Søg
Filters

Kjoler

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Ichi Ixgry kjole

Ixgry er en rigtig fin kjole fra Ichi i skjorte look. Kjolen er med rund udskæring, knapper ned til taljen samt korte ærmer. Kjolens skirt er volumiøst og starter fra omkring hofterne. Denne style er i loose fit med en længde til over knæene. Kjolen fås i lyseblå med striber som er et klassisk sommerprint.
400 Kr

Ichi Ixgry kjole

Ixgry er en rigtig fin, hvid kjole fra Ichi i skjorte look. Kjolen er med rund udskæring, knapper ned til taljen samt korte ærmer. Kjolens skirt er volumiøst og starter fra omkring hofterne. Denne style er i loose fit med en længde til over knæene.
400 Kr

Ganni Denim Kjole F3969

Ganni denim kjole F3969 i power stretch. Denne style er ikke til at undvære i garderoben og vil være et klasiisk item man har i mange år. F3969 er i skjortelook og har de fedeste detlajer med krave og knapper hele vejen ned og ikke mindst de synlige syninger. F3969 fås i den klassiske mørkeblå denim vask. Kjolen er slim i pasformen og sidder til i taljen.
2000 Kr

Ganni Kjole F4051

Ganni kjole F4051 i pleated georgette. Denne kjole er super smuk og i Ganni's klassiske leopard print. Kjolen har fine detaljer, såsom de lange ærmer med ballon fit samt detalje ved håndleddene. Desuden går kjolen op i halsen og er drapperet ved brystet. Kjolens skirt og fald er flot og rummeligt.
1400 Kr

Ganni Wrap dress T2422

Ganni slå-om kjole T2422 i printed mesh. Den smukkeste lange kjole med v-udskæring, lange ærmer, bånd i taljen og et flot fald i skirtet. Kjolen fåes i et nyt, smukt blomsterprint bestående af blå, tyrkis, grønne og gule nuancer. Kjolen er med sort underkjole/linning.
1900 Kr 950 Kr

Ganni Wrap dress F4047

Ganni F4047 printed georgette 099 black er en super flot slå-om kjole i sort med det fineste blomsterprint i lyserød, lilla og blå nuancer. Kjolen har trekvart-lange trompet-ærmer og lang, enkel, assymetrisk underdel som er lidt længere bagpå end foran. Brug kjolen mere casual til hverdag ved at bære den over jeans/strømpebukser med sporty sneakers. I sig selv er den perfekt til en festlig begivenhed.
1700 Kr 850 Kr

Coster Copenhagen kjole

Lang kjole fra Coster Copenhagen med slids og lomer. Desuden er kjolen med v-udskæring og t-shirt ærmer. Kjolen har indsnævring med elastik for at give form og kan placeres hvor det klæder bedst. Desuden er skørtet designed med slå-om effekt. Få kjolen i en flot grøn farve, som er virkelig fin til netop denne sæson.
1200 Kr

Ichi kjole Ihsoon Dr5

Ihsoon dr5 kjole i bordeaux fra Ichi. Fin kjole med v-udskæring og lange ærmer. Skirtet er rummeligt og falder fra taljen. En meget anvendelig hverdagskjole som nemt kan styles til fest med de rette accessories.
500 Kr 250 Kr

Coster Copenhagen skjortekjole

Coster Copenhagen skjortekjole 194-5412 er fin og klassisk style i sort, som har nogen fine detaljer såsom knuden i taljen og den shiny overflade. Desuden har kjolen krave, knapper hele vejen ned samt lange ærmer.
1200 Kr

Sibin Linnebjerg Juliette kjole

Juliette kjole fra danske Sibin Linnebjerg er en elegant strikkjole produceret i 100% merinould og derfor blød og behagelig. Ligeledes har den et flot og feminint snit, hvilket understøttes af båndet om taljen. Kraven og båndet er aftageligt, hvilken betyder at det er mange styling muligheder med denne kjole. Kjolen fåes i sort eller koksgrå.
1200 Kr

Sibin Linnebjerg kjole Norma

Norma kjole fra danske Sibin Linnebjerg er en fin kjole i sømands-strik med lynlås på ryggen. Kjolen har rund udskæring, lange ærmer og en længde til omkring knæene. Kjolen er blød og lækker at have på grundet merinouldskvaliteten. Findes i sort og navy.
900 Kr

Basic Apparel Mary long dress

Lang, blød og behagelig kjole fra Basic Apparel. Mary long dress er med rund udskæring og lange ærmer samt slids forneden i begge sider. En enkel og flot kjole i sort og i 100% viskose.
450 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 300 Kr Max: 2000 Kr
kr.300 kr.2000