Søg

Hultquist Copenhagen


Hultquist Copenhagen har en historie på 40 år og designer løbende tidløse smykker. I dag drives det familieejede smykkefirma af 2. generation Martin Hultquist og hans partner Ida Sofie Thorlaksen.

Smykkerne er farverige, feminine, legende og kombineret giver det et unikt udtryk skabt. Smykkerne er produceret i sterling sølv og sterling sølv belagt med 18K guld. Ædelstene, perler og barokke perler påføres smykkerne.

Inspirationen til designs findes på de mange rejser, de lange gåture og ikke mindst blandt de mennesker, parret omgiver dem selv med. Smykkerne er skabt til at blive båret både til hverdags- og festlige arrangementer.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

HULTQUIST ENYA BRACELET

Enya fra Hultquist er en simpelt men smukt armbånd. En kombination af kæde i 18K forgyldt sterling sølv med ferskvandsperler. Kan med fordel kombineres med Keyla armbåndet. Længden er 16 cm + 3 cm flex.
400 Kr

HULTQUIST ALAINE BRACELET

Alaine bracelet fra Hultquist er en enkelt armbånd i 18K forgyldt sterling sølv med farverige perler i lyserøde nuancer. Smukt alene men kan sagtens kombineres med f.eks Penelope eller Keyla armbånd. Længden er 16 cm + 3 cm flex.
250 Kr

HULTQUIST PEARL RING

Simpel men elegant ring der både er smuk alene eller i kombination med andre ring. Ringen er med ferskvandsperler.
150 Kr

HULTQUIST KEYLA BRACELET

Smuk og enkelt armbånd fra Hultquist. Keyla er i 18K forgyldt sterling sølv med hvide perler. Et klassisk armbånd der aldrig går af mode. Længden er 16 cm + 3 cm flex.
250 Kr

HULTQUIST PEARL CROISSANT

Smukke øreringe fra Hultquist. Croissant-øreringe der flugter op ad øret, smukt dekoreret med perler. Øreringene er i 18K forgyldt sterling sølv. Længde: 1.5 cm.
600 Kr

HULTQUIST OLIVIA BRACELET

Fint Olivia armbånd fra Hultquist. Armbåndet er med ferskvandsperler og farvede perler. Armbåndet er i 18K forgyldt sterling sølv tilført 1 micron og e-coating der forlænger holdbarheden på forgyldningen. Længde: 15 cm + 3 cm flex
400 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 60 Kr Max: 1500 Kr
kr.60 kr.1500
Filters
Sort
display