Søg
Filters

Inwear

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

InWear Karloiw Blouse

Smuk, cremefarvet bluse fra Inwear. Karloiw blouse har en relativt dyb v-udskæring med pyntesløjfe foroven og pufærmer afslutte med elastik. Skrukturen er creppet i et silkeagtigt udtryk. Pasformen er og størrelse er normal. Brug den til et par chinos både til arbejde og fest.
500 Kr

InWear Karloiw Blouse

Smuk, sort bluse fra Inwear. Karloiw blouse har en relativt dyb v-udskæring med pyntesløjfe foroven og pufærmer afslutte med elastik. Skrukturen er creppet i et silkeagtigt udtryk. Pasformen er og størrelse er normal. Brug den til et par chinos både til arbejde og fest.
500 Kr

Inwear Katerina Dress

Helt vildt fantastisk kjole fra Inwear i det skønneste prikkede og puffede chiffon. Kjolen er i et niveauinddelt snit, rund hals og knappelukning i nakken. Desuden er den foret med en blå kjole af viscose, som det yderste lag er fastsyet i.
1000 Kr

Inwear maisieiw blouse

Maisieiw blouse er en virkelig smuk og unik bluse fra Inwear. Blusen er med båd-udskæring samt lange ærmer med store ballonærmer og elastik. Desuden er blusen i rib struktur med delt smock. En virkelig flot bluse til fest, men kan også nedtones ved at style den under en strikvest. Pasformen er almindelig med facon, men ikke stramt siddende.
700 Kr

Inwear picaiw blouse

Fineste bluse fra Inwear i et creme og sort meleret print. Picaiw bluse har en høj hals, lange ærmer med ballonærmer samt peplum facon i bunden. I blusen er der derudover den fineste smock/elastik struktur, pånær ved ærmer og peplum. Blusen er produceret i viskose og er slim fit i pasformen.
700 Kr 560 Kr

Inwear sanniaiw pullover

Sanniaiw er den flotteste strik fra Inwear. Den fås i en fin lys farve med melering. SanniaIW pullover er i en dejlig uldblanding. Strikken har høj hals, ribkanter ved halsen. Modellen er let og løs, og er helt perfekt til brug i hverdagene eller over en kjole. Den har en normal pasform og længde, men er en smule oversize.
1000 Kr 800 Kr

Inwear siviw rollneck pullover

Lys strik bluse fra InWear. SivIW Roleneck Pullover har lange tætsiddende ærmer, høj hals og er lavet i uld blanding med rib struktur. Pasformen er tætsiddende, men uden at den føles stram, da den er strækbar. Desuden er der detajle på ærmerne med en lang rib og slids. En fin og lun basisbluse, der er nem at style til forskellige outfits. Eventuelt under kjoler med dyb udskæring eller under veste. Fås her i powder beige.
600 Kr

Inwear siviw rollneck pullover

Strik bluse fra InWear. SivIW Roleneck Pullover har lange tætsiddende ærmer, høj hals og er lavet i uld blanding med rib struktur. Pasformen er tætsiddende, men uden at den føles stram, da den er strækbar. Desuden er der detajle på ærmerne med en lang rib og slids. En fin og lun basisbluse, der er nem at style til forskellige outfits. Eventuelt under kjoler med dyb udskæring eller under veste. Fås her i sort.
600 Kr

Inwear sumaiw cardigan

Lækker strik cardigan fra Inwear. SumaIW har lange ærmer med rib detalje på det nederste stykke af armen. Dette gør er den er ekstra tætsiddende her, og kan ligeledes nemt bukkes op. Det fine rib-stykke går igen nede langs kanten. Cardiganen går til omkring knæet og er perfekt hyggelig til denne sæson. Strikken fås her i en flot lys farve kaldet powder beige.
1200 Kr

Inwear sumaiw cardigan

Lækker strik cardigan fra Inwear. SumaIW har lange ærmer med rib detalje på det nederste stykke af armen. Dette gør er den er ekstra tætsiddende her, og kan ligeledes nemt bukkes op. Det fine rib-stykke går igen nede langs kanten. Cardiganen går til omkring knæet og er perfekt hyggelig til denne sæson. Strikken fås her i sort.
1200 Kr

Inwear virgoiw pants

Smukkeste bukser fra Inwear i ribbet velour. Virgoiw pants er i fuld længde, har bredt bæltestykke med stropper samt lommer foran. Buksen er lavet i den klassiske bootcut pasform, hvor bukserne sidder tæt om hofter og lår, men har meget vidde i benene. Buksen fås i den flotteste brunlige farve kaldet winter beige.
800 Kr

Inwear Sulaiw pullover

SulaIW pullover fra inwear er med højhals og har den fineste detalje ved ærmerne. Strikken har lidt ballon ærmer i bunden og er normal i størrelsen.
1100 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 2000 Kr
kr.200 kr.2000