Søg

GANNI F4980 PRINTED COTTON POPLIN SHORTS

Mønstrede shorts i 100 % certificeret økologisk bomuld med elastik i taljen fra Ganni. Shortsne har mellemhøj talje og vide ben der går til midt på låret. De er lavet i let bomuldspoplin, som føles en smule stift. Eksklusivt GANNI print til Pre-Fall '20 100 % CERTIFICERET ØKOLOGISK BOMULD Denne style er fremstillet af 100 % certificeret økologisk bomuld. Økologisk bomuld har en dokumenteret lavere miljøpåvirkning end almindelig bomuld. Brugen af kemikalier er begrænset ved dyrkning og fremstilling af økologisk bomuld, og processen bruger mindre vand og udleder færre drivhusgasser.
Producent: Ganni
Tilgængelighed: Venligst vælg påkrævede attributter
SKU: F4980 Shorts
  • *
  • *
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
900 Kr
450 Kr
decrease increase
*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

MP DENMARK GLIMMERSTRØMPER PAKKE MED 4 PAR

Fine glimmerstrømper fra MP Denmark. 4 styks pakke/betal for 3. Billedet er et udpluk af vores strømper og vi kan ikke garantere at pakken kun indeholder de viste modeller men vi vælger 4 par i den valgte farvekombination. Pakkerne fås i lys, mørk eller mix.
210 Kr

GANNI F4770 PRINTED COTTON BLUSE LEO

Skøn bomuldsbluse fra Ganni. Blusen har rund hals og lange ærmer med vidde.
1000 Kr 500 Kr

GANNI F4979 MINI DRESS LEO

Fineste minikjole fra Ganni i bomuldspoplin med leoprint. Kjolen er Kjolen er figursyet med syninger, som fremhæver taljen. Den har flydige ballonærmer med knaplukning ved albuen, en stor flot krave med flæsekant og lukkes med lynlås på ryggen. 100% økologisk bomuld.
1200 Kr 600 Kr

COSTER COPENHAGEN STRIK 206-2650

Virkelig fin strik med diskret houndstooth print fra Coster Copenhagen. Strikken fås både i pink og i creme. Med materialer som alpaca og uld, sørger den for at holde dig varm i de kolde måneder. Prøv den med en lang skjorte indenunder for at skabe et cool og casual look. Alpaca 34%, Wool 34%, Polyester 27%, Elasthane 5%
1100 Kr 550 Kr
Filters
Sort
display