Søg
Filters

Ichi

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Ichi Ihanelle Kjole

Smuk midi kjole fra Ichi med lange t-shirt ærmer og rund udskæring. Kjolen er rummelig i casual pasform. Ihanelle dress fås i en lys/creme farve med et smukt print i mørkegrøn. Styles til fine sko til fest eller til strømpebukser/jeans og strik for et lækkert hverdags look.
600 Kr

Ichi Ihbekkasin Kjole

Skjortekjole fra Ichi i en lys/denim-blå farve med små, sorte prikker i velour. Ihbekkasin dress har lange ærmer, krave og knapper i overdelen. Kjolen er normal i størrelsen, men kjolens skirt er rummeligt. En anvendelig style som kan bruges til både hverdag og fest.
600 Kr

Ichi Ihdusty Ls2 Strik

Skøn strik fra Ichi med lange ærmer og rund udskæring. Ichi ihdusty ls2 strik er normal i størrelsen og casual i pasformen. Strikken fås i en bred-stribet udgave med en kombination af gul, brun, mørkeblå og lyseblå. En perfekt strikbluse til hverdag.
400 Kr

Ichi Ihmafa Rollneck

Ichi Ihmafa rollneck er en klassisk og lækker bluse i en tynd strik kvalitet af viscose. Blusen har lange ærmer samt rollneck og fås i sort. En anvendelig, flot og behagelig style til hverdag som er en uundværlig del af basis-garderoben. Brug blusen alene eller style den under en blazer, cardigan eller kimono.
250 Kr

Ichi Ihsilja Kjole

Meget fin kjole fra Ichi med lange ærmer, krave og knapper. Ihsilja dress fra Ichi har en knælang længde og en loose pasform. Kjolen fås i et lysegult småternet print med underkjole. Kan styles til strømpebukser, over jeans og under strik.
500 Kr

Ichi Ihzaka Jumpsuit

Sej jumpsuit fra Ichi i en flot, mørkeblå farve med en smule shine og en prikket struktur i materialet. Jumpsuiten har lange ærmer og ben samt krave og knapper i overdelen. Ihzaka jumpsuit er rummelig/casual i pasformen, men der medfølger et bånd til taljen, således der kan skabes mere talje og form. En virkelig fin style til både hverdag og fest.
800 Kr

Ichi strik Ihgurli LS

Ichi ihgurli strik i lysegul med guld tråd. Strikken har lange ærmer, v-udskæring og rib-kanter. Strikken er strikket i et rundt mønster med guld/glimmer-tråde imellem. Strikken er almindelig i størrelse og pasform, men piftes op af mønsteret og den fine farve. En dejlig og anvendelig style til denne sæson.
450 Kr

Ichi Ihanelle Skjorte

Ichi Ihanelle shirt med lange ærmer, krave samt knapper hele vejen ned. Skjorten fås i en flot, lys creme farve med et grønt print. Skjorten er lavet i en lækker tynd viscose kvalitet, men er ikke transparent. En rigtig fin skjorte, som kan bruges til både hverdag og fest afhængig af styling. Stylen er almindelig i størrelsen. Klassisk i pasform og snit, men fornyes af det fine og anderledes print.
400 Kr

Ichi Ihmafa Rollneck

Ichi Ihmafa rollneck er en klassisk og lækker bluse i en tynd strik kvalitet af viscose. Blusen har lange ærmer samt rollneck og fås i mørkeblå. En anvendelig, flot og behagelig style til hverdag som er en uundværlig del af basis-garderoben. Brug blusen alene eller style den under en blazer, cardigan eller kimono.
250 Kr

Ichi Ixlexi Blazer

Klassisk blazer fra Ichi i sort. Ixlexi blazer er klassisk i udformningen med krave, v-udskæring, enkelt knap-lukning samt for-lommer. Blazeren har indlagte syninger foran og bagpå for at give stylen en mere feminin silhuet. Desuden er der en slids bagtil. Denne style er en nødvendig del af basis garderoben og kan både styles til hverdag og fest. Blazeren er lavet i et tyndt og let materiale med linning. Enkel og uden struktur.
700 Kr

Ichi Ixlexi Pants

Flotte, klassiske sorte bukser fra Ichi med vidde ben. Ixlexi pants er normal i størrelsen og har fuld længde. Ixlexi pants er lavet i en tynd og let kvalitet. Enkel og uden struktur. Bukser til basis-garderoben som både kan styles til hverdag og fest.
500 Kr

Ichi Ixlima Dress

Ichi ixlima dress er en fin, sort kjole i jersey kvalitet. Kjolen har lange ærmer og rund udskæring. Kjolens skirt starter ved hofterne og har draperet volumen. Desuden har skirtet en smule mere længde bagpå end foran. Kjolen er rummelig i størrelsen. En rigtig anvendelig style til både hverdag og fest.
500 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 1400 Kr
kr.200 kr.1400