OBJECT

OBJECT COLLECTORS ITEM er et dansk fashionbrand og en del af den familieejede modevirksomhed BESTSELLER. Brandet henvender sig til den modebevidste kvinde med sine alsidige og unikke detaljer. OBJECT repræsenterer et kollektiv, der værdsætter de mange forskelligheder og udforsker samtidig kreativitetens mange facetter. Med OBJECT COLLECTORS ITEM kan du kombinere styles og detaljer, og dermed skabe dine egne personlige udtryk. 

Læs mere Læs mindre

63 varer

pr. side

Hvem er OBJECT?

OBJECT er et dansk modebrand, som har eksisteret siden 2003. Brandet er en del af BESTSELLER-koncernen, der står bag en lang række af populære danske brands. BESTSELLER er en 100% familieejet virksomhed, der blev etableret i 1975 af Troels Holch Povlsen. 

OBJECT COLLECTORS ITEM har et bredt produktudvalg, som er tilpasset den stilbevidste kvinde. Udvalget henvender sig til den moderne og skandinaviske livsstil, hvor der hverken er gået på kompromis med komfort eller kvalitet. Deres designs bærer præg af tidløse silhuetter, kombineret med trendy og moderne detaljer. Kombinationen sikrer et udvalg af klassiske items, som kan bæres året rundt og til en hvilken som helst anledning. 

At kollektionerne kan bæres sæson efter sæson, forklarer også brandets store fokus på bæredygtighedsaspektet. En del af deres produkter er nemlig fremstillet af mere miljøvenlige fibre - til fordel for vores planet og dig som kunde. 

Fashion FWD-strategien indeholder fire fokusområder, der definerer hvordan OBJECT, som en del af BESTSELLER-koncernen, har tænkt sig, at sætte bæredygtighed øverst på dagordnen. Ambitionen er, at blive klimapositive, fair for alle og cirkulære i deres designs. At blive klimapositiv betyder, at BESTSELLER vil reducere mere CO2, end de udleder. Fair for alle betyder, at de vil promovere ligestilling, værdighed og sikre arbejdsvilkår. Cirkulære designs betyder, at affald skal recirkuleres og fungere som en værdifuld ressource igennem hele koncernens værdikæde. 

Tøj fra OBJECT

Kollektionerne fra OBJECT er fremstillet i tidløse farvepaletter og bærer præg af et simpelt, men siltrent og moderne udtryk. Du kan med fordel glæde dig over de mange basisstyles, der nemt kan kombineres med mere sæsonbetonede styles i klædeskabet. Med tøj fra OBJECT slipper du for de konstante tøjkriser - i stedet får du nemlig en garderobe fyldt med enkle styles, som kan mixes og matches på kryds og tværs. 

Produktudvalget fra OBJECT er imødekommende overfor den moderne og skandinaviske livsstil. Samtidig inviterer udvalget til, at lære mere om din egen personlige stil og inspirerer til, at eksperimentere med forskellige farver, snit og designs. Smukke mønstre og prints, elegante udskæringer og stilfulde silhuetter præger nemlig de mange styles fra OBJECT. Kollektionerne lægger op til unikke sammensætninger og en kombination af klassiske udtryk og unikke tvists. 

Fælles for alle de forskellige styles og items er, at de kan dresses både op og ned til en hvilken som helst anledning. Det er kun fantasien og kreativiteten der sætter grænserne for, hvad du kan udrette og kreere med de stilfulde designs fra OBJECT. 

Med tøj fra OBJECT kan du være helt sikker på, at du følger tidens trends og tendenser. Hver sæson byder kollektionerne på moderne designs, der er opdateret på det hele. 

 

Stort udvalg af tøj fra OBJECT hos butik mood

Har du også forelsket dig i en af de mange styles fra OBJECT - så forstår vi dig godt! Hos butik mood er vi vilde med OBJECT, som tilbyder et bredt udvalg af cool designs, der kan kombineres på kryds og tværs og styles til en hvilken som helst anledning. Her på siden finder du blandt andet OBJECT kjoler, som kan bæres i både sommer- og vinterhalvåret, toppe og bluser fra OBJECT, som har flotte stilfulde detaljer samt lækkert overtøj i form af jakker til både sommer og vinter. Med de mange fine styles fra OBJECT, kan du altså holde garderoben opdateret - uanset sæson. 

OBJECT Denim Skirts

Hos butik mood elsker vi denim nederdele! De kan styles en hvilken som helst lejlighed, og kan bæres året rundt med de rette accessories. Alt afhængig af snit, udtryk og vask, kan denimnederdele tilføje et råt- eller feminint udtryk til dit look. Cowbody nederdele er et tidløst item og et must i enhver garderobe. 

Harlow skirt er en af vores bedst solgte items på shoppen! Denimnederdelen fra OBJECT kan du finde i et væld af forskellige designs, som hver især har sine helt unikke detaljer. 

Object Harlow Midi er en klassisk mellemlang nederdel med en høj talje og et vasket udtryk. Nederdelen har en elegant slidsdetalje fortil og er en praktisk 5-lommers model. Den kan styles til en hvilken som helst anledning og kan i sommerhalvåret bæres med et par søde sandaler og i de kolde måneder med et par lune strømper under. 

Object Harlow Mini er en kort nederdel med slå-om effekt. Modellen har mellemhøj talje og en særlig nitteknaplukning i siden. Den passer perfekt til sommerens outfits, men kan ligesom førnævnte, styles med et par stilfulde strømpebukser i vinterhalvåret. 

Er du på udkig efter denim nederdele? Se vores store udvalg her.

Object nyheder og udsalg

Er du lige så vild med OBJECT, som vi er hos butik mood? Så giver det god mening, at holde øje med vores nyheds- og udsalgsside her på shoppen. OBJECT designer alt lige fra helt simple basisstyles til styles i sæsonbetonede farver, snit og materialer. OBJECT er et super populært brand, hvor kvaliteten er helt i top og prisen overkommelig, så enhver kan forkæle garderoben med sæsonens trends og tendenser. 

Hos butik mood kan du altid finde spændende nyheder fra OBJECT, og er du på jagt efter styles fra tidligere sæsoner, kan du meget vel være heldig, at finde den i vores udsalgskategori. Fra tid til anden vil du også kunne finde attraktive kampagner, hvor du kan spare procenter på de flotte kollektioner fra OBJECT. Hold løbende øje med vores store udvalg fra OBJECT, som hele tiden opdateres med sæsonbetonede styles og tendenser. 

Mangler du inspiration til garderoben? Følg med på vores Facebook-side Mood eller Instagram-profil butik_mood, hvor vi ofte viser forskellig stylingsmuligheder af de nyeste kollektioner fra OBJECT. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så er du en af de første til at modtage inspiration, nyheder og eksklusive tilbud direkte i din indbakke. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller til din ordre? Kontakt os på mail [email protected] eller tlf. (+45) 28 30 03 14, hvor vi sidder klar til at hjælpe og guide dig igennem din bestilling. 

God shoppelyst hos butik mood!