BASIC APPAREL

"Verden har ikke brug for meget tøj, den har brug for bedre tøj". Basic Apparel brænder for at gøre planeten til et bedre sted. Derfor rummer deres kollektioner et tidløst udtryk - eller et basisk udtryk om man vil. Styles der altid hænger forrest i klædeskabet, og som kan bæres sæson efter sæson. Deres logo repræsenterer vores skandinaviske rødder - en gammel runder der symboliserer morgengry og betyder en rolig ny begyndelse. 

 

Læs mere Læs mindre

50 varer

pr. side

Hvem er Basic Apparel?

Basic Apparel er et dansk modebrand siden 2023. De brænder for at skabe tidløst og ansvarligt hverdagstøj, som passer ind i enhver kvindes garderobe. Derfor har brandet valgt at fremhæve "basic"-typografien, for at understrege at deres produkter er basisk at sammensætte med din nuværende garderobe. 

Basic Apparel elsker mode, og har stort fokus på ansvarlig produktion og mindre forbrug. Dette sikres gennem højere kvalitet og tidløse designs, samt et tæt samarbejde med deres producenter i Tyrkiet. Fabrikken har dokumentation for deres sikre og fair arbejdsforhold, og Basic Apparel besøger dem da også regelmæssigt ofr at følge op på kvaliteten af arbejdet. 

Brandets logo symboliserer en gammel runde fra vikingetiden. Den er omkranset af en cirkel, der beskriver den tidløse og uendelige cyklus. Den skandinaviske minimalisme der præger brandets kollektioner, gør det nemmere at sammensætte klassiske hverdagsoutfits uanset sæson. 

Basic Apparel udvælger nøje de materialer, som anvendes i produktionen af de enkelte styles. De lægger især vægt på, at kvaliteterne skal være behagelige, ansvarlige og lette at bruge. Men de ser faktisk også på, om materialerne er nemme at vaske, pleje og vedligeholde. 

Som en del af modeindustrien ønsker Basic Apparel, at være en del af "low impact" bevægelsen. Low impact er en livsstil og en bevidst tilgang til mode, hvor der stilles en række krave til både processer og ressourcer i fremstillingsprocessen. Dette indebærer blandet andet, at brandet producerer og designer tøj af høj kvalitet, og at tøjet har stor anvendelighed og en lang levetid. Derfor vil du måske opleve, at mange af deres styles går igen sæson efter sæson - muligvis i nye farvekombinationer. Tøjet forbliver altså relevant og de tidløse styels bidrager således til reduceringen af overproduktion. 

Ikoniske striber fra Basic Apparel

De stribede designs er en essentiel del af brandets DNA. Alsidige basisstyles, som du helt sikkert vil elske at bruge igen og igen. Kollektionerne er fremstillet i GOTS-certificeret økologisk bomuld - en fantastisk kvalitet som er bedre for dig og for miljøet. 

Basic Apparel Ludmilla

De stribede kollektioner fra Basic Apparel er et musthave i enhver kvindes garderobe. Den tætsiddende pasform gør Ludmilla perfekt at style alene, eller som et ekstra lag under blazeren, striktrøjen eller cardiganen. Det strækbare materiale føles desuden utrolig behageligt at have på.

De stribede styles kan mixes og matches på kryds og tværs, eller du kan bære to ensfarve dele som et sæt. Det giver utrolig mange anvendelsesmuligheder og netop derfor kan Ludmilla bæres til både hverdag, eller som et afslappet søndagssæt. 

At kollektionerne er GOTS-certificeret betyder, at tøjet dyrkes efter økologiske principper, med udførlige krav til minimering af spild og udledninger, anvendte indholds- og farvestoffer, tekstilets holdbarhed og de sociale produktionsvilkår i hele værdikæden. GOTS-certificeringen sikrer dig derfor en god kvalitet, der er produceret under ansvarlige forhold og med passion for produktet. 

Kvaliteterne fra Basic Apparel skal opleves, mærkes og prøves på. Det føles nemlig som en drøm at bære på kroppen. Ludmilla er en heltårsklassiker, som du bare ikke kan undvære! 

Er du blevet nysgerrig på den stribede kollektion fra Basic Apparel? Udforsk kollektionen og lad dig inspirere af de mange flotte farvekombinationer. 

Opgrader basisgarderoben med simple styles

Basic Apparel er etableret med en drøm om at skabe et brand, der har fokus på basiske hverdagsfavoritter, på de gode naturlige materialer og på de mennesker der fremstiller tøjet. Det lille team hos Basic Apparel elsker tidløse styles og lader sig samtidig inspirere af naturen, hvilket kommer til udtryk i deres flotte designs og hver eneste lille unikke detalje. 

Vi kender det nok alle sammen. Man åbner klædeskabet som bugner af tøj i sæsonens stilfulde farver og mønstre, men der mangler en rød tråd. Basisgarderoben er det udgangspunkt, som du bygger resten af dine tøjindkøb på. En veletableret basisgarderobe reducerer tøjkriserne og skaber samtidig harmoni i dine outfits. Den består af tidløse styles i neutrale farver, som nemt kan mixes og matches med de sæsonbetonede favoritter i klædeskabet. 

Det kan være en god ide at investere i simpel basisstyles. Du vil måske endda opleve, at det bliver legende let at klæde sig på til enhver sæson og anledning. Er du på udkig efter basiske styles til garderoben? Så bør du tjekke vores basis-kategori ud her på webshoppen. Her indgår der både jeans og bukser, toppe, bluser og skjorter samt strik og jakker. Fælles for alt tøjet er, at det nemt kan styles på kryds og tværs.