Søg

Ichi

ICHI blev grundlagt i 1999 i Kolding i Danmark og er i dag en del af den danske modekoncern DK Company. I mere end to årtier har ICHI leveret modetøj af høj kvalitet til en overkommelig pris.

ICHI hylder enkelhed og tilgængelighed. De ønsker, at deres tøj skal være let at forstå og identificere sig med.

Kollektionerne er modige, legende og feminine, og de håndtegnede printdesigns giver et personligt og unikt touch på tværs af de forskellige sæsoner. Med et stærkt fokus på detaljen kombineret med en stil, der udstråler frihed og rå femininitet, henvender ICHI sig til alle kvinder og sørger for, at de altid er et skridt foran.

De stræber efter, at alle vores kollektioner har et design, der afspejler tiden, favner bredt og samtidig har et poetisk og personligt touch.

"Nemt at bruge og nemt at elske" er den måde, man bedst beskriver ICHIs stil og særkende på.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

ICHI IXDUNA KJOLE

Fin, kort kjole fra Ichi. Kjole er loose fittet, en lille højkrave, ballonærmer med elastik ved ærmegabet samt syning ved høften der giver en ekstra skørt og dermed understreger a-faconen. 100% polyester
600 Kr 300 Kr

ICHI IXCHLOE SKJORTE

Super smuk A-shape skjorte fra Ichi med 3 overskæringer som giver skjorten et flot look. Skjorten er med løs pasform, lange ærmer, gennemknappet og med rund hals. Ichi Ixchloe skjorte er smart til både hverdag og festlige lejligheder. 65% Polyester 35% Bomuld.
400 Kr

ICHI IHJORDAN LS

Skøn strik fra ICHI. Ihjordan er normal i pasformen og er en løs model, som har lidt puf i skuldrene. Strikken har rib kant ved både halskrave, håndled og kant for neden. Style strikken udover kjoler for at få et mere '' afslappet '' look, eller brug en hvid klassik skjorte, for et mere feminin look. Produceret i 57% nylon, 20% uld, 18% mohair & 5% elastan.
500 Kr

ICHI IHMONIKA MS PULLOVER

Enkelt løsstrikket pullover fra Ichi. Strikken har fine, små pufærmer og en en gylden tråd i mønstret, der giver den lidt glimmer. 90% akryl, 10% metallisk garn
350 Kr

ICHI IHNEVELIN LS PULLOVER

Fin strik fra Ichi. Strikken har et fint hulmønstre, der giver den en lethed og feminint udtryk. 52% Akryl, 43% Polyester, 5% Uld
350 Kr

ICHI IHNEVELIN LS PULLOVER

Fin strik fra Ichi. Strikken har et fint hulmønstre, der giver den en lethed og feminint udtryk. 52% Akryl, 43% Polyester, 5% Uld
350 Kr

ICHI IHTANAE PANTS

Skøn bluse fra Ichi med striber i metaltråde, som giver en glimmereffekt. Ihtoronto ls er med lange ærmer, rund udskæring og rib. Produceret i 80% Viscose og 20% Metallisk garn.
350 Kr

ICHI IHTORONTO LS

Skøn bluse fra Ichi med striber i metaltråde, som giver en glimmereffekt. Ihtoronto ls er med lange ærmer, rund udskæring og rib. Produceret i 80% Viscose og 20% Metallisk garn.
400 Kr 200 Kr

ICHI IHRIANNA JUMPSUIT

Skøn buksedragt fra Ichi i sort med glimmertråde. Ihrianna jumpsuit er med lange ærmer, v-udskæring, indsnævring i taljen og vidde i ben. Stylen er produceret i 93% polyester og 7% elastan.
600 Kr 300 Kr

ICHI IHGAIL CARDIGAN

Dejlig, tynd cardigan i sort fra Ichi i en skøn viskose kvalitet. Ihgail cardigan har de fineste perleknapper. Denne skønne cardigan har let puf i ærmerne. Produceret i 89% viskose og 11% nylon.
500 Kr

ICHI IHGLADIS JACKET

Skøn, lysegrå uldfrakke fra Ichi med krave, knapper hele vejen ned samt lommer. Ihgladis jacket er regular i pasformen og har en cirka længde til knæene. Jakken er produceret i 52% Polyester og 48% Uld. Foret er produceret i 100% Polyester.
1100 Kr 500 Kr

ICHI IHEFIIE DRESS

Ihefiie er en kjole fra Ichi som falder virkelig godt. Kjolen er med V-hals og knappelukning ned til taljen, hvilket gør den ammevenlig. Der er placeret små fine sten rundt omkring på kjolen, som giver den et super fint look. Kjolen er normal i størrelsen og fås i sort. Produceret i 100% polyester.
500 Kr 250 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 200 Kr Max: 700 Kr
kr.200 kr.700
Filters
Sort
display