Søg
Filters

Kjoler

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GANNI kjole

Den fineste kjole fra Ganni. Denne kjole er i den populære ”baby doll” pasform. F2904 er med lange ærmer med lille flæse ved håndleddene, og har en udskæring med hægte ved halsen. Kjolen falder fra brystet og ned og er meget rummelig. Den fås i et sort/sart rosa zebra print.
1500 Kr

GANNI maxi kjole

Flot, sort og lang kjole fra Ganni i mesh kvalitet og små velourprikker. Kjolen har en afrundet høj udskæring, transparente ærmer og en indsnævring i taljen. Selve toppen og skirtet er i dobbelt mesh kvalitet og derfor ikke gennemsigtigt.
1800 Kr

GANNI wrap dress

Goldstone Crepe, Denne slå-om-kjole fra Ganni er en klassiker som mærket de sidste sæsoner har produceret i flere forskellige styles og print. Nu er Goldstone Crepe F3335 fra Ganni kommet i et nyt mønster med to nye farve kombinationer i form af gul og sort samt rød og hvid. Kjolen er med v-udskæring, trekvarte ærmer og wrap-effekt med bånd i taljen. Kjolen kan med fordel bruges alene til fest med et par fine sko. Brug ellers kjolen med en tshirt under, eller brug den under en striktrøje med seje sneakers til hverdag. Denne model har været populær længe og vil fortsat komme.
5000 Kr

GANNI strik

The Julliard Mohair, tilføjer volumen. Strikken er størrelsessvarende. The Julliard Mohair strik er lavet i de fineste lyse og gullige nuancer, som giver et rigtigt fint spil. Styles til et par fede jeans for et lækkert hverdags look.
0 Kr

GANNI skjorte-kjole

Lang skjorte-skjole i det flotteste blomsterprint fra Ganni. Kjolen har sort grundfarve og et blomsterprint i rosa/røde nuancer.
1300 Kr

GANNI kjole

Leder du efter den perfekte kjole, så er denne style fra Ganni et rigtigt godt bud. Kjolen er fuldstændig klassisk i pasform og snit samt har et fint lille fald fra kroppen. Den er normal i størrelsen. F2988 er med lange ærmer og fine flæse-detaljer ved ærmer og skirt. Den piftes op af den flotteste røde farve med et print af sorte små prikker.
1000 Kr

GANNI midi dress

Elm Georgette, smuk mellem lang kjole fra GANNI. Style F3177 har en elegant v-udskæring samt trekvart lange ærmer. Snittet skærer under brystet og medvirker til at kjolen
0 Kr

Inwear kjole

Står du og skal til et bryllup eller andre festlige begivenheder denne sæson, så er denne maxi kjole fra Inwear lige sagen. Hepburn dress er produceret i 100% silke. Kjolens overdel har et skjorte look med krave og lange ærmer. Skirtet har en a-form og et fint fald fra taljen. Kjolen fås i dette smukke print bestående af store blomster i blå, røde, lyse og orange nuancer. Friskt og smukt.
2000 Kr

Inwear kjole

Fin grøn kjole med hvide prikke fra Inwear. Hester dress har lange, transparente ærmer, mellemlang længde og wrap-effekt med bånd i taljen. En super anvendelig og størrelsessvarende style.
800 Kr

Inwear kjole

Smuk maxi kjole fra Inwear. Hollis dress er en super flot style, hvor overdelen er i skjorte-look med krave og indsnævring ved håndleddene for voluminøse ærmer. Kjolen har et bånd i taljen, som kan justeres for at få mere form, men kan også bruges oversize. Kjolen fås i denne dybe og friske gule forårs-farve.
1100 Kr

Inwear kjole

Smuk maxi kjole fra Inwear. Hayden dress har grøn grundfarve med småt, lyst blomsterprint. Kjolen har lange og transparente ærmer, rund udskæring og elastik/indsnævring i taljen. En rigtig fin og frisk kjole til foråret samt sommer.
900 Kr

Inwear kjole

Fin lang skjortekjole fra Inwear. Heloise dress har en sart lyserød grundfarve med grønne, tynde striber. Kjolen har fine detaljer bestående af knapper hele vejen ned samt et bælte i taljen som kan justeres.
900 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 0 Kr Max: 5000 Kr
kr.0 kr.5000