Søg

LEE JEANS

Lee er en amerikansk producent af jeans og denim-inspireret modetøj med en lang og stolt tradition for at levere herre- og dametøj i ypperste kvalitet. Lee blev grundlagt Lee Mercantile Company i 1889, hvor Henry David Lee begyndte at producere jeans i Salina i staten Kansas. Lee var motiveret af den dårlig kvalitet af tøj og besluttede sig derfor at lave tøj af højere kvalitet. I de første år var Lee ikke en førende aktør, men i starten af 1900-tallet steg brandets popularitet markant – primært på grund af Lees innovative og unikke tilgang til design, som udmøntede sig i, at Lee var det første brand i verden til at producere jeans med lynlås.

Lee har den dag i dag, stadig fokus på udvikling af nye jeans såvel som modetøj, hvorfor brandet i dag er et populært brand over hele verden. Lee har fokus på gode designs der giver et klasisk look samtidtig med at være moderigtige i en rigtig god kvalitet.

Lee laver forskellige jeans modeller og pasforme som blandt andet skinny, slim, loose, bootcut og straight, hvilket sikrer at der altid findes en model der passer netop dig.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

LEE CAROL SHORTS L37CMWMN

Fede denim shorts fra Lee. Stylen Carol er en lidt højtaljet short med baglommer og lige ben. Carol har en smule stræk i stoffet, der gør dem komfortable at have på. Fremstillet i økologisk bomuld.
500 Kr

LEE BUTTON FLY A LINE SKIRT L38MMWMN

Denim nederdel fra Lee i A-line facon. Den er højtajlet, gennemknappet og går til knæene. En klassisk nederdel der kan bruges året rundt. Materiale : 99% økologisk Bomuld og 1% Elastane
500 Kr
Filters
Sort
display