Søg
Filters

Kjoler

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GANNI kjole

Den fineste kjole fra Ganni. Denne kjole er i den populære ”baby doll” pasform. F2904 er med lange ærmer med lille flæse ved håndleddene, og har en udskæring med hægte ved halsen. Kjolen falder fra brystet og ned og er meget rummelig. Den fås i et sort/sart rosa zebra print.
1500 Kr 1050 Kr

GANNI maxi kjole

Flot, sort og lang kjole fra Ganni i mesh kvalitet og små velourprikker. Kjolen har en afrundet høj udskæring, transparente ærmer og en indsnævring i taljen. Selve toppen og skirtet er i dobbelt mesh kvalitet og derfor ikke gennemsigtigt.
1800 Kr 1260 Kr

GANNI kjole

Leder du efter den perfekte kjole, så er denne style fra Ganni et rigtigt godt bud. Kjolen er fuldstændig klassisk i pasform og snit samt har et fint lille fald fra kroppen. Den er normal i størrelsen. F2988 er med lange ærmer og fine flæse-detaljer ved ærmer og skirt. Den piftes op af den flotteste røde farve med et print af sorte små prikker.
1000 Kr 700 Kr

GANNI midi dress

Elm Georgette, smuk mellem lang kjole fra GANNI. Style F3177 har en elegant v-udskæring samt trekvart lange ærmer. Snittet skærer under brystet og medvirker til at kjolen
1500 Kr 1050 Kr

Inwear kjole

Står du og skal til et bryllup eller andre festlige begivenheder denne sæson, så er denne maxi kjole fra Inwear lige sagen. Hepburn dress er produceret i 100% silke. Kjolens overdel har et skjorte look med krave og lange ærmer. Skirtet har en a-form og et fint fald fra taljen. Kjolen fås i dette smukke print bestående af store blomster i blå, røde, lyse og orange nuancer. Friskt og smukt.
2000 Kr 1200 Kr

Inwear kjole

Smuk maxi kjole fra Inwear. Hollis dress er en super flot style, hvor overdelen er i skjorte-look med krave og indsnævring ved håndleddene for voluminøse ærmer. Kjolen har et bånd i taljen, som kan justeres for at få mere form, men kan også bruges oversize. Kjolen fås i denne dybe og friske gule forårs-farve.
1100 Kr 660 Kr

Inwear kjole

Fin lang skjortekjole fra Inwear. Heloise dress har en sart lyserød grundfarve med grønne, tynde striber. Kjolen har fine detaljer bestående af knapper hele vejen ned samt et bælte i taljen som kan justeres.
900 Kr 540 Kr

Basic Apparel kjole

Nova dress er den fineste sommerkjole fra Basic Apperal. Kjolen er med korte ærmer og en afslappet pasform, der gør at den hverken skal sidde slim eller meget løst, hvilket er klædeligt for de fleste. Kjolen fås i en flot blå farve med lyst print.
600 Kr

Basic Apparel kjole

Rebekka dress organic tee er et musthave til sommer. Kjolen er lang og med slids i siderne. En virkelig god og blød basis style, som både kan fås i en lysere rødlig nuance eller i navy blå.
300 Kr

Basic Apparel kjole

Saga dress fra Basic Apparel er den ultimative sommerkjole. Det er en t-shirt kjole som er virkelig behagelig at have på grundet bomuldskvaliteten og den rummelige pasform. Den fås i denne strib i en kombination af rå hvid og sort.
400 Kr

Basic Apparel kjole

Tyra kjolen er en sand favorit. Kjolen har et loose fit over hofte og bagdel. Den er med trekvarte ærmer og v-udskæring. Den fås i farven Navy poeny som er en flot mellem blå/kobolt blå nuance.
500 Kr

Basic Apparel kjole

Penny dress er en let og luftig kjole i en utrolig behagelig kvalitet. Kjolen kan være perfekt til stranden, men kan også styles over et par jeans. Kjolen er med v-hals, drop down skuldre, og et længere "kort" ærme med bredde. Kjolen fås i navy strib.
550 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 300 Kr Max: 2100 Kr
kr.300 kr.2100