassiske og smukke skjorte fra Ganni i det flotteste blomster print. Skjorten har sort grundfarve og et rosa/rødt blomsterprint. Stylen er klassisk i udformningen med lange ærmer og knapper hele vejen ned.
500 Kr

GANNI skjorte

Den smukkeste skjorte i fløjs-look fra Ganni. F3045 er fuldstændig klassisk i modellen, men har fine små flæse-kanter ned langs knapperne foran. Den er tyk og blød i kvaliteten. Den fås i denne flotte rosa farve, som er et hit dette forår og sommer.
1600 Kr

GANNI skjorte

En flot og klassisk skjorte med fine detaljer fra Ganni. Denne style F3315 er klassisk i modellen, men piftes op af den bølge-detalje der er ved knappe-lukningen. Den kommer i en lyserød/sart rosa farve og striber som går på tværs og består af små hvide/sorte blomster.
900 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 0 Kr Max: 5000 Kr
kr.0 kr.5000