Søg

INWAER VAWAIW BLOUSE

Fin skjortebluse fra Inwear i polyester. Blusen er transparent med sorte prikker. De lange ærmer har puf og en smule ballon-effekt der afsluttes med elastik. Blusen lukkes med en guldfarvet knap i nakken. En bluse der kan bruges til både hverdag og fest. Blusen findes i mørkeblå, lyseblå og cremefarvet.
Producent: Inwear
Tilgængelighed: Venligst vælg påkrævede attributter
SKU: VawaIW blouse
  • *
  • *
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
400 Kr
320 Kr
decrease increase
*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

MODSTRÖM GRYFFIN PRINT SKJORTE

Smuk, blomstret skjorte i genanvendt polyester fra Modström. Gryffin print shirt har stofbetrukne knapper og en lille flæsekant i halsen. Materialet er transparent som gør, at den både kan bruges til hverdag og fest. 100% Recycled Polyester
650 Kr 325 Kr

ICHI IHCARINA SKJORTE

Virkelig skøn skjorte fra Ichi i den smukkeste småmønstrede gule farve. Carina skjorten har et bredt schmock stykke ved ærmet, der afsluttes med en lille flæse. Over skulderen er den også pyntet med en større flæse, der giver et virkelig yndigt udtryk. desuden er den gennemknappet med kinakrave foroven. Brug den til et par flotte chinos eller en pæn sort buks. Er også meget velegnet under en strikvest, således det flotte ærme og dets detaljer virkelig kommer til udtryk.
450 Kr 225 Kr

SNEAKY FOX MAC LEOPARD STRØMPEBUKS

Mac Leopard strømpebuks fra Sneaky Fox. Strømpebuksen fås i sort med leopard print og er onesize.
200 Kr

STINE A PETIT LOVE HEART EARRING

Ørestik med hjerte-motiv i fronten, som er udfyldt med gul emalje. Motivet i fronten måler 3 mm. i højden, 3 mm. i bredden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
165 Kr
Filters
Sort
display