Søg
Filters

Ichi

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Ichi t-shirt kjole

Utrolig lækker hverdags kjole fra Ichi. En klassisk t-shirt kjole i loose fit/pasform i en lækker mesh kvalitet. Modellen fås både i en klassisk, ensfarvet sort og i en rosa/rød stribet version. En super anvendelig style med en taknemmelig pasform som klæder de fleste kvinder.
300 Kr

Ichi top

Fin off-shoulder top fra Ichi. Toppen er med flæse detalje foroven og fås i den fineste gule farve. En rigtig god top til foråret og sommeren, med en rummelig og casual pasform.
150 Kr

Ichi tee

Flot stribet t-shirt fra Ichi. En klassisk t-shirt i loose fit/pasform i mesh kvalitet. Modellen fås i denne stribede version, som består af en rosa grundfarve med rødlige og hvide striber. En rigtig forår/sommer-farvekombination.
250 Kr

Ichi strik cardigan

Skøn og lækker strikket cardigan fra Ichi i loose fit/pasform. Modellen fås i den flotteste karry-gule nuance. Cardiganen har en dyb v-udskæring og den lukkes af fire store knapper.
350 Kr

Ichi skjorte

Anvendelig og flot skjorte fra Ichi. Denne skjorte fås i en frisk gul farve, som er perfekt til foråret. Denne style er fuldstændig klassisk og normal i pasformen.
200 Kr

Ichi skjorte

Klassisk og smuk skjorte fra Ichi. Denne skjorte er i en lys creme/rosa farve med sorte prikker, som er et klassisk og stilsikkert print. Skjorten er i regular fit, dog med en længde som går til hofterne.
250 Kr

Ichi nederdel

Kortere flæse nederdel med feminin silhuet fra Ichi. Denne style fås i den flotteste og friske røde farve med et mønster af hvide prikker. Nederdelen har et bredt stykke over hofterne som skal sidde til, under hofterne udfolder skirtet sig i to flæser som giver god fylde.
350 Kr

Ichi nederdel

Flot midi skirt med feminin silhuet fra Ichi. Denne style er en lang nederdel med elastik i taljen. Nederdelen følger kroppens form og falder fra hofterne og ned i få draperinger. Nederdelen fås i denne dybe og flotte blå nuance med prik. Skirtet har en taknemmelig pasform og klæder de fleste.
500 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 150 Kr Max: 500 Kr
kr.150 kr.500