Søg
Filters

Ichi

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Ichi ihanke dress

Flot, anvendelig og lang kjole fra Ichi i et smukt sort og hvidt print. Ichi ihanke dress er med lange ærmer, rund udskæring med bånd samt indsnævring/elastik i taljen. Denne style er almindelig i størrelsen.
600 Kr

Ichi ihbikka dress

Skøn, let og fin kjole fra Ichi med kina krave samt lange ærmer. Der er stolpeluk hele vejen ned og manchet for enden af ærmerne. Der er tilhørende bindebånd rundt om livet samt underkjole. Ichi ihbekka dress fås i flot creme og grønt print. Denne style er almindelig i størrelsen.
500 Kr

Ichi ihlines ls4

Skøn strik fra Ichi. Ichi ihlines ls4 er med rund udskæring og lange ærmer. Desuden er strikken med rib-kanter ved udskæring, ærmer og forneden. En lækker hverdags strik som ikke kradser. Denne style er almindelig i størrelsen og fås her i en lys farve med lidt melering kaldet oxford tan.
500 Kr

Ichi ihlines ls4

Skøn strik fra Ichi. Ichi ihlines ls4 er med rund udskæring og lange ærmer. Desuden er strikken med rib-kanter ved udskæring, ærmer og forneden. En lækker hverdags strik som ikke kradser. Denne style er almindelig i størrelsen og fås her i en gul farve med lidt melering kaldet jojoba.
500 Kr

Ichi ihphiluca ls

Klassisk og blød rollneck fra Ichi. Blusen er med lange ærmer og høj hals. Ihphiluca ls er i en tynd og behagelig viskose kvalitet. En uundværlig del af basis garderoben dette efterår. Stylen er normal i størrelsen og fås her i farven tapioca.
250 Kr

Ichi ihphiluca ls

Klassisk og blød rollneck fra Ichi. Blusen er med lange ærmer og høj hals. Ihphiluca ls er i en tynd og behagelig viskose kvalitet. En uundværlig del af basis garderoben dette efterår. Stylen er normal i størrelsen og fås her i grøn i farven darkest spruce.
250 Kr

Ichi ihphiluca ls

Klassisk og blød rollneck fra Ichi. Blusen er med lange ærmer og høj hals. Ihphiluca ls er i en tynd og behagelig viskose kvalitet. En uundværlig del af basis garderoben dette efterår. Stylen er normal i størrelsen og fås her i sort.
250 Kr

ichi Iabeahi Krave

Super fin flæse-krave fra Ichi. Smid den over enhver sweater eller striktrøje eller pift eventuelt dine kjole op med lidt ekstra feminine toner.
200 Kr

Ichi Ihannie Vest

Super fed lang quiltet vest fra Ichi. Så smart form for overgangsjakke her til efteråret! Bemærk vi trækker først pengene, når ordren sendes afsted til jer.
900 Kr

Ichi IhCarina SH

Virkelig skøn skjorte fra Ichi i den smukkeste småmønstrede gule farve. Carina skjorten har et bredt schmock stykke ved ærmet, der afsluttes med en lille flæse. Over skulderen er den også pyntet med en større flæse, der giver et virkelig yndigt udtryk. desuden er den gennemknappet med kinakrave foroven. Brug den til et par flotte chinos eller en pæn sort buks. Er også meget velegnet under en strikvest, således det flotte ærme og dets detaljer virkelig kommer til udtryk.
450 Kr

Ichi Ihfelicain

Mega cool småternet skjorte fra Ichi. Skjorten er gennemknappet, har en brystlomme og er en smule oversize i pasform og størrelse. Brug den til skindleggings eller et par slidte jeans med et par fede støvler for et smart råt look.
450 Kr

Ichi ihgwenna jakke

Virkelig flot ternet uldfrakke fra Ichi. Gwenna jakken er gennemknappet, har krave foroven og har en brystlomme på den venstre side. Den er stor og oversize i både pasform og størrelse.
700 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 900 Kr
kr.200 kr.900