Søg
Filters

Kjoler

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Ganni kjole F3956

F3956 printed Georgette er en flot kjole fra Ganni i sort med et grønt, blåt, lyst og rosa print. Kjolen er i den populære og rummelige babydoll pasform med lange ærmer og bånd ved udskæring.
1000 Kr

Coster Copenhagen kjole

Smuk kjole fra Coster Copenhagen med raglan ærmer, t-neck og bånd i taljen. Style 192-5210 er en flot, lang kjole i hyper tropic pink print.
1500 Kr

Coster Copenhagen kjole

Lang kjole fra Coster Copenhagen med slids og lommer. Desuden er kjolen med v-udskæring og t-shirt ærmer. Kjolen har indsnævring med elastik for at give form og kan placeres hvor det klæder bedst. Kjolen fås i sort, så den er klassiske og anvendelig hele året rundt.
1100 Kr

Ganni kjole F3985

Ganni F3986 i printed georgette er en fin kjole i babydoll pasform med lange ærmer. Kjolen har fine detaljer ved hals og håndled. Fås i en flot lyseblå farve kaldet forever blue med et småt blomsterprint i forskellige blå nuancer.
1000 Kr

Ganni skjorte kjole F3715

Ganni F3715 i print denim. Fed skjorte eller kjole fra Ganni i leopard print og neon grønt tiger print kaldet block colour. Stylen er med krave og knapper hele vejen ned i en kraftig kvalitet.
2100 Kr

Coster Copenhagen kjole

Coster Copenhagen 192-5212 dress in valley print with smock. Smuk, lang kjole i gul med et flot blomster print. Kjolens overdel en er en fin top med en rund udskæring som lukkes i nakken og uden ærmer. Kjolen har en indsnævring i taljen som giver looket af et todelt sæt. Skirtet er med flæsedetaljer og en lille slids.
1200 Kr

Ichi jersey kjole

Ihmoto dr3 dress fra Ichi er en lækker, lang kjole i jersey kvalitet. Kjolen er med t-shirt ærmer og en dybere udskæring på ryggen som bindes med et lille bånd. Lækker kjole til sommeren i den blødeste kvalitet af bomuld mix. Findes i grå!sort med hvide striber.
300 Kr

Ichi Ihjade DR kjole

Ichi Ihjade dress er en skøn kjole i creme farve med et print af sorte små prikker. Kjolen har lange ærmer, krave og knapper ved brystet samt et oversized fald.
500 Kr

Ichi kjole

Ichi Ihcalissa dress er en lang kjole med knapper hele vejen ned, lange ærmer og krave. Kjolen fås med sort bundfarve og et flot print af lilla, lyse, brune og gule blomster.
600 Kr

Ganni wrap dress F3050

Ganni F3050 i mullin georgette kvalitet er en lang wrap dress. Kjolen har ærmer, V-udskæring og slå-om effekt i taljen. En fin detalje er at den er længere bagpå end foran. Desuden fås kjolen i rød med de fineste print af sorte prikker.
1700 Kr 850 Kr

Ichi Ixgry kjole

Ixgry er en rigtig fin, hvid kjole fra Ichi i skjorte look. Kjolen er med rund udskæring, knapper ned til taljen samt korte ærmer. Kjolens skirt er volumiøst og starter fra omkring hofterne. Denne style er i loose fit med en længde til over knæene.
400 Kr

Inwear IdaIW Tunic

Fin, mørkegrøn strik tunika med småt sømandsstrik foroven og ribkant forneden, i halsen og ved ærmet.
700 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 300 Kr Max: 2100 Kr
kr.300 kr.2100