Søg
Filters

Lee

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Lee Rider Jacket

Denimjakke fra Lee i en løs pasform i en flot lys vask. Denne cowboyjakke er totalt tidsløs i stil og pasform, og vil altid være en vinder i din garderobe år efter år. Jakken har krave og knaplukning hele vejen ned foran samt to brystlommer med knaplukning. For neden i hver side er der påsat knapper, der giver mulighed for mindre/større vidde.
900 Kr 720 Kr

Lee Rider jacket

Denne denim jakke fra Lee ervirkelig klassisk og brugbar i et regular fit, med to brystlommer og i den flotteste mellemblå vask. Jakkens orange syninger og metalfarvede knapper giver den et flot vintage touch. Brug den som overgangsjakke år efter år eller som et alternativ til en cardigan eller blazer.
800 Kr

Lee Feminine Worker Shirt

Flot skjorte i relaxed fit fra Lee. Skjorten har krave, lange ærmer, knapper hele vejen ned, korte slidser i siderne og lommer på brystet. Denne feminine worker shirt fås i lyserød, og er desuden produceret i en blød og behagelig lyocel kvalitet. Brug den alene eller under strik, cardigan, blazere mm.
600 Kr 450 Kr

Lee Slim Rider Jacket

Slim Rider Jacket fra Lee er en kort jakke med krave, lange ærmer, knapper hele vejen ned og lommer på brystet. Jakken fås i velour og den flotteste mørkeblå farve. Denne style er almindelig i størrelsen. Style den udover t-shirt, toppe og skjorte til både hverdag og fest.
800 Kr 640 Kr

Lee jeans

Scarlett Cropped fra Lee er til dig som gerne vil have den ultimative skinny jeans model. Denne style er med lav/regular talje og skinny fit fra talje til ben. Denne jeans er cropped, hvilket betyder at denne model skal stumpe ved anklen. Man kan med fordel tage en længere længde for at bruge buksen med fuld længde. Scarlett cropped har som en lille detalje lynlås ved anklerne for at fuldføre det ultimative skinny look. Buksen er med stræk og blød i kvaliteten, hvilket gør den behagelig at have på.
700 Kr

Lee jeans

Scarlett Cropped fra Lee er til dig som gerne vil have den ultimative skinny jeans model. Denne style er med lav/regular talje og skinny fit fra talje til ben. Denne jeans er cropped, hvilket betyder at denne model skal stumpe ved anklen. Man kan med fordel tage en længere længde, for at få buksen i fuld længde. Scarlett cropped har som en lille detalje lynlås ved anklerne, for at fuldføre det ultimative skinny look. Buksen er med stræk og blød i kvaliteten, hvilket gør den behagelig at have på.
800 Kr

Lee jeans

Scarlett high er til dig som har det bedst i en stram jeans med høj talje. Denne model er nemlig med high waist, slim fit og regular længde. En model som er fuldstændig klassisk i pasform for en skinny-high waisted jeans. Scarlett high skærer i taljen hvor du er smallest og er smal i benene fra lår til ankel.
700 Kr

Lee jeans

Er du til den tidsløse og klassiske pasform når det kommer til jeans, så er Elly modellen du skal vælge. Modellen har regular waist og er slim fra lår til anklerne, hvor der ved anklerne er en smule mere plads end ved såkaldte skinny jeans. Elly er en moderne og tidsløs style, som kan bruges til alt. Stylen er smal, men ikke for skinny og har en mellem talje-højde hvilket er yderst klædeligt til de fleste kvinder. Modellen fås i denne farve, kaldet One Wash, hvilket er den klassiske mørkeblå denim farve.
700 Kr

Lee jeans

Er du til den tidsløse og klassiske pasform når det kommer til jeans, så er Elly modellen du skal vælge. Modellen har regular waist og er slim fra lår til anklerne, hvor der ved anklerne er en smule mere plads end ved såkaldte skinny jeans. Elly er en moderne og tidsløs style, som kan bruges til alt. Stylen er smal, men ikke for skinny og har en mellem talje-højde hvilket er yderst klædeligt til de fleste kvinder.
800 Kr

Lee denim shorts

Er du på udkig efter det perfekte par denim shorts til den varme sæson, så er du landet på rette hylde. Denne model, Boyfriend short fra Lee, har en relaxed pasform. De sidder ind, men er ikke for stramme, hvilket gør dem behagelige samt anvendelige. De fås i den klassiske lyse denim vask, i en god kvalitet med en smule stræk. Shortsene er med en længde over knæene, men kan afhænge af højde. Desuden har de cut-off detalje ved benene.
500 Kr 400 Kr

Lee denim skirt

En denim nederdel er en af foråret/sommerens musthaves og denne style fra Lee er en sikker vinder. Dette pencil skirt er med almindelig talje og slim fit. Desuden fås nederdelen i en flot og klassisk lys denim vask med en slids bagpå for at få en bedre bevægelighed. Nederdelen har en rigtig god længde til omkring knæene, hvilket dog kan afhænge lidt af højde. Nederdelen er en del af Lee's workwear kollektion, som alle er styles der egner sig til at bære på jobbet.
600 Kr 480 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 500 Kr Max: 900 Kr
kr.500 kr.900