Søg
Filters

Ichi

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Ichi bukser

Fede bukser fra Ichi i sort med påsatte små, sorte sten som giver buksen et ekstra pift. Ichi Ihglam Raven Straight pants er casual/regular i pasformen med normal/høj talje. En anden detalje er at buksen har cut-off look ved anklerne. En virkelig fed buks som kan styles op og ned efter anledning.
500 Kr

Ichi Ihbabette Dress

Smuk kjole fra Ichi i sort med et print af små prikker i guld, som er perfekt til denne sæson. Ihbabette dress er med rund udskæring, knap i nakken, lange og transperante ærmer samt et fald fra hoften. Denne style kan styles op og ned efter anledning, og er anvendelig både over skinny jeans og over strømpebukser.
600 Kr

Ichi Ihidalilla Blazer

Rå, skøn og festlig blazer fra Ichi som er perfekt til denne sæson. Ihidalilla blazer er loose/oversize i pasformen. Blazeren er med v-udskæring, to knap-lukning og har en længde til omkring hofteren. Denne style er fuld glimmer og fås i farven gold, som changerer i både sølv og guld.
600 Kr

Ichi Ihstripy dress

Fin skjortekjole fra Ichi i en brændt orange/rust rød farve med struktur af striber i samme nuance. Kjolen er med lange ærmer, krave samt knapper ned til skirtet, som starter ved hofterne. Kjolens længde er til omkring knæene. En kjole i en flot efterårsfarve som kan bruges alene eller son tunika over jeans.
500 Kr

Ichi Ixsuzi dress

Fin skjortekjole fra Ichi i en mild grå-grøn farve. Ixsuzie dress har kortere ærmer, krave og knapper hele vejen ned. Kjolen skærer i taljen, og er oversize i størrelsen. Brug kjolen alene over strømpebukser og jeans, eller med en chunky strik over.
500 Kr

Ichi Ihjade DR kjole

Ichi Ihjade dress er en skøn kjole i creme farve med et print af sorte små prikker. Kjolen har lange ærmer, krave og knapper ved brystet samt et oversized fald.
500 Kr

Ichi Ihjade sh skjorte

Ichi Ihjade skjorte er en skøn kortærmet skjorte. Skjorten er med krave og knapper hele vejen ned. Skjorten fås i en flot creme farve med et print af sorte, små prikker.
400 Kr

Ichi Iaivo Hue

Klassiske, fine huer fra Ichi til at holde dig varm henover vinteren. Iaivo hue fås i tre farver - grøn, rust og creme.
130 Kr

Ichi Ihbea pants

Ihbea pants fra Ichi er en virkelig sej og flot buks i fløjl-look. Buksen har regular waist og straight fit som gør den er bred hele vejen ned. Den findes her i creme farve, hvori der er en lækker struktur af striber som kendetegner fløjl. Style den med en strik her til efteråret og sporty sneakers og du har et fedt, afslappet hverdagslook. Brug med fordel buksen til fest med en tætsiddende top og en blazer.
450 Kr

Ichi Ihbea skirt

Ihbea skirt fra Ichi i mørkegrøn fløjl. Nederdelen er i a-form, sidder til i taljen og har en længde til cirka omkring knæene. En fin detalje er der medfølger et aftageligt bælte. En rigtig fin style til efteråret med strømpebukser under og stylet til en strik og støvler.
450 Kr

Ichi Ihbessin skirt

Ihbessin skirt fra Ichi er en lang nederdel, som sidder til i taljen og falder til anklerne. En virkelig fin og feminin style. Den findes her i mørkeblå med et lyst stort blomsterprint. Nederdelen lukkes med lynlås i siden og er normal i størrelsen. Brug den til hverdag med en chunky strik, støvler eller seakers for et mere afslappet look, eller brug den til fest med en skjorte eller fin top.
400 Kr

Ichi Ihbiance skirt

Flot nederdel fra Ichi i et sort, hvidt og grønt småternet print. Ihbiance skirt lukkes i taljen i siden og en fin detalje er at skirtet skal foldes om, hvilket giver stylen lidt kant. Brug nederdelen med en strømpe under og en ensfarvet strik for et lækkert hverdagslook.
300 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 130 Kr Max: 1400 Kr
kr.130 kr.1400