A. KJÆRBEDE

A. Kjærbede blev skabt i 2016 af Adam Geertsen med et ønske om at forene god kvalitet og gennemtænkt design – til en pris, hvor de fleste kan være med. Grundlaget for brandet er en solid ideologi om, at pris og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen.

Adam har selv har været i modebranchen i mere end 20 år og har altid savnet den overkommelige luksus. Adam døbte brandet A. Kjærbede fordi Kjærbede betyder ”mandebeslutning” på Bornholmsk, og det referere til processen som han gennemgik, da han startede projektet op.

Det har krævet et stort stykke arbejde, og mange kritiske beslutninger, at nå frem til den helt rette producent, de rigtige materialer og design. Det var for ham en mandebeslutning, der skulle til for at skabe et produkt, som han selv var stolt af og havde lyst til at tage ansvar for.

Navnet refererer ligeledes til Bornholm og Danmark. Æ’et i Kjærbede understreger brandets nordiske ophav, som også ligger til grund for designinspirationen hver sæson.

A. Kjærbede udgiver en kollektion om året. Inspirationen hentes i det generelle modebillede og tidens store trends. Dette kombineret med en høj grad af tidsløshed og klassiske udtryk. Det essentielle ved A. Kjærbede er et stort fokus på detaljerne, hvilket også hæver kvaliteten fordi der er taget stilling til hver en lille funktion og form på den enkelte solbrille.

A. Kjærbede er en virksomhed skabt med passion og kærlighed, og det er stadig Adam, der håndterer de fleste af processerne, selvom teamet er udvidet med agenter og distributører over det meste af verdenen.

Læs mere Læs mindre

8 varer

pr. side