Søg
Filters

Inwear

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Inwear EloIW Skirt

Nederdel fra Inwear i en lækker uldkvalitet. EloIW skirt har pencil shape pasform samt en mellem talje højde og en længde til cirka midt på låret. Nederdelen fås i creme farve med et stort, ternet print i lyserød og sort. Den tykke uldkvalitet gør at nederdelen sagtens kan bruges til hverdag, eventuelt med en chunky strik.
700 Kr

Inwear LoganIw Short Dress

Smuk kjole fra Inwear i pink og hvidt hexagon print. Logan short dress har lange ærmer, høj hals med knappeluk og v-udskæring. Kjolen er straight i pasformen og almindelig i størrelsen. Kjolen har fine guldknapper ved hals og ærmer. En elegant kjole som kan bruges til fest med strømpebukser og høje sko. Style den til hverdag over skinny jeans og eventuelt med en chunky strik over.
800 Kr

Inwear LouisIW V-blouse

Klassisk og elegant skjortebluse fra Inwear i mørkeblå med pinstripe print. Louis v-blouse har lange ærmer, v-udskæring samt krave. Blusen er almindelig i pasformen. En fin skjorte som både kan styles til jeans og strik til hverdag eller til skirts og fine sko til fest.
500 Kr

Inwear PapinaIW Oneck Pullover

Papina Pullover Marina fra Inwear er en lækker strik med lange ærmer, rund udskæring og relaxed fit. En virkelig dejlig, varm og anvendelig style til denne sæson. Strikken fås i flot lyseblå farve. Brug den til både bukser og nederdelen og style den eventuelt med en hvid skjorte under.
1000 Kr

Inwear OzaraIw Skirt

OzaraIw skirt fra Inwear i sort med glimmer. Nederdelen er i pencil form, med elastik i taljen samt en længde til omkring knæene. En god og anvendelig style, som kan styles op og ned efter anledning med enten en fin bluse eller strik.
500 Kr

Inwear ClariceIW dress

Smuk, lang kjole fra Inwear i grøn med et rosa og mørkegul print. ClariceIw dress har lange ærmer og bånd i taljen, som kan spændes ind. Kjolen har hægte ved halsen, så den både kan bruges med o-udskæring og v-udskæring. En flot kjole i fine efterårs/vinter farver, som både kan bruges til fest, men også styles til hverdag med en strik over og sneakers eller støvler.
1000 Kr 500 Kr

Inwear ClaraIW bluse

Smuk bluse fra Inwear i en lys, creme farve med shine i stoffet. ClaraIw blouse har lange ærmer, v-udskæring og utrolig fine detaljer ved ærmerne. Blusen er almindelig i pasform og størrelse. En meget anvendelig style, som nemt kan dresses op og ned efter anledning.
600 Kr 300 Kr

Inwear MaijaIW Suit pants

Klassiske og flotte bukser fra Inwear med en satin stribe i siderne i samme nuance som buksen. MaijaIW suit pants har regular waist og er normale i pasform og størrelse. Perfekte bukser til lidt pænere brug, men kan også sagtens styles til hverdag. Findes her i grøn, men forhandles også i sort.
800 Kr 400 Kr

Inwear MaijaIW Suit pants

Klassiske og flotte bukser fra Inwear med en satin stribe i siderne i samme nuance som buksen. MaijaIW suit pants har regular waist og er normale i pasform og størrelse. Perfekte bukser til lidt pænere brug, men kan også sagtens styles til hverdag. Findes her i sort, men forhandles også i grøn.
800 Kr 400 Kr

Inwear Abril Nica pant

Den populære Nica pants i en ny grøn farve med med smart sort leo-print. Buksen er i den klassiske nica pasform, som er afslappet og med normal talje og ankel længde.
900 Kr 450 Kr

Inwear PapinaIW Oneck Pullover Yellow

Denne strik fra Inwear er et musthave til efteråret. Den er fuldstændig klassisk i form og snit. Papina Pullover fra Inwear er med o-neck og fine kanter. Få den her i en flot gule/orange farve, som er populær for sæsonen. En strik i lækker, blød og behagelig kvalitet.
1000 Kr 500 Kr

Inwear Siri jumpsuit

Olivengrøn jumpsuit i klassisk snit og blødt materiale.
900 Kr 450 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 2000 Kr
kr.200 kr.2000