ATELIER RÊVE

Atelier Rêve – et fransk-inspireret univers, som den danske modekoncern DK Company står bag. Brandet blev introduceret i 2021 og har allerede inspireret en lang række kvinder med sine feminine og farverige kollektioner. Atelier Rêve er skabt med ambitionen om, at alle kvinder skal kunne føle sig unikke i deres smukke og kreative designs. Dét, der er signifikant for brandets kollektioner, er deres store fokus på kvalitet, feminine farver og smukke detaljer.

Læs mere Læs mindre

18 varer

pr. side

En introduktion til Atelier Rêve

Indenfor mode, trends og tendenser, vil det altid være brands og kollektioner der skiller sig en smule ud fra mængden - og det er lige præcis dét, som Atelier Rêve gør. Brandet hylder kreativiteten og inkorporerer det franske modeunivers i deres unikke designs. Navnet "Atelier" henviser til kunstnerens værksted og det er netop hvad kollektionerne er: et unikt sted, hvor kunst og mode forenes og sammen skaber noget virkelig enestående.

Det danske brand præsenterer årligt fire unikke kollektioner i lyse, feminine farver og prints. Der bliver hverken gået på kompromis med kvalitet eller design og både materialer og farvenuancer er særdeles eftertænkt. Atelier Rêve tror på den æstetiske og minimalistiske tilgang til mode og deres kollektioner er skabt med en stor passion for det simple og elegante kunsthåndværk.

Der er ingen tvivl om, at den franske mode har sans for detaljerne. Atelier Rêve lader sig inspirere af franske klassikere, der er præget af æstetik og elegance. De smukke elegante blonder, douchede farver og feminine prints er indbegrebet af det franske modebillede. Brandet designer kvalitetsbevidste- og håndgribelige designs og eksperimenter med enestående prints og farvekombinationer. Atelier Rêve er et unikt og kreativt univers, der giver kvinder mulighed for at skabe et feminint og personligt udtryk i sin styling.

Atelier Rêve - Et kreativt univers

Kollektionerne fra Atelier Rêve er skabt med fokus på detaljen. De stilfulde kreationer er præget af en vis elegance og eksklusivitet, men er samtidig karakteriseret ved deres alsidighed og mange kombinationsmuligheder. Hver beklædningsgenstand er skabt med passion og engagement, og der bliver hverken gået på kompromis med kvalitet eller design. Atelier Rêve har noget at tilbyde til enhver anledning. Uanset om du skal til en formel begivenhed eller blot ønsker at skabe et personligt og eksklusivt udtryk i hverdagen, så kan du med garanti finde de helt rigtige styles til lejligheden fra Atelier Rêve.

Be your own muse: et univers baseret på drømme og kreativitet. Atelier Rêve er et helt særligt kunsthåndværk, der er skabt med en dyb forståelse for, hvad mode i virkeligheden handler om - at føle sig unik.

Atelier Rêve tilbyder fire årlige kollektioner, der alle følger tidens trends og tendenser. Fælles for alle kollektionerne er, at de lader sig inspirere af det franske modebillede og har fokus på både farver, prints og den enkelte detalje. Vi håndplukker løbende de styles, som vi mener harmonerer bedst med butik mood's univers. Derfor er du som kunde hos butik mood, garanteret et udvalg af styles, der med stor sandsynlighed vil appellere til din personlige stil. Udforsk det fransk-inspirerede univers og oplev hvordan kunst møder mode og hvor kvalitet altid er i centrum.

Shop Atelier Rêve hos Butik Mood

Er du på udkig efter tøj fra Atelier Rêve? I så flad er du havnet det helt rigtige sted. Hos butik mood har vi nemlig et stort udvalg af både kjoler, bukser, bluser og skjorte fra det populære danske brand. Vi sørger naturligvis løbende for, at vores udvalg bliver opdateret med de nyeste styles fra Atelier Rêve. Derfor vil du med garanti også kunne finde noget der falder i din smag - uanset hvad du søger.

Har du også forelsket dig i Atelier Rêve's fransk-inspirerede univers? Hos butik mood kan du altid finde spændende nyheder fra Atelier Rêve og søger du en specifik style fra en af brandets tidligere kollektioner, så er der en chance for at du kan finde den i vores udsalgskategori. Sommetider vil vi også tilbyde specifikke kampagnetilbud, der gør det muligt for dig at spare procenter på dine favoritter fra Atelier Rêve. 

Mangler du inspiration til garderoben? Følg os på vores sociale medier, hvor vi løbende vil introducere dig for de nyeste styles fra Atelier Rêve eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage inspiration, nyheder og eksklusive tilbud fra Atelier Rêve direkte i din indbakke.

Har du nogle spørgsmål til vores produkter fra Atelier Rêve eller til din ordre? Kontakt os på vores mail [email protected] eller tlf. (+45) 28 30 03 14 - vi sidder klar til at hjælpe og guide dig igennem din bestilling.

Vi ønsker dig rigtig god shopping hos butik mood.