Søg

LA ROUGE

Det nye danske mærke LA RŌUGE kombinerer enkle designs og rene gode kvaliteter med feminint, tidløst og klassisk med kant. LA RŌUGE er strik, kjoler, bluser og bukser - designet til den kræsne kvinde, der kan lide classic with a twist og lækre styles, der holder mere end én sæson.

LA RŌUGE er drevet af passionen for mode og et hjerte, der banker for enkle designs, gode kvaliteter og et højt niveau af finish i hvert eneste stykke tøj.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

LA ROUGE, CARGO BUKSER, LOUISE, KHAKI

Louise pants fra La Rouge rammer efterårets helt store tendenser: Cargo Pants. Det er specielt buksernes overdimensioneret lommer, lige, vide ben og hammerstrop i den ene side, som skaber det rå, iøjnefaldende udtryk. Bukserne kan både styles med feminine, rå og casual items, således udtrykket ændres. Fremstillet i 100% bomuld.
898 Kr

LA ROUGE, BUKSER, SIGNE, NAVY

Signe pants fra La Rouge gør det klassiske look komfortabelt. Bukserne har et loose fit med elastik i linningen for at skabe maksimal komfort. Brug dem med et par cool sneakers og en go-to t-shirt. Ønskes det moderne, tailored look, kan bukserne med fordel styles med den matchende blazer. Blazeren finder du længere nede på siden. Fremstillet i 100% polyester.
698 Kr

LA ROUGE, BLAZER, SIGNE, NAVY

Signe blazeren fra La Rouge, er uden tvivl et must-have i garderoben! Den nålestribet blazer har et dobbeltradet design med krave og revers, klaplommer, skulderpuder samt slids bagpå. Ønsket det moderne, tailored look, kan blazeren med fordel styles med de matchende bukser. Find bukserne længere nede på siden. Fremstillet i 100% polyester.
898 Kr

LA ROUGE LOUISE JACKET

Louise Jacket er nu på lager i denne eksklusive farve, som kan pifte ethvert outfit op. Den populære, oversized jakke er fremstillet i en kraftig canvaskvalitet, hvilket gør den fordelagtigt til helårsjakke. Og med iøjnefaldende, rå detaljer såsom store lommer, sofistikeret snit og elegante afslutninger, er Louise Jacket uden tvivl et must-have i enhver garderobe!
1200 Kr

LA ROUGE ANOUK DRESS

Sød lang kjole med elastik i ærmerne, som er fremstillet i 80% viskose og 20% polyamid.
1000 Kr

LA ROUGE KIRA PANTS

Flotte wide pants fra La Rouge. Bukserne har et casual og behageligt fit, men kan sagtens styles til pænt brug også. Bukserne findes i en anden farver og dem finder du længere nede på siden.
800 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 300 Kr Max: 1200 Kr
kr.300 kr.1200
Filters
Sort
display