Søg
Filters

Jumpsuit

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Ichi jumpsuit

Er du på udkig efter den ultimative jumpsuit, som er anvendelig til både hverdag og fest, så er denne Lima jumpsuit fra Ichi det ultimative bud. Jumpsuiten er produceret i den blødeste jersey kvalitet med stræk, som gør den utrolig lækker at have på. Desuden er stylen med lange ærmer, elegant v-udskæring og smalle ben. Den har en indsnævring i taljen, som gør jumpsuiten rigtig klædelig. Jumpsuiten fås i sort.
500 Kr 400 Kr

Inwear Siri jumpsuit

Olivengrøn jumpsuit i klassisk snit og blødt materiale.
900 Kr 450 Kr

Ichi jumpsuit

Ihalba JS er den fedeste jumpsuit fra Ichi i skjortelook. Jumpsuiten findes i grøn. Ihalba JS er med krave, knapper hele vejen ned foran samt længe ærmer. Som en fin detalje har jumpsuiten et bælte i taljen, chunky lommer på brystet og baglommer. Pasformen er baggy, men kan også styles tætsiddende, hvis man eventuelt går en størrelse ned.
700 Kr 560 Kr

Inwear MonaIW Jumpsuit

Cool jumpsuit fra Inwear i lys camel. Jumpsuiten har kortere ærmer, fede lynlås detaljer, lommer samt indsnævring i taljen. Pasformen er casual/loose fit og den er i fuld længde. MonaIW jumpsuit har desuden opsmøg ved ærmer og ben som giver et afslappet udtryk. Stylen er fremstillet i bomuld.
1300 Kr 1040 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 500 Kr Max: 1300 Kr
kr.500 kr.1300