Søg
Filters

Hultquist Copenhagen

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Hultquist Eleonora Halskæde

Flot og feminin halskæde fra Hultquist i 14K forgyldt sterlingsølv med barok ferskvands perle. Selve halskæden er i et kæde-motiv hvor små ringe er fastgjorte, hvilket giver halskæden lidt kant. Eleonora halskæden lukkes desuden med en pind igennem den runde lås, og der er et lille stjerne motiv på perlen. Halskæden måler 43,5 cm.
700 Kr

Hultquist Eleonora Øreringe

Smukke øreringe/creoler fra Hultquist Copenhagen i 14 karat forgyldt sterling sølv med ferskvands barok perler. Selve øreringen er i kæde-motiv som er et fint mix mellem det rå og feminine. Eleonora øreringene sælges som par og måler 17 mm. i diameter.
550 Kr

Hultquist Leaf øreringe

Fine øreringe fra Hultquist i 18k forgyldt sterling sølv med motiv af blade. Øreringene måler 15 mm. i diameter og sælges som par.
500 Kr

Hultquist Lions Head halskæde

Sej halskæde fra Hultquist Copenhagen i 14K forgyldt sterling sølv. Kæden er små hægter der er fastgjort til hinanden og deri sidder et vedhæng med løve motiv.
750 Kr

Hultquist Mini Leaf halskæde guld

Smuk halskæde fra Hultquist i 18K forgyldt sterling sølv med syv, små blade på som vedhæng. En virkelig fin og feminin halskæde. Mini leaf halskæden måler 40 cm. i længden og 5 cm. i extension.
700 Kr

Hultquist Cora Ring Guld

Cora fra Hultquist er en cool ring i 18K forgyldt sterling sølv i 3 micron. Ringen har en organisk form og struktur i overfladen som gør den rå og unik.
600 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 60 Kr Max: 1100 Kr
kr.60 kr.1100