Søg

Kjoler & jumpsuits

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

ICHI IHRIANNA JUMPSUIT

Skøn buksedragt fra Ichi i sort med glimmertråde. Ihrianna jumpsuit er med lange ærmer, v-udskæring, indsnævring i taljen og vidde i ben. Stylen er produceret i 93% polyester og 7% elastan.
600 Kr

ICHI IHEFIIE DRESS

Ihefiie er en kjole fra Ichi som falder virkelig godt. Kjolen er med V-hals og knappelukning ned til taljen, hvilket gør den ammevenlig. Der er placeret små fine sten rundt omkring på kjolen, som giver den et super fint look. Kjolen er normal i størrelsen og fås i sort. Produceret i 100% polyester.
500 Kr

ICHI IHARIA DRESS

Smuk kjole fra Ichi med super fine detaljer og en dejlig pasform. Iharia dress fås i en flot lys farve med shine som kaldes frosted almond. Kjolen har krave, knapper og 3/4 dele ærmer med elastik og volumen. Produceret i 85% viskose og 15% polyester.
500 Kr

CONTINUE CPH AGATE SMALL CHECK DRESS

Agate dress fra Continue er en fin kjole i sort/sand små-ternet print. Der er fine flæser i halsen og v-udskæring. Der er elastik forenden af ærmerne og flæser i nederste kant. Produceret i 46%Polyester, 42% Viscose, 12% Nylon.
700 Kr

GANNI F5066 MINI DRESS *VAREN ER KUN TILGÆNGELIG I FYSISK BUTIK*

Fin, enkelt kjole fra Ganni. Kjolen har et aftageligt bindebånd og ballonærmer der afsluttes med elastik. 53% Viskose, 47 % ECOVERO Viskose. Denne style er fremstillet af 47 % LENZING™ ECOVERO™, en mere bæredygtig viskosefiber, som har en dokumenteret lav miljøpåvirkning og har fået miljømærket EU-Blomsten. LENZING™ ECOVERO™-fibre er lavet af træ og træmasse fra ansvarligt skovbrug fra certificerede og kontrollerede kilder ved hjælp af en fremstillingsproces, der giver op til 50 % mindre udledning og vandpåvirkning i forhold til traditionel viskose.
1300 Kr

GANNI F5773 SILK STRETCH SATIN KJOLE *VAREN ER KUN TILGÆNGELIG I FYSISK BUTIK*

Super smuk minikjole fra Ganni. Kjolen er figursyet med markeret tajle i rynkeeffekt og ballonærmer. Kjolen er i det lækreste silkesatin i letvægtskvalitet med let stretch med klassisk GANNI-hesteprint. Nyt GANNI print til FW20 med indflettet logo
3000 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 300 Kr Max: 3000 Kr
kr.300 kr.3000
Filters
Sort
display