Søg
Filters

Hultquist Copenhagen

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Hultquist daria necklace

Smuk og enkel halskæde fra Hultquist Copenhagen. Daria necklace er produceret i 18k forgyldt sterling sølv med et rundt vedhæng med en hvid opal. Halskæden måler 40 cm. med en flex på 5 cm.
600 Kr

hultquist doria bracelet

Flot armbånd fra Hultquist Copenhagen i 18K forgyldt sterling sølv med perler i farver. Doria bracelet måler 15 cm. i længden og 3 cm. i flex.
250 Kr

Hultquist elle earring

Smukke øreringe med muslinge motiv og ferskvands barok perler i sterling sølv. Elle øreringe måler 2 cm. i længden og prisen er for et par.
450 Kr

Hultquist leonora bracelet

Smukt armbånd fra Hultquist Copenhagen i 18k forgyldt sterling sølv med ferskvandsperler og perler i farver. Leonora bracelet måler 15 cm. i diameter og 3 cm. flex.
300 Kr

Hultquist twisted leaf earring

Smukke øreringe fra Hultquist Copenhagen. Twisted leaf earring er creol'er med et motiv af blade som er snoet. Øreringene er produceret i 18k guldbelagt sterling sølv og måler 35 mm. i diameter. Prisen er for et par/sæt.
750 Kr

Hultquist ula ear cufs

Cool ear cufs/clips fra Hultquist Copenhagen. Ula ear cuf er snoet og produceret i 18k forgyldt sterling sølv med en hvid cubic zircon. Øreringene måler 1 cm. i diameter.
350 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 60 Kr Max: 1100 Kr
kr.60 kr.1100