Søg

Garment Project

Garment Project har lavet sneakers siden 2013. Designet er inspireret af hverdagslivet, men med et teknisk udtryk. Garment Project sneakers har et casual snit og er fremstillet i Portugal i den bedste kvalitet og med de nyeste teknologier. GP sko og sneakers er designet i København og håndlavet i Portugal.

Garment Project udspringer af ønsket om at lave ordentlige casual sneakers - der kan bruges til det hele. Manden bag Garment Project, Kent Rau Madsen, havde med en baggrund hos Nike et ønske om at designe casual sneakers med både komfort og tekniske detaljer. I 2013 blev Garment Project en realitet.

Sæson efter sæson er det forkromede mål, at lave et endnu bedre produkt. Hver Garment Project style skal blive bedre, der bliver konstant arbejdet på at levere et endnu skarpere produkt. Bedre såler, mere komfort, flere tekniske detaljer. De er i konstant fornyelse og udvikling. Det handler om at levere et bedre produkt sæson efter sæson.

Garment Project vil hele tiden blive bedre og vise, at sneakers ikke kun handler om det rigtige udtryk - men i høj grad også om de tekniske detaljer, komfort og kvalitet. Det hele skal spille sammen.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GARMENT PROJECT BROOKLYN WHITE VEGAN

Cool, sport sneakers fra Garment Project. Brooklyn fås her i hvid og er bla. lavet i vegansk skind.
1200 Kr 400 Kr

GARMENT PROJECT BROOKLYN LIGHT GREY VEGAN

Cool, sporty sneakers fra Garment Project. Brooklyn fås her i grå og er bla. produceret i vegansk skind.
1200 Kr 400 Kr
Filters
Sort
display