Søg
Filters

Kjoler

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Ichi kjole Ihsoon Dr5

Ihsoon dr5 kjole i bordeaux fra Ichi. Fin kjole med v-udskæring og lange ærmer. Skirtet er rummeligt og falder fra taljen. En meget anvendelig hverdagskjole som nemt kan styles til fest med de rette accessories.
500 Kr

Ichi kjole Ihkaisa dr

Ihkaisa dr er en fin kjole fra Ichi i den populære og rummelige "babydoll" pasform. Kjolen fås i bordeaux med et småternet print. Ihkaisa dr har underkjole, lange ærmer, v-udskæring samt krave med bånd som kan snøres til. Kjolen kan også styles som tunika over skinny jeans.
500 Kr

Coster Copenhagen kjole

Coster Copenhagen 194-5402 kjole i smukt, gult slangeskindsprint. Stylen har lange ærmer med en stribet ribkant og guldtråd. Desuden er der bånd ved udskæringen så den både kan bruges med u-og v-udskæring. Kjolen er en smule længere bagpå end foran og har desuden fine, små flæse-detaljer i skirtet og ved håndled.
800 Kr

Coster Copenhagen skjortekjole

Coster Copenhagen skjortekjole 194-5412 er fin og klassisk style i sort, som har nogen fine detaljer såsom knuden i taljen og den shiny overflade. Desuden har kjolen krave, knapper hele vejen ned samt lange ærmer.
1200 Kr

Sibin Linnebjerg Juliette kjole

Juliette kjole fra danske Sibin Linnebjerg er en elegant strikkjole produceret i 100% merinould og derfor blød og behagelig. Ligeledes har den et flot og feminint snit, hvilket understøttes af båndet om taljen. Kraven og båndet er aftageligt, hvilken betyder at det er mange styling muligheder med denne kjole. Kjolen fåes i sort eller koksgrå.
1200 Kr

Basic Apparel Gaya Ls dress

Gaya Ls dress fra Basic Apparel er en enkel og klassisk kjole med rund udskæring og lange ærmer med opsmøg. Kjolen er straight/rummelig i pasformen og findes i grøn eller sort. En fin detalje er at materialet giver kjolen en smule shine.
600 Kr

Basic Apparel Mary long dress

Lang, blød og behagelig kjole fra Basic Apparel. Mary long dress er med rund udskæring og lange ærmer samt slids forneden i begge sider. En enkel og flot kjole i sort og i 100% viskose.
450 Kr

Coster Copenhagen kjole

194-5403 dress in lava print with volume effekt at body fra Coster Copenhagen, er en fin kjole med lange ærmer, v-udskæring og oversize pasform i kjolens fald fra under brystet. Kjolen findes i dette smukke lava print i brun og sort med gule streger.
900 Kr

Ichi skjortekjole

Ihimala dress fra Ichi er en flot skjortekjole med blonder i mørkegrøn. Kjolen har lange ærmer, krave og knapper til taljen hvor den skærer. Ihimala dress har en god længde til lige over knæene. Der medfølger en stropkjole som underkjole så kjolen ikke er transparent.
600 Kr

Nué Notes Mila dress

Så har vi modtaget den populære Mila dress fra Nué Notes i et smukt nyt print. Kjolen har casual fit, lange ærmer, rund udskæring og knaplukning til taljen. Her findes den i lyseblå med et småt, lyst blomsterprint. Desuden har Mila dress en knælang længde og lommer i siden.
1400 Kr

Nué Notes Mila dress

Så har vi modtaget den populære Mila dress fra Nué Notes i et smukt nyt print. Kjolen har casual fit, lange ærmer, rund udskæring og knaplukning til taljen. Her findes den i sort med et småt, camel-farvet blomsterprint. Desuden har Mila dress en knælang længde og lommer i siden.
1400 Kr

Ichi ixvega dress

Ixvega dress fra Ichi er en flot, lang skjortekjole i den klassiske lyseblå farve. Kjolen har lange ærmer, krave og knapper til brystet. Ixvega dress har en længde til cirka over knæene, og den er i a-form hvilket gør den rummelig i pasformen. En lækker og klassisk style til efteråret som både kan bruges over strømpebukser og jeans.
500 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 300 Kr Max: 2100 Kr
kr.300 kr.2100