ENAMEL COPENHAGEN

Er du vild med smykker i dansk design, bør du uden tvivl tage et kig på ENAMEL Copenhagen. Den uhøjtidelige og legende tilgang til smykkedesign gør ENAMEL Copenhagen til et virkelig interessant brand, der hurtigt bliver til en favorit i smykkeskrinet, og du kan opleve de mange aktuelle muligheder online her.

Læs mere Læs mindre

92 varer

pr. side

Hvem er ENAMEL Copenhagen?

Bag ENAMEL Copenhagen står designer Marie Rantzau, der etablerede brandet i 2012. Kærligheden til smykkedesign har designeren fra sine rejser ud i verden, hvor hun har oplevet mange forskellige måder at gribe smykkehåndværket an på – ikke mindst i forhold til materialevalg, hvor ENAMEL Copenhagen skiller sig ud fra mange andre skandinaviske brands på markedet. Fokus er på masser af farver, der nemt sikrer et smil på læben og giver rig mulighed for at skabe et personligt udtryk ved at kombinere de enkelte ENAMEL-smykker på kryds og tværs. Alle smykker er fremstillet i 18 karat forgyldt sterlingsølv og produceres på nøje udvalgte værksteder i Thailand.

Skøn balance mellem det farverige og mere klassiske

ENAMEL-smykker er virkelig elegante og det perfekte valg til dig, der nyder et klassisk look med et twist af smukke perler og sten i alverdens farver. ENAMEL Copenhagen er et brand, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden og eksperimentere – ja, faktisk er det en del af brandets DNA, at der skal være plads til individuelle særpræg og at følge sin egen vej. ENAMEL-smykker passer godt til både hverdag og fest, og vores udvalg byder på både øreringe, armbånd og halskæder, der let kan mikses med hinanden for at fremme det helt rigtige udtryk, der får dig til at føle dig godt tilpas. 

Køb de smukkeste ENAMEL-smykker online

Det er ingen hemmelighed, at vi er helt vilde med danske ENAMEL Copenhagen. Det feminine og finurlige univers gemmer virkelig på mange fine skatte til smykkesamlingen, uanset om du er til et simpelt eller mere prangende udtryk. 
Lad dig inspirere af de mange forskellige designs her på siden, og forkæl dig selv med nye ENAMEL-smykker, der falder i din smag. Når favoritterne er fundet, kan de nemt bestilles hjem her, og så kan du ellers godt begynde at glæde dig til, at du kan tage dine valgte smykker i brug for første gang inden længe. Dit første smykke fra ENAMEL Copenhagen bliver næppe dit sidste, og vi glæder os til at se hvilke af smykkerne, du allerbedst kan lide.