Job hos butik mood

Butiksassistent

 

Trives du i en dynamisk hverdag, hvor dine arbejdsopgaver er både varierende og udfordrende? Brænder du samtidig for, at yde en personlig og nærværende betjening, hvor kundeoplevelsen altid er i centrum? Så er du måske den vi står og leder efter.


Lige nu søger vi en salgs-/butiksassistent til vores butik i Odense Centrum. Hos Mood forhandler vi et bredt udvalg af tøj, sko og accessories fra anerkendte brands som Basic Apparel, Modström, La Rouge, Freequent, Object, Coster Copenhagen, My Essential Wardrobe, STINE A, Re:Designed, Angulus og Pavement. Som virksomhed har vi fokus på miljø- og klimaproblematikken og konsekvensen af de fortsatte klimaforandringer. Vi forsøger derfor at gøre op med "køb og smid væk"-kulturen, hvorfor vores sortiment bærer præg af enkle og harmoniske styles, der er uundværlige i basisgarderoben. Vores ambition er, at kunne tilbyde vores kunder en komplet og alsidig hverdagsgarderobe og kollektioner der kan bæres sæson efter sæson.

 

STILLINGEN

En stilling som butiksassistent hos butik mood, handler om meget mere end bare salg. Du vil blive klædt på til at kunne vejlede vores kunder på en nærværende og passioneret måde. Du vil få et indgående kendskab til vores forskellige brands og produktsortiment samt en forståelse for tidens trends og tendenser inden for modebranchen. Stillingen er i Odense C - en lille hyggelig by med et bredt udvalg afbutikker, caféer og restauranter.

Som butiksassistent hos butik mood ser vi, at du udviser engagement og har mod på at bidrage med nye input og idéer til butiksoptimering og den daglige drift. Som en del af stillingen skal være med til at skabe rammerne for vores digitale tilstedeværelse. Desuden vil du i samarbejde med dine kollegaer stå for ordrebehandling og den digitale kundeservice. 

Stillingen vil være på 15-20 timer om ugen (1-2 hele dage) og med fast vagt hver anden lørdag. I ferieperioder kan vi ofte tilbyde flere timer.

 

PRIMÆRE ANSVARSOMRÅDER

- Kundevejledning- og rådgivning

- Præsentation af produkter

- Kassebetjening

- Modtagelse af varer

- Trimning- samt rengøring af butik

- Besvarelse af henvendelser via mail og tlf.

 

DIN PROFIL

Vi ser gerne at du er udadvendt, ansvarsbevidst og struktureret og kan bevare overblikket i travle perioder. Vi forestiller os, at du har en interesse for detal- og modebranchen og det er kun et plus hvis du har erfaring inden for butik og salg.

 

VI TILBYDER

Som butiksassistent hos butik mood bliver du en del af et nærværende og humørfyldt team. Vi sørger for, at du kommer godt fra start og garanterer en spændende rejse, som giver mulighed for udvikling i den retning du selv ønsker. Vi tilbyder dig en dagligdag med spændende udfordringer og ansvarsfulde opgaver, der bidrager til din personlig og praktiske udvikling.

Som arbejdsplads værdsætter vi initiativ og kreative inputs - og omsætter hurtigt ideer til virkelighed.

Brænder du for at arbejde med salg og service, hvor kundeoplevelsen er i centrum - og kan du identificere dig selv med ovenstående? Så er du måske den vi står og mangler i vores team.

 

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

CV og ansøgning sendes til os via. mail: [email protected] - Att. Bianca Kronberg Rubæk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bianca på tlf. 28 30 03 14. Vi afholder løbende samtaler og vil fjerne stillingsopslaget, når den rette kandidat er fundet. 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansættelse: 15-20 timer/ugen