Søg
Filters

Ichi

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Ichi t-shirt kjole

Utrolig lækker hverdags kjole fra Ichi. En klassisk t-shirt kjole i loose fit/pasform i en lækker mesh kvalitet. Modellen fås både i en klassisk, ensfarvet sort. En super anvendelig style med en taknemmelig pasform som klæder de fleste kvinder.
300 Kr

Ichi tee

Flot stribet t-shirt fra Ichi. En klassisk t-shirt i loose fit/pasform i mesh kvalitet. Modellen fås i denne stribede version, som består af en rosa grundfarve med rødlige og hvide striber. En rigtig forår/sommer-farvekombination.
250 Kr 150 Kr

Ichi strik cardigan

Skøn og lækker strikket cardigan fra Ichi i loose fit/pasform. Modellen fås i den flotteste karry-gule nuance. Cardiganen har en dyb v-udskæring og den lukkes af fire store knapper.
350 Kr 210 Kr

Ichi skjorte

Klassisk og smuk skjorte fra Ichi. Denne skjorte er i en lys creme/rosa farve med sorte prikker, som er et klassisk og stilsikkert print. Skjorten er i regular fit, dog med en længde som går til hofterne.
250 Kr 150 Kr

Ichi nederdel

Kortere flæse nederdel med feminin silhuet fra Ichi. Denne style fås i den flotteste og friske røde farve med et mønster af hvide prikker. Nederdelen har et bredt stykke over hofterne som skal sidde til, under hofterne udfolder skirtet sig i to flæser som giver god fylde.
350 Kr 210 Kr

Ichi jumpsuit

Er du på udkig efter den ultimative jumpsuit, som er anvendelig til både hverdag og fest, så er denne Lima jumpsuit fra Ichi det ultimative bud. Jumpsuiten er produceret i den blødeste jersey kvalitet med stræk, som gør den utrolig lækker at have på. Desuden er stylen med lange ærmer, elegant v-udskæring og smalle ben. Den har en indsnævring i taljen, som gør jumpsuiten rigtig klædelig. Jumpsuiten fås i sort.
500 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 250 Kr Max: 500 Kr
kr.250 kr.500