Søg
Filters

Inwear

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Inwear buks

Den perfekte forårs-buks fra Inwear. Ditte Twill pants er cropped style med slim fit og lige ben. Buksen fås i denne flotte lyserøde farve og består af en lækker bomuldskvalitet med stræk.
700 Kr

Inwear buks

Denne buks fra Inwear er I en let og stretchy kvalitet, som er utrolig behagelig at have på. Nica pants er med enkle detaljer, såsom elastisk talje bagpå, lynlåse i sølv og rib i buksekanterne. Buksen er i fuld længde med lynlåselukning samt bæltestropper.
800 Kr

Inwear buks

Inwear suit-buks med et casual look. Denne buks er med ekstra længde. Nica Long pants er i en blød og stretchy kvalitet som gør buksen lækker at have på hele dagen. Buksen er med regular fit, rib-detaljer, dekorative baglommer samt sølv lynlåse.
800 Kr

Inwear kjole

Står du og skal til et bryllup eller andre festlige begivenheder denne sæson, så er denne maxi kjole fra Inwear lige sagen. Hepburn dress er produceret i 100% silke. Kjolens overdel har et skjorte look med krave og lange ærmer. Skirtet har en a-form og et fint fald fra taljen. Kjolen fås i dette smukke print bestående af store blomster i blå, røde, lyse og orange nuancer. Friskt og smukt.
2000 Kr

Inwear kjole

Fin grøn kjole med hvide prikke fra Inwear. Hester dress har lange, transparente ærmer, mellemlang længde og wrap-effekt med bånd i taljen. En super anvendelig og størrelsessvarende style.
800 Kr

Inwear kjole

Smuk maxi kjole fra Inwear. Hollis dress er en super flot style, hvor overdelen er i skjorte-look med krave og indsnævring ved håndleddene for voluminøse ærmer. Kjolen har et bånd i taljen, som kan justeres for at få mere form, men kan også bruges oversize. Kjolen fås i denne dybe og friske gule forårs-farve.
1100 Kr

Inwear kjole

Smuk maxi kjole fra Inwear. Hayden dress har grøn grundfarve med småt, lyst blomsterprint. Kjolen har lange og transparente ærmer, rund udskæring og elastik/indsnævring i taljen. En rigtig fin og frisk kjole til foråret samt sommer.
900 Kr

Inwear kjole

Fin lang skjortekjole fra Inwear. Heloise dress har en sart lyserød grundfarve med grønne, tynde striber. Kjolen har fine detaljer bestående af knapper hele vejen ned samt et bælte i taljen som kan justeres.
900 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 100 Kr Max: 2000 Kr
kr.100 kr.2000