Søg
Filters

Halskæder

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Stine A halskæde

Helt enkel kæde lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv, som eksempelvis kan styles med Stine A’s fine vedhæng. Kæden er justerbar og måler fra 70 cm. til 78 cm.
700 Kr

Stine A halskæde

Halskæde med vedhæng formet som en tigers øverste hjørnetænder holdt sammen af tre hvide zirkon-sten i fronten.
1450 Kr 725 Kr

Hultquist Belle Halskæde

Belle fra Hultquist er en smuk 18K guldbelagt sterling sølv halskæde med en rosa quartz sten. Halskæden giver et fint og feminit look. Længde 40 cm. + 5 cm. flex.
600 Kr

Hultquist Billie Halskæde

Billie fra Hultquist er en smuk halskæde i 18K forgyldt sterling sølv med en barok perle som bliver nøje udvalgt. Halskæden måler 45 cm. i længden.
300 Kr

Hultquist mini coin halskæde sølv

Hultquist's mini coin halskæde er en super fin halskæde i sterling sølv. Den har et fint og elegant udtryk, og er specielt flot stylet sammen med flere halskæder på samme tid for et feminimt toutch. Halskædens længde måler 41 cm + 5 cm ekstra flexibel kæde.
550 Kr

Hultquist Edina halskæde sølv

Edina fra Hultquist er en klassisk, enkel halskæde med tre sten i sterling sølv. Halskæden er smuk alene, men kan også kombineres med andre halskæder i forskellige længder. Edina måler 40 cm. i længden og 5 cm. extension.
550 Kr

Hultquist mini leaf halskæde sølv

Hultquist mini leaf halskæde er en smuk, enkel halskæde med små blade i sterling sølv. Halskæden måler 40 cm. i længden + 5cm. extension.
650 Kr

Hultquist mini coin halskæde guld

Hultquist mini coin halskæde er en super fin halskæde i 18K forgyldt sterling sølv. Den har et fint og elegant udtryk, og er specielt flot stylet sammen med flere halskæder på for et feminimt toutch. Halskædens længde måler 41 cm + 5 cm ekstra flexibel kæde.
600 Kr

Hultquist Edina halsklæde

Smuk halskæde fra Hultquist Copenhagen med tre små sten som vedhæng i 18K forgyldt sterling sølv. Halskæden måler 40 cm. i længden + 5 cm. extension.
600 Kr

Hultquist Eleonora Halskæde

Flot og feminin halskæde fra Hultquist i 14K forgyldt sterlingsølv med barok ferskvands perle. Selve halskæden er i et kæde-motiv hvor små ringe er fastgjorte, hvilket giver halskæden lidt kant. Eleonora halskæden lukkes desuden med en pind igennem den runde lås, og der er et lille stjerne motiv på perlen. Halskæden måler 43,5 cm.
700 Kr

Hultquist Lions Head halskæde

Sej halskæde fra Hultquist Copenhagen i 14K forgyldt sterling sølv. Kæden er små hægter der er fastgjort til hinanden og deri sidder et vedhæng med løve motiv.
750 Kr

Hultquist Umiko Halskæde

Umiko halskæden fra Hultquist er en super fin og yndig halskæde i guld med en lille grøn zirkonsten. Motivet forestiller en lille muslingeskal, som i toppen sluttes med den smukke grønne zirkonsten. Style den eventuelt sammen med andre flotte halskæder i forskellige længder.
550 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 300 Kr Max: 1450 Kr
kr.300 kr.1450