Søg

GANNI F4905 WRAP BLOUSE PRINTED CREPE

Klassisk slå-om bluse fra Ganni i eksklusivts GANNI pre-fall '20- print. Blusen har kort ballonærmer der afsluttes med elastik og har en tætsiddende silhuet foroven og vidde forneden. Blusen er fremstillet af 47 % LENZING™ ECOVERO™ viskose, en mere bæredygtig viskosefiber, som har en dokumenteret lav miljøpåvirkning og har fået miljømærket EU-Blomsten. LENZING™ ECOVERO™-fibre er lavet af træ og træmasse fra ansvarligt skovbrug fra certificerede og kontrollerede kilder ved hjælp af en fremstillingsproces, der giver op til 50 % mindre udledning og vandpåvirkning i forhold til traditionel viskose.
Producent: Ganni
Tilgængelighed: Venligst vælg påkrævede attributter
SKU: F4905 wrap blouse
  • *
  • *
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
1200 Kr
600 Kr
decrease increase
*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

GANNI F4917 LAYER DRESS

Smuk kjole fra Ganni. Kjolen er en kort shiftkjole i mønstret crepe med krave og knapper foran. Kjolen har en afslappet silhuet, lange ærmer med manchet, som kan knappes op, så ærmerne kan smøges op og i et eksklusivt GANNI print til Pre-Fall '20. Kjolen er fremstillet af 47 % LENZING™ ECOVERO™ viskose, en mere bæredygtig viskosefiber, som har en dokumenteret lav miljøpåvirkning og har fået miljømærket EU-Blomsten. LENZING™ ECOVERO™-fibre er lavet af træ og træmasse fra ansvarligt skovbrug fra certificerede og kontrollerede kilder ved hjælp af en fremstillingsproces, der giver op til 50 % mindre udledning og vandpåvirkning i forhold til traditionel viskose.
1500 Kr 750 Kr

MAILEG HYGGE NIS NO. 2

Hygge Nis no. 2 er en figur af en julenisse der holder en grankogle hvori der er plads til et juletræslys. Figuren er fra Mailegs "hygge" kollektion. Måler ca. 14 cm.
160 Kr 80 Kr

MAILEG HYGGE NIS NO. 1

Hygge Nis no. 1 er en figur af en julenisse der spiller på et instrument. Figuren er fra Mailegs "hygge" kollektion. Måler ca. 14 cm.
160 Kr 80 Kr
Filters
Sort
display