Søg
Filters

Inwear

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Inwear RobertaIW Shirt

Smuk skjorte fra Inwear i brun med et print af små, hvide blade. Skjorten er produceret i lækker og behagelig viskose med shine. Skjorten er med lange ærmer, krave samt stolpe-lukning med knapper. Der er små slidser for enden samt ved ærmerne.
700 Kr 560 Kr

Inwear RobertaIW Skirt

Smuk nederdel fra Inwear i brun med et print af små, hvide blade. Skirtet er produceret i lækker og behagelig viskose med shine. Roberta skirt er i midi længde med elastik i taljen. Nederdelen er i a-shape og normal i størrelsen. Brug den til forår/sommer med en hvid t-shirt, denim jakke og sandaler. Eller style den til fest med en fin top og lækre sko.
800 Kr 640 Kr

Inwear MykaIW T-shirt

Fin stribet t-shirt fra Inwear. MykaIw t-shirt er med korte ærmer, runde udskæring og i regular fit. T-shirten fås med lysegule striber eller rosa striber. En perfekt t-shirt til foråret og sommeren i bomuld og modal.
250 Kr 200 Kr

Inwear AlanIw dress

AlanIw dress fra Inwear i mørkeblå. Kjolen har lange ærmer, v-udskæring samt et bånd i taljen. En klassisk og fin kjole i en lækker kvalitet med stræk. Kjolen har en feminin pasform og en længde til omkring knæene. En rigtig fin kjole som kan gå an til både hverdag og fest.
800 Kr 640 Kr

Inwear AlanoIW Wrap Blouse

Inwear AlanoIW Wrap Blouse i mørkeblå. En virkelig fin bluse med wrap/drapering foran. Blusen er tight fit i pasformen og fremstillet i en dejlig modal kvalitet. Anvendelig til både hverdag og fest. En enkel og klassisk bluse med et twist.
500 Kr 400 Kr

Inwear KasyaIW Skirt

Smuk maxi skirt fra Inwear i farven cinnamon/rust. Kasyiw skirt er en lang nederdel med draperinger samt elastik i taljen. Stylen er anvendelig til en festlig lejlighed, men kan også bruges til hverdag. Style nederdelen med en chunky strik og sneakers/støvler.
900 Kr 720 Kr

Inwear MiraIW Pullover

Inwear MiraIw pullover er en let og behagelig pullover og fås i farven camel. Blusen har 7/8 ærmer, rund udskæring samt rib-kanter. MiraIw pullover har en loose pasform og kan med fordel bruges ud over skjorter, men også anvendelig som bluse alene. En unødvendig style i basis-/hverdagsgarderoben.
400 Kr 320 Kr

Inwear MiraIW Pullover

Inwear MiraIw pullover er en let og behagelig pullover og fås mørkeblå. Blusen har 7/8 ærmer, rund udskæring samt rib-kanter. MiraIw pullover har en loose pasform og kan med fordel bruges udover skjorter, men også anvendelig som bluse alene. En unødvendig style i basis/hverdags garderoben.
400 Kr 320 Kr

Inwear MolliIw Shirt

MolliIw shirt fra Inwear. Skjorten har lange ærmer, knapper hele vejen ned, rund udskæring samt en lille flæse-detalje ved udskæringen. Skjorten er klassisk i pasformen med en løs talje. Fremstillet i en behagelig bomulds-kvalitet. Skjorten fås i hvid med blå striber.
500 Kr 250 Kr

Inwear MolliIw Shirt

MolliIw shirt fra Inwear. Skjorten har lange ærmer, knapper hele vejen ned, rund udskæring samt en lille flæse-detalje ved udskæringen. Skjorten er klassisk i pasformen med en løs talje. Fremstillet i en behagelig bomulds-kvalitet. Skjorten fås i hvid med camel farvet striber.
500 Kr 250 Kr

Inwear MonaIW Jumpsuit

Cool jumpsuit fra Inwear i lys camel. Jumpsuiten har kortere ærmer, fede lynlås detaljer, lommer samt indsnævring i taljen. Pasformen er casual/loose fit og den er i fuld længde. MonaIW jumpsuit har desuden opsmøg ved ærmer og ben som giver et afslappet udtryk. Stylen er fremstillet i bomuld.
1300 Kr 1040 Kr

Inwear RindaIW Top

Klassisk og elegant top fra Inwear i en smuk oliven-grøn farve. RindaIW top har v-udskæring, korte ærmer samt knap-lukning i nakke. Desuden har tekstilet shine. En fin og anvendelig top som kan styles til både hverdag og fest.
300 Kr 240 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 2000 Kr
kr.200 kr.2000