Søg

MAILEG HYGGE NIS NO. 2

Hygge Nis no. 2 er en figur af en julenisse der holder en grankogle hvori der er plads til et juletræslys. Figuren er fra Mailegs "hygge" kollektion. Måler ca. 14 cm.
Producent: Maileg
Tilgængelighed: Venligst vælg påkrævede attributter
SKU: Hygge Nis no 2
  • *
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
160 Kr
80 Kr
decrease increase

Produceret i polyserin.

Produceret i polyserin.

*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også

MAILEG HYGGE NIS NO. 1

Hygge Nis no. 1 er en figur af en julenisse der spiller på et instrument. Figuren er fra Mailegs "hygge" kollektion. Måler ca. 14 cm.
160 Kr 80 Kr

GANNI F4882 PRINTED GEORGETTE BLUSE

Enkel bluse i mønstret georgette med rund hals samt ballonærmer, som går til albuen og har elastik forneden. True to size Rynkede raglanærmer Let boxy pasform Lynlås i ryggen Let og bølgende crepemateriale i 100 % viskose Foret liv og transparente ærmer Eksklusivt GANNI print til Pre-Fall '20
900 Kr 450 Kr

GANNI F4905 WRAP BLOUSE PRINTED CREPE

Klassisk slå-om bluse fra Ganni i eksklusivts GANNI pre-fall '20- print. Blusen har kort ballonærmer der afsluttes med elastik og har en tætsiddende silhuet foroven og vidde forneden. Blusen er fremstillet af 47 % LENZING™ ECOVERO™ viskose, en mere bæredygtig viskosefiber, som har en dokumenteret lav miljøpåvirkning og har fået miljømærket EU-Blomsten. LENZING™ ECOVERO™-fibre er lavet af træ og træmasse fra ansvarligt skovbrug fra certificerede og kontrollerede kilder ved hjælp af en fremstillingsproces, der giver op til 50 % mindre udledning og vandpåvirkning i forhold til traditionel viskose.
1200 Kr 600 Kr

ICHI IBRUNSA DRESS

Fin forår/sommer kjole fra Ichi i et blomstret print. Kjolen er med korte ærmer samt rund udskæring med knapper til taljen. Kjolen skæres ved taljen hvorfra skirtet falder. Ichi Ihbrunsa dr2 er causual/loose fit i pasformen og er midi længde. Kjolen fås i creme med et print af gule, grønne og rødlige blomster. Brug den alene eller over strømebukser/skinny jeans samt strik. Kjolen er produceret i Ecovero viskose.
500 Kr 250 Kr
Filters
Sort
display